Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 291
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Вчера в Лидл  на бул. Сливница имаше доста опаковки кафе в шоколад. Не взех. Можете да проверите дали има останали бройки.

# 226
Духи, информацията ти е полезна и лични за мен доста интересна, просто отбелязах, че въпреки фактите нямам намерение да се запасявам.
Аз по принцип не обичам да се запасявам с каквото и да е, ми все ще свърши и колко ще спести човек? Само място трябва да търся да го наместя.

# 227
  • In transit
Въпрос свързан с касите на самообслужване в Лидл.
Скрит текст:
Когато си взимаш плодове или зеленчуци те "пита"- с найлонова торбичка, с мрежеста или без.... Какво трябва да се отбележи? И какво следва от това? В смисъл-промяна в грамажа или таксуване на амбалаж?
Вчера за първи път бях на такава каса и се ошашках...
Благодаря!
И аз се чудих в нашия филиал, извиках една служителка и тя натисна "без". Предположих, че за друг вид найлонови торбички става дума в софтуера, не за тези тънките на рула, които са до зеленчуците.

# 228
Днес една служителка обясняваше, че като маркираш със маха 2 грама от теглото.

# 229
Е то тук чрез пост се пише за всякакви продукти запасих се, заредих нам си какво... Сега шоколада проблем стана.
Шоколад никога не е проблем Hug но се подхвърлиха някакви фрапантни цени от 10 и 20лв за един, което си е чисто всяване на паника. Моето запасяване е да имам любими продукти докато дойде следващата тематична седмица, вземам каквото ползвам редовно.

# 230
Пфф - ако шоколадът стане 10 лв, ще спра да го ям - има и други сладки неща.

Сега приключих една опаковка от гигантските бисквитки орео (имитация) - харесаха ми, ще си взема пак.

# 231
Минахме през нашия филиал да си "заредим с любими неща" преди затварянето за седмица, но в магазина имаше доста неща със зелени стикери- взехме месо, риба, луканков салам, бекон, филе, хляб, зеленчуци, плодове, зюмбюл в саксийка на -50%, както и няколко намалени неща от пекарната. Съвсем малко продукти на редовна цена купихме, доволна съм.😁
Жалко само че нямаше от закуските с форма на сърце- дали ще са през целия месец? Исках да взема за детето...😕
Имаше и масажни ботуши, но на редовна цена- а моите струваха 25 лв на разпродажба. Не помня да са били в брошура на редовна цена скоро🤔:

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 23:51 от dolce miele

# 232
Подарявам за шоколад:
Скрит текст:

# 233
  • София
Вчера от Лидл купих кроасан със закваска. Мнооого вкусен!  С пълнеж от крем, който много ми хареса. Дано да е в постоянният асортимент занапред, защото му станах фенка. Simple Smile  Само за поддържане на "кръшни" талии. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 234
  • оттам, откъдето започва България
Така или иначе съм развалила "кръшната" талия, би ли споделила визуално как изглежда този кроасан?

# 235
  • София
Така или иначе съм развалила "кръшната" талия, би ли споделила визуално как изглежда този кроасан?

Хахахаха... Още вчера го хапнах. Но утре, ако ходя до Лидл и има, ще купя и ще снимам. Добре изглеждаше и на външен вид.

# 236
Дами,сдобих се с тези ботушки от разпродажбата им срещу 20лв,мн са удобни.Някой може ли да сподели отзиви за качеството им?

# 237
  • In transit
Ти пък, за 20 лв. ще им се кахъриш за качеството. Носи си ги със здраве и колкото изкарат. Супер изглеждат.

# 238
  • София
Честити да са ти, believe_! Те са за, сняг и ще топлият. Виждат ми се и меки. За 20 лв. са супер!

# 239
Благодаря ви!Подметката хем е дебела, за да изолира,хем е и мека.Прави сте,20лв къде не съм ги дала!
Отдавна ги бях загледала,почти на всяка разпродажба ги има,но все бяха само голям номер (40-ти).Тази вечер минах само за вино и трюфели,и хоп изненада! 😊

Общи условия

Активация на акаунт