Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 189
  • 812
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Може ли някой да споделим дали е виждал уред за електростимулация скоро ? Пускали са го в lidl,или ако някой знае добър такъв като модел ,моля да сподели.
Беше в брошурата от 22.01. тогава си го купих, после на 26-ти случайно видях един самотен и го взех за колежката. Вероятно беше върнат от някого, защото бяха свършили бързо, още в понеделник - цената беше 55лв, марка Terraillon. Преди това бях взела друг, в началото на октомври беше в брошура, той беше 50лв, на тяхната марка и с повече възможности за индивидуална настройка на програмите, според мен беше по-хубав модел
Благодаря ще следя ,защото имам нужда от него.

# 376
Купих сосове от азиатската седмица -Тикка масала и Тандури в бурканчета .Имате ли опит с тях и как се приготвят ? Маринова ли се с тях или се изливат върху полуготово задушено пиле ?
Изливат се върху полуготовото задушено пиле
Скрит текст:
и само се оставя за няколко минути да се загрее и да се омешат вкусовете. Може и зеленчуци да добавиш ако искаш към пилето: първо да запържиш лук, после добавяш чушки малко да омекнат с пилешкото. Отделно може да направиш обикновен ориз за гарнитура. Към тандури соса може и варен нахут от консервичка или сварена леща и да омешаш със сосчето и месото.
Да не кажете, че не сте били предупредени:
Скрит текст:
На мен ми изглежда, че просто са изрязали средата на хляба за да събират лайкове.

# 377
Купих от от консервирания грах на промоция. Дребничък и твърд. За готвене може и да става, за руска салата според мен не. Имайте едно на ум, ако сте искали да купувате повече.

Аз купих нахут в метална консерва на Freshona - ужасен вкус. Като цяло за хумус винаги купувам на Luiggi, който често е на промоция в другите вериги, но тези в Лидл определено не стават.

# 378
  • In transit
Купих от от консервирания грах на промоция. Дребничък и твърд. За готвене може и да става, за руска салата според мен не. Имайте едно на ум, ако сте искали да купувате повече.

Аз купих нахут в метална консерва на Freshona - ужасен вкус. Като цяло за хумус винаги купувам на Luiggi, който често е на промоция в другите вериги, но тези в Лидл определено не стават.
Хм, да не би да са го развалили? Какъв вкус има? От години вземам основно от него или подобен от Б.

# 379

Хм, да не би да са го развалили? Какъв вкус има? От години вземам основно от него или подобен от Б.

Не мисля, защото преди време се излъгах да взема около 10 буркана нахут от испанската седмица от Лидъл - тези бяха една идея по-добри на Фрешона, но на Фрешона са хем по-дребни, хем имат ужасен вкус. На Luiggi са по-светли, по-едри и са вкусни. За вкуса на другата марка Chef's не се сещам в момента.

# 380
Аз купих нахут в метална консерва на Freshona - ужасен вкус.
Скоро ползвах такъв, отцеждам и слагам в манджа, нормален вкус си беше, но в консервата не е овкусен, може би затова ти се е видял ужасен?

# 381
Как няма да ги махнат, хората си похапваха ядки из магазина, сипани в шепичка. И при нас ги няма.

Пълнеха джобове направо....

# 382
  • shumen
И при нас насипни ядки няма.

# 383
Снощи погледнах и аз, няма вече насипни ядки.

# 384
  • русе

Тези тортили къде точно да ги търся?

# 385
При нас са след витрините с печивата, там където са сухарите.

# 386
И при нас бяха до сухарите. До тях са и белите тортили, както и тортилите с цвекло.
От външната страна, зад пекарната горе-долу- където доскоро беше оградено, сега има някакви инсталации, може би нещо, което е свързано с климатизацията. Не съм поглеждала отблизо.

# 387
  • Г. О.
При нас от началото на годината няма насипни ядки, махнаха ги.
Много ми хареса сладко-киселият сос от тази седмица. Пак ще купя.

# 388
Подарявам
Скрит текст:

# 389
  • shumen
Сладко-киселият сос и аз харесах и пак ще купя.

Общи условия

Активация на акаунт