Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 275
  • 812
  •   1
Отговори
# 240
Така или иначе съм развалила "кръшната" талия, би ли споделила визуално как изглежда този кроасан?
Загледах ги в магазина, но не купих (за да си запазя талията кръшна😉).
Иначе изглеждаха като в брошурата
Скрит текст:
Скрит текст:

# 241
  • оттам, откъдето започва България
Fortuna, благодаря! Много са ми вкусни   кроасаните с масло, тези не съм ги пробвала.

# 242
  • София
Това са кроасаните.

# 243
Преди два дни купих от тези с кайсиево сладко. Разкошни! Само не зная защо ги има от време на време, а не в ПА.

# 244
Подарявам. Исках да взема от тези мокри кърпи, но при нас не бяха заредили.
Скрит текст:

# 245
  • София
За Ранобудна
- на първата снимка са с квас:

А тук са с пълнеж от сладко от кайсии:

Извинявам се за лошото качество на снимките. Simple Smile

# 246
Кроасаните с кайсия ги бяха пуснали миналата година едновременно в К. и в Л.
Тогава писахме колко са вкусни. Heart Eyes

# 247
  • Cyprus, Пловдив
Заинтригувахте ме с кроасаните с кайсии, ще бъдат тествани Simple Smile
Днес получих 5лв отстъпка за Пловдив,  заради затварянето на този на Пещерско шосе, доволна съм Grinning
Имам купони за просеко и белгийските бонбони, ако някой иска да пише.

# 248
  • оттам, откъдето започва България
Amiamo , благодаря за споделеното. Flowers Bouquet
Със сигурност ще се пробват, но аз днес ходих само до Б..ла.

# 249
Поредно некоректно таксуване от Лидл:

Вчера след 19ч. доста неща от фурната бяха с 50% отстъпка и реших да закупя от френския десерт и шоколадови мъфини. След напускане на магазина ми се стори, че платих повече от необходимото и поглеждам бележката - френското охлювче е с правилна отстъпка, а мъфините - не.

Убедена съм, че и двата видя бяха с 50%. Не ми се занимаваше и не се върнах, но вече още по-рядко ще ходя в Лидл.

# 250
  • Буркина Фасо
и аз си мисля, че правилно съм видял цената/намалението, но след като повторно проверя се оказва, че не съм прав. измежду намалените на 50 % стоки има и ненамалени.

# 251
Картофените ноазети част от постоянния асортимент ли са?

# 252
Картофените ноазети част от постоянния асортимент ли са?
Ако не бъркам и ако няма новост,която съм изпуснала-не са.От френската седмица са.

# 253
Много се ядосах онзи ден. Исках да върна артикул от промоционалните на 7 лв. Липсваше част от него (детски готварски комплект от 4 части, липсваше шапката). На касата ми се ядоса един продавач и отсече, че не можело да се връщат намалени стоки. И аз му се ядосах, обадих се на кол центъра, човекът каза че не е вярно и нарушават правилата. Пита ме кой е магазина, върнах се след минути при същия касиер - вече можело да го върна. А така ли?! Много интересно. Ама ако беше някой, който не се е сетил за опция "помощ от приятел" в лице на кол центъра ще си го прецакат без да им мигне окото. Та внимавайте ⚠

# 254
  • Буркина Фасо
пиши тел. на центъра

Общи условия

Активация на акаунт