Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 124
  • 812
  •   1
Отговори
# 705
Tара, далече ми е другият филиал.😐
Лолита, ще има други азиатски продукти следващата седмица, няма конджак...
В обновения ни филиал не видях обезмаслител и препарат за баня на W5...Да не би да са ги спрели?

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 15:15 от dolce miele

# 706
  • Mostly in my mind
Да, направи ми впечатление на мен майонезата. Много я обичам японската. Дано и тази е хубава.

# 707
Няма как да са качествени, защото не виждам да е отбелязано PFOA, PFTE free. Качествените продукти обикновено го отбелязват.

# 708
Не ми стигат 6 лв да запълня лентата. Може ли някой да ползва моята карта днес, за да получа талон? Ще съм много благодарна

# 709
В Лидл плаща ли се с електронни ваучери, че преди ми казаха че не става, някой ако е запознат ще съм благодарна да отговори🙂

# 710
В Лидл плаща ли се с електронни ваучери, че преди ми казаха че не става, някой ако е запознат ще съм благодарна да отговори🙂
За сега не се плаща.Вчера отново опитах.

# 711
  • Mostly in my mind
Няма как да са качествени, защото не виждам да е отбелязано PFOA, PFTE free. Качествените продукти обикновено го отбелязват.
То и на някои на Брио го отбелязват,но пак са некачествени.

# 712
Аз много харесвам лютеницата , голямата разфасовка като че ли е по-рядка (ама може само на мен така да ми се струва)

веднъж бях попадала на една доста рядка партида от големите буркани

# 713
  • Сливен
Духи,
Скрит текст:
Пробвай кашкавала на Драгоданово ,лично на мен ми харесва повече от на Гърдеви,дори от днес е на промоция в Еко Асорти около 16лв/кг

# 714
Ако някой се интересува да пиша какво стана с рекламацията за Парната четка. Върнах я заедно с касовата бележка. Ще я проверят и най-вероятно ще получа нова. С Лидъл плюс срока е 60 дни и може да се върне без проблем. Моята я купи съпругът ми, който няма карта.

# 715
Ако някой се интересува да пиша какво стана с рекламацията за Парната четка. Върнах я заедно с касовата бележка. Ще я проверят и най-вероятно ще получа нова. С Лидъл плюс срока е 60 дни и може да се върне без проблем. Моята я купи съпругът ми, който няма карта.

За рекламация срокът е 2г по закон...и няма нищо общо с лидъл плюс.

30/60 дни е за връщане което е различно от рекламоцията.

# 716
На Йотови кашкавал със сигурност има от 1 кг пита, както и този който е зрял 45 дни , по БДС , по 400 гр . също беше тяхно последно като взимах( бяха 2+1 , 1,2 кг за 21лв)

# 717

Ами кое е вярно? Grinning

В новата брошура има доооста приятни неща, иначе.

# 718
  • Буркина Фасо
пиши им на Лидълците и си искай по-ниската цена Smiley

# 719
Тези пилешки гърди пускали ли са ги и преди? Интересно ми стана, не успявам да разчета с какво са. Смятам да взема чай. Малко ми стана смешно с хумуса в японски стил, но да не издребнявам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт