Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 191
  • 812
  •   1
Отговори
# 360
Купих от от консервирания грах на промоция. Дребничък и твърд. За готвене може и да става, за руска салата според мен не. Имайте едно на ум, ако сте искали да купувате повече.

# 361
Дълъг елек имам от около година и ми е супер удобен. Нося над суитчър или плътен пуловер. За преходно време е супер.
 От преди две години започнах да нося и по-дълги якета. Дължина до коляното июи малко под него.
Дръгата дължина до глезена не ми е удобна.
Вече не ми е студено на задника Simple Smile

# 362
Какаовия крем в буркан харсва ли се, никога не съм вземала от него и му се чудя, цената е ок като за 850 грама.
Хубав е

# 363
  • софия
Да не кажете, че не сте били предупредени:

# 364
От купешките пици харесваме само на др Йоткер, но тази е уникална.
Като се поду във фурната, малее пухче.
Уникално вкусна Heart Eyes

# 365
рязала съм топъл хляб /кафяв със семена/ - не е имало проблем.
тези кокосовите не ги знам какви са, но преди време бях взимала някакви малки кокосови йогуртчета - отврат.

# 366
Въпрос на вкус. Кокосовите млека с плодове за нас са супер. От време на време купувам и от чистите кокосови, които сега са с купон. На мен ми допада, а и когато не можеш да консумираш мляко и млечни са си вариант.

# 367
Топъл хляб не се слага на машина за рязане. Това е правило във всяка пекарна.

# 368
Хляба трябва да изтине, преди да се нареже, иначе тестото се сплесква

# 369
  • In transit
Пуснали са нови пастети, френски х 180г за 2.99лв. Свински и с пилешки дробчета. И двата са с много приличен състав. Тези дни ще пробвам с дробчетата и ще споделя отзив.

# 370
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте ,знам че не е кулинарна тема ,но става дума за продукти на Лидл .Купих сосове от азиатската седмица -Тикка масала и Тандури в бурканчета .Имате ли опит с тях и как се приготвят ? Маринова ли се с тях или се изливат върху полуготово задушено пиле ? Гледах клипчета за подобни сосове ,че се добавят и зеленчуци .Ще съм благодарна ако ми отговорите Simple Smile

# 371
Преди да затворят за ремонт нашия филиал чух нещо. Една жена търсеше къде са преместени насипните ядки и попита служител- той и' казала, че вече не предлагали насипни ядки, само опаковани щяло да има. Навсякъде ли е така?

# 372
  • София
И при мен махнаха насипните ядки, да. Явно навсякъде

# 373
  • София
Как няма да ги махнат, хората си похапваха ядки из магазина, сипани в шепичка. И при нас ги няма.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 17:40 от yovanka

# 374
При нас ги има.
Ох, верно ли си хапват ядки?

Общи условия

Активация на акаунт