Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 073
  • 812
  •   1
Отговори
# 735

Препоръчвам!
За закуски,баници, гювечета, огретени...
Също много хубави и практични са вертикалните сушилни (простори), сумарно около 15 метра са, със странични допълнителни приставки горе за дрехи на закачалки. Пестят място разпънати и се прибират при необходимост.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:49 от Tony Maria 22

# 736
Аз купих миналия път като имаше 1+1 такъв комплект 2 сирена, но едното имаше мухъл като го отворих.
Писах им и пратих снимки. Изпратиха ми ваучер компенсация в приложението.
Втори път мисля да не купувам такова сирене.

# 737
  • София
И без мухъл не бих купил това "сирене" с повишено водно съдържание.

# 738
ТониМария, за кои сушилници говориш? Има ли ги в брошурата да ги потърся?

Пак са ми сложили 800лв лента Grinning Вярват в мен хората.

Май е време за нова тема.

Честита баба Марта!

# 739
  • In transit
Хоп-Троп, стимулират те да харчиш. Моята е само за 380...защото знаят, че не пазарувам много. Grinning

Честита баба Марта!

# 740
Потвърждавам че и на мен ми е по-удобен сушилник в такава конфигурация, отколкото масово разпространените дето се разгъват в хоризонтална плоскост. Имам подобен пак от Лидл от поне 10 години, да не са и повече. Затова и пиша подобен, за толкова време все пак дизайнът е леко променен и не е досущ едно към едно но е същият тип.

# 741
Аз имам 500лв , които няма да достигна. Харесвам си Лидл , но пазарувам осведомена предварително , кое от къде да купя.

# 742
Сега видях че най-после са направили страница с всички печива, където може да се проверят съставките.

https://www.lidl.bg/c/ot-furnata-na-lidl/s10021543

# 743
Сега го видях сушилника. А как простирате на тях чаршафи, големи кърпи? Трябва да ги сгъна поне 3 пъти, за да ги сложа, а колко време ще съхне... Винаги са ми са се стрували супер непрактични по тази причина.

# 744
Мале, страшно е по магазините.
Онзи ден в К. се биха за лалета, днес в Лидл за сирене…
Едно кашонче само докарали, не знам колко бройки се хващат вътре.
Даже 3 бр на човек е много. Да го бяха направили само по 1 бр.
Една жена дърпа сиренето от ръцете на друга, охраната дойде, страшен цирк…
Как можело само 20 сирена да има налични, тя защо била взела 3, да й била дала едното..
И в крайна сметка до обяд каквото има това е, няма повече сирене Joy Някъде сигурно още сутринта са свършили.
Аз търсих гръцките кюфтета, но пак нямаше. Ще проверя в друг филиал..

# 745
Сега го видях сушилника. А как простирате на тях чаршафи, големи кърпи? Трябва да ги сгъна поне 3 пъти, за да ги сложа, а колко време ще съхне... Винаги са ми са се стрували супер непрактични по тази причина.
Аз и на другите дето се разпъват настрани не виждам удобен начин да просна чаршаф, честно казано... Затова написах че са ми по-удобни тези, а не че предпочитам сушилник пред нормално простиране.

# 746
Сега видях че най-после са направили страница с всички печива, където може да се проверят съставките.

https://www.lidl.bg/c/ot-furnata-na-lidl/s10021543

Крайно време беше. Сега ако вземат да върнат и протеиновото хлебче...

# 747
  • Mostly in my mind
aз от това сирене твърдо не купувам, защото е произведено от Саяна.

# 748
Натка, нещо не ме разбра. Аз за "нормално" простиране възможност нямам. Използвам само сушилници, но хоризонтални. Кърпите се простират съвсем спокойно и там сгъвам чаршафите, но само по веднъж, на тези ми се струва, че и на три да ги съна пак няма да се съберат. За това и попитах.
Досадна стах. Извинете.

# 749

Чаршафите ги слагам на най-високите пръчки на един кат като загръщам с тях целия сушилник, за да е стегнато ги хващам с щипки. На вътрешните редя по дребното пране и целият сушилник се използва на макс. Основата е пластмаса, на колелца и е само 74 см.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:34 от Tony Maria 22

Общи условия

Активация на акаунт