Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 116
  • 812
  •   1
Отговори
# 90
Подарявам:
Скрит текст:

# 91
Подарявам
Скрит текст:

# 92
  • shumen
Тези наденици са отвратителни.

# 93
Магазинът на Пещерско шосе до прелеза ще е затворен за около седмица. Защо ли (и дали после ще  се лутаме, докато открием  търсените продукти)?

# 94
Моя магазин като беше затворен за 1 седмица - сложиха каси на самообслужване, нови хладилни витрини и смениха разположението на артикулите по регали.

# 95
Дано и на този сложат каси на самообслужване. Ще пропуснат баш 14.02 Grinning
Долче, когато го отворят да кажеш, какво са променили, че сега ми стана любопитно.

# 96
Ох, не ги е срам...да пропуснат 14.02.!😂 Дано промяната не ми дойде too much откъм разположение.😆
Хоп-Троп, ти ли питаше за стековете с газирана вода Saguaro? Имаше днес.
Забелязах и тортили с червено цвекло- май досега не бяха в постоянния асортимент? Сега има бели, пълнозърнести и с цвекло.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 21:39 от dolce miele

# 97
От био-веган седмицата са тези тортили.
Тогава пускат с цвекло и с моркови.
И двата вида са уникално вкусни.
Ако ще са вече в ПА, супер Hug

# 98
За каси на самообслужване ще е, но много дълго време ще е затворен. В Кичука като ги слагаха май само 1-2 дни не работеха.

# 99
От био-веган седмицата са тези тортили.
Тогава пускат с цвекло и с моркови.
И двата вида са уникално вкусни.
Ако ще са вече в ПА, супер Hug
Поне в нашия филиал бяха наредени до другите два вида тортили. Не съм съвсем сигурна дали на етикета пишеше "Ново", но така мисля.
От известно време от едната страна на магазина (някъде зад пекарната) има оградено- така беше и преди години, когато ремонтираха пекарната. Не очаквах обаче затваряне чак за седмица- отначало помислих, че само на 10.02. ще е затворено.🤭

# 100
Ягодовия сладкиш е уникален. Мисля да им пиша в контактната форма да го оставят за постоянно в асортимента.
Толкова е вкусен. Вътре е пълно с мноооого конфитюр. Страхотен.

Поничката също ми хареса, въпреки че няма пълнеж (на брошурата пише, че има пълнеж, но купувам втори път вече и няма такъв)

# 101
Божеее, а аз тези закуски отдалече ги помислих за закуски пици (онези триъгълните) и се чудех защо толкова хора си купуват от тях!🤣

# 102
  • Буркина Фасо
Омекотителя от купона дали е хубав, някой пробвал ли го е.
приятни аромати, но нетрайни.

# 103
  • Бургас
Моя магазин от който пазарувам, също е затворен. Да видим какво ще бъде после.
Не съм ходила на място,само в приложението ми излиза.

# 104
  • Бургас
Карз, това в мола ли? Миналата седмица беше затворен филиалът в комплекса ни. Мислех, че разширяват нещо, понеже от известно време правят някаква пристройка, но няма видима промяна след отваряне.

Общи условия

Активация на акаунт