Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 313
  • 812
  •   1
Отговори
# 150
Добре де, за ризотото...не ли е по-лесно сами да си направите с каквото искате? То реално в пакета е ориз с някаква суха подправка, но цената е двойна.

Подправката много ми харесва (четири сирена). С лидл плюс има минус 1 лв и става 3.99 лв.

# 151
На 29.1.23г. купих лимони. Сигурна съм, че бяха жълти. Сега са оранжеви.
И при мен стана така

# 152
  • In transit
На 29.1.23г. купих лимони. Сигурна съм, че бяха жълти. Сега са оранжеви.
И при мен стана така
При мен оранжев и много твърд остана този, който бях оставила навън в купата с другите цитруси. В хладилника, още си стоят жълти другите.

Ghibli, права сте, че не всеки има време, но конкретно този суров ориз няма да се свари по-бързо от един нормален арборио, а за парите не сте права. Винаги излиза по-евтино да си сготвиш от нулата, вместо да купуваш полуфабрикати.

Марина, предполагам са сложили сушени сирена. Снимай ми опаковката, ако не си я хвърлила, моля те, че ми стана интересно.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 14:28 от Mikkey

# 153
  • ВАРНА
При Вас има ли ги сладоледите от днешния купон? При мен изобщо не са ги и чували.

# 154
Девойки, запасявайте се с шоколад Simple Smile Всякакъв. Какъвто ви харесва Simple Smile
А това защо??

Аз отлично я разбрах и благодаря за информацията!

# 155
Девойки, запасявайте се с шоколад Simple Smile Всякакъв. Какъвто ви харесва Simple Smile
А това защо??

Аз отлично я разбрах и благодаря за информацията!

И какво значи това? Каква информация?

# 156
Има слухове че от следващата седмица, целия световен шоколад ще свърши, и който ял - ял. За това братя и сестри, запасявайте се със шоколад

(шега е, някой да не се върже Grinning)

# 157
Цената на какаото за месец е увеличена с 40 на сто и е стигнала рекорд заради лошото време в западна африка.

# 158
Цената на какаото за месец е увеличена с 40 на сто и е стигнала рекорд заради лошото време в западна африка.
Като гледам цената на шоколадите за 20г се е увеличила с 0.25 незанисимо от промените в цените на какаото, не виждам повод за паника.

# 159
Тъкмо днес си купихот малките шоколадчета 3+1 талон. Запасила съм се😆

# 160
На мен пък ми беше полезно пуснат точно в тази тема, защото най-много я чета, а и защото си купувам шоколади предимно от lidl.

# 161
Дамата, с шоколада 😉, доколкото помня, работи от години във фирма за суровини за хранителната промишленост. Предполагам, че знае и затова споделя. 🙂

# 162
Няма нищо лошо в споделянето, благодаря на дамата, аз без шоколад не мога и ще си понакупя, но въпросът защо да се запасяваме си беше много логичен. Не знам къде работи съфорумката, а се оказа, че обяснението е просто и логично, освен това не е някаква вътрешна тайна.

# 163
Шегата настрана, и аз го консумирам много и ще ми е неприятно да поскъпне, но шоколадът не е толкова дълготраен продукт, а и изисква някакви условия на съхранение, не върви да купиш 5 кашона и да ги оставиш в мазето. Ако си накупя сега в големи количества, след година като им изтече годността няма да съм изяла и половината (или ще съм развила диабет). Затова от истинско сериозно запасяване просто няма смисъл.

# 164
Като гледам цената на шоколадите за 20г се е увеличила с 0.25 незанисимо от промените в цените на какаото, не виждам повод за паника.
0.25 какво?
За последните 2 години цената на шоколадите е с между 50 и 100+% нагоре.
Пример - големият буркан Нутела струваше 7-8 лв. Сега е 14, на промо 11/12.
Милка, 100 гр, струваха около 2 лв, сега стигат до 4.50 в някои магазини, но могат да се намерят и за 3.50.

Общи условия

Активация на акаунт