Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 127
  • 812
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Не,Селесте,не този е мола.
Лидл-а,който е под ВХТИ е затворен.
Мислех,че е нещо заради строежите около него,но като чета тук с тези нови каси,знам ли 🤔

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 23:59 от karzz

# 106
Тези закуски с форма на сърце докога ще ги има? Само тази седмица или и в седмицата на 14.02.?

# 107
# 108
Кълнове от боб мунг?🙃

# 109
Някой да има акумулаторната прахосмукачка? Доволен ли е?

# 110
  • до най-прекрасния мъж
И на нашия има ограждение зад пекарната, откъм товарната рампа. Интересно какво ще правят. Няма съобщение, че ще го затварят. Каси на самообслужване имаме отдавна и даже не помня да е затварял магазина. На Карловско шосе пък са махнали касите на самообслужване, а там ги видях доста преди да сложат нашите. Интересно...

# 111
Някой да има акумулаторната прахосмукачка? Доволен ли е?

Ползвам стария модел отпреди 3-4 години. За трохи, за чистене на чекмеджета - става, но за нещо по-тежко като разпилени бобчета например, моята не става.
Виждам, че новият модел е с една идея по-мощна.

# 112
Благодаря за новата брошура. За мен само хранителни ще има. Писна ми от този Парксайд. То половината магазин все едно съм в Практикер 😒

# 113
И на нашия има ограждение зад пекарната, откъм товарната рампа. Интересно какво ще правят. Няма съобщение, че ще го затварят. Каси на самообслужване имаме отдавна и даже не помня да е затварял магазина. На Карловско шосе пък са махнали касите на самообслужване, а там ги видях доста преди да сложат нашите. Интересно...
Сигурно ще правят стайче за връщането на пластмасови бутилки.

# 114
Кафето в шоколад беше българско, на Детелина и следващата седмица - италианско. На Детелина зърната са твърди, но ароматни, а на италианското кафените зърна са крехки, но нямат аромат.

# 115
Кафето в шоколад беше българско, на Детелина и следващата седмица - италианско. На Детелина зърната са твърди, но ароматни, а на италианското кафените зърна са крехки, но нямат аромат.
Аз ги пресипах в стъклен буркан, тъй като са доста, и всеки път като отворя буркана ме лъхва аромат на кафе.

# 116
  • до най-прекрасния мъж
Сигурно ще правят стайче за връщането на пластмасови бутилки.
Не вярвам, то е от задния край на пекарната, не откъм входа. Лидл Тракия, Пловдив е нашият. Иначе, да, сещам се за тези стайчета, на Рогошко шосе има, но е до входа. Тук няма логика да е това, защото ще трябва да прекосиш магазина, за да стигнеш до там.

# 117
Аз не можах да видя къде е кафето в шоколад
 Или е свършило в нашия филиал вече.😄

# 118
Подарявам, плюс стафиди , чайове, нектар ябълка, мокри кърпички, писта, магнити

# 119
Магазина в Кючук Париж също отстрани е строителна площадка и на табелата пишеше нещо от сорта, че е за разширение. От страната на пекарната. Да питам, смених си магазина с този на Пещерско, който ще затварят временно, но кога ще пристигне ваучера за отстъпка? И на работното време пише, че само в неделя ще е затворен. Понеделник си е с нормално работно време.

Общи условия

Активация на акаунт