Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 119
  • 812
  •   1
Отговори
# 720
  • In transit
Тези пилешки гърди пускали ли са ги и преди? Интересно ми стана, не успявам да разчета с какво са. Смятам да взема чай. Малко ми стана смешно с хумуса в японски стил, но да не издребнявам. Grinning

Първите вляво са с опушен вкус, средните с вкус на зелен чай матча и десните с вкус на джинджифил и чили.

Аз се зарадвах на соевия сос. Този много го харесвам.

# 721
  • Бургас
Омекотителят от купоните хубав ли е?🤔

# 722
Не знам дали е хубав. Взех с рози и един зелен за проба. Бананите бяха по 1 лв за кг. Майко, колко народ имаше тази вечер... Личи си, че е ден за заплати Wink

# 723
Не знам дали е хубав. Взех с рози и един зелен за проба. Бананите бяха по 1 лв за кг. Майко, колко народ имаше тази вечер... Личи си, че е ден за заплати Wink
Е какви са тия заплати в края на месеца?
Май в държавните са така само?
Аз пък си взех теменужки една камара, намалени на левче, да садя утре на двора ☺️

# 724
Мале, едни клиенти купиха над 4 колички само със стекове с олио.

# 725
  • Fairbanks, Alaska
Аз почитам св. Парастасий на 25-то число.
Месото в буркани на "Пикок" как е на сол? Става въпрос за бурканите с цветни капачки. Аз купувам вече няколко пъти, но от ЛИДЛ в Чехия и тук е добре. Но по-рано в България точно тези консерви бяха с малко повече сол.

Предлага ли се в ЛИДЛ бутерка с ябълков пълнеж? За софийските ме интересува най вече.

Ето за това става въпрос.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 21:15 от Natael-1485

# 726
  • Буркина Фасо
малиии ... преди месец тук щяха да ме изядат вместо 20 понички, които ги купих случайно с доста голямо намаление.  повече няма да купувам ... до следващото намаление. rotfImbo 

# 727
Подарявам
Скрит текст:

# 728
  • shumen
Месото на Пийкок на мен ми идва малко по солено.
Бутерки с ябълков пълнеж не съм виждала при нас,но аз не съм в София.

# 729

Предлага ли се в ЛИДЛ бутерка с ябълков пълнеж? За софийските ме интересува най вече.

Ето за това става въпрос.

Не.

# 730
Не, в нито една верига няма закуска с ябълки.

# 731
  • до най-прекрасния мъж
Работя почти 18 години в частния сектор. Никога не съм си получавала заплатата за предходния месец преди 25-то число. Та не знам дали само в държавния сектор са така. По-скоро не. Много работодатели плащат в края на месеца или инак казано на последната възможна по закон дата.
Аз да питам сешоарът на Силвър Крест от текущата брошура бива ли? Искам да взема един за резерва, че моят 10-годишен взе да се разпада и да лепне странно. Не ползвам стилизанти или друга козметика преди сушене, та не е мръсен, самата гумена или силиконова част лепне неприятно.

# 732
  • Буркина Фасо
над 10 год. получаваме заплати в последния раб.ден от месеца за същия месец.
ако 30 и 31 примерно са почивни дни ни превеждат заплатите на 29-ти. това за текущия месец.
дори в Биллата днес са им преведени заплатите за м.февруари.

# 733
  • София
blue.angel, не знам дали е същия модел, но в последните месеци дъщеря ми 3 пъти връща един сешоар и накрая ѝ върнаха парите. Първият поработи известно време преди да започне да издава странни звуци. Смениха го с нов в различен цвят. Още при първото включване вътре нещо се разпадна и започнаха да хвърчат искри и парченца метал. Върна го. Този път уж го поправиха и пак запуши. Накрая ѝ възстановиха парите, а тя реши, че повече няма и да си помисли за Силвър Крест.

# 734
  • Сф
малиии ... преди месец тук щяха да ме изядат вместо 20 понички, които ги купих случайно с доста голямо намаление.  повече няма да купувам ... до следващото намаление. rotfImbo 
Заповядай

Снощи купих понички, не тези. Фета сирене и шунка от слайсовете за 1,80. У нас се харесва. Харесахме и бутер баничките с бекон от гръцката седмица. Много са хрупкави. Също гръцките йогурти * 4 с праскови и капини се харесаха. Леле, мм ме изнуди да взема агнешка глава. Хубави бяха, но той ще си я готви. Ако не влезе в кукъра- Аз излизам. 😃

Общи условия

Активация на акаунт