Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 177
  • 812
  •   1
Отговори
# 120
Има и условия за използване на купона- покупката да е над 50 лв, не е съвместим с някои други видове купони, не важи за алкохол и прочие. От 11.02. ще е в приложението:

# 121
Преди час се върнах от Лидл,
но лазаня, тесто и д-р.нямаше

Е оставих 50 лв. за глупости

Купих кафе с шоколад.
Хареса ми!
Да видя нощес!
И отново проблем с  маркирането - 4 пъти маркиран
колбас, а е един.
Случва се често.
Следете бележките!

# 122
Вчера го търсих това кафе в шоколад и не го намерих при италианските неща. Къде да го търся, на друго място ли са го сложили?

# 123
И аз купих от кафето с шоколад. Хареса ми, на ММ също му хареса.
При нас беше при другите стоки от италианската седмица.

Не намерих от смляното кафе от италианската седмица. Преди съм купувала и ни хареса.

# 124
  • Там...
Прегледах тази тема, но не видях коментари за парочистачката. Ако в предишната има отзиви, или някой желае да сподели, ще съм благодарна за насоки и впечатления!

# 125
Кафе с шоколад открих на регала с итал. стоки, но забутано от края.
Доста време ми отне да го открия.
Утре ще отида за още, дано е
на същото място.

# 126
  • shumen
Аз също взех кафе с шоколад.Хареса ми на мен.

# 127
Някой сеща ли се кога се очакват душ батерии?

# 128
Девойки, запасявайте се с шоколад Simple Smile Всякакъв. Какъвто ви харесва Simple Smile

# 129
Абе и аз гледах внимателно, ама нещо не го видях това кафе с шоколад, ако ида пак тия дни, ще го търся пак.

Някой сеща ли се кога се очакват душ батерии?
Душ батерии вчера имаше в Кауфланд, съвсем същите, каквито пускат в лидл.

# 130
Благодаря, Алина.

# 131
Долче, благодаря за уточнението. Ситния шрифт не съм го прочела Simple Smile

# 132
  • София
В рекламна статия в медиите споменават за между 8 и 10 нови магазина тази година в София, Бургас, Русе.... както и три нови за веригата града - Лом, Каварна и Карнобат.

# 133
В Русе дори май за два се говори

# 134
  • Бургас
Кафето в шоколад беше българско, на Детелина и следващата седмица - италианско. На Детелина зърната са твърди, но ароматни, а на италианското кафените зърна са крехки, но нямат аромат.
И аз влизах за да напиша същото. Тъй като имам и двата вида, лесно мога да сравня като усещане и да, това на Детелина ми харесва в пъти повече. По-ароматни са кафените зърна и не е толкова натрапчив вкуса на шоколада, като и самият състав е една идея "по-чист" от италианския еквивалент. Всичко ще унищожа, но едното с  по-голям кеф Joy

Общи условия

Активация на акаунт