Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 187
  • 812
  •   2
Отговори
# 480
Вече повече от година пазарувам само на каса на самообслужване, и съм безкрайно доволна, че нямам допир с касиерите, или да завися от настроението им. Просто прекрасно.
Абсолютно! В Кауфланд и Лидл съм само там! В Билла удрям греда с тези каси, винаги дават грешка

# 481
Днес в азиатските предложения видях едни нудъли Конджак- нискокалорични и безглутенови. Тъкмо им се възрадвах като заместител на спагетите и се зачетох в съдържанието, че имат само 3.5 % корени от това растение. За останалите ок 90% от състава, встрани от вода и сол, етикетът мълчеше Simple Smile. Някой с впечатления? На теория се заинтригувах, виждам, че се предлагат в здравословните магазини на стабилни цени,  но на практика ако са "маскиран" ориз или царевица, няма какво да ми ги пробутват.

# 482
Гадни са, поне аз не познавам някой който да ги харесва. Сигурно има, щом се продават... ама да кажа все пак. Сравнително популярни са при нисковъглехидратно хранене. Имат една особена миризма, трябва да се изплакнат добре и пак според мен се усеща. Иначе като им се сложи някакъв сос, що-годе я маскира, пак според мен не на 100%.
Поне за мен не си струват парите.

# 483
Днес в азиатските предложения видях едни нудъли Конджак- нискокалорични и безглутенови.
Обикновени нудли са, леко по-жилави.

# 484
# 485
  • София
Viara T, благодаря за новата брошура!
Цитрусовите растения с всяко пускане са с по-висока цена. Sad
Харесаха ми порцелановите купи. И цената им също. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:04 от Amiamo

# 486
  • shumen
То навсякъде е така с цените.Вдигат всичко,но не и заплатите.

# 487
Здравейте въпросът ми може да се стори странен, обмислям да подготвя кошница за подарък от тази седмица от брошурата има ли някое от сирената което си заслужва, като цяло си мисля за вино, ядки мезета.

# 488
Днес в азиатските предложения видях едни нудъли Конджак- нискокалорични и безглутенови. Тъкмо им се възрадвах като заместител на спагетите и се зачетох в съдържанието, че имат само 3.5 % корени от това растение. За останалите ок 90% от състава, встрани от вода и сол, етикетът мълчеше Simple Smile. Някой с впечатления? На теория се заинтригувах, виждам, че се предлагат в здравословните магазини на стабилни цени,  но на практика ако са "маскиран" ориз или царевица, няма какво да ми ги пробутват.

Сега сравних съдържанието с такива, каквито имам от здравословен магазин - и там съдържанието е 3,4% брашно от конджак, и 96,6% вода. Така че лидълските имат дори малко повече конджак от здравословните.

# 489
Днес ходих за грозде , ама набързо и без количка взех и странджанско дядо, не съм купувала досега , дано става за ядене. Имаше чери доматчета на 2лв 0,500кг, взех и от тях. В почивните дни ще пазарувам основно.

# 490
Здравейте въпросът ми може да се стори странен, обмислям да подготвя кошница за подарък от тази седмица от брошурата има ли някое от сирената което си заслужва, като цяло си мисля за вино, ядки мезета.
От френската седмица никога не пропускам да взема сиренето Тomme de montagne. Любимо ми е, много върви с бяло вино и плодове или с мед. Има и други, които купувам от френските, но те са доста по-силни и не всеки ги харесва. Остри са, вървят със сладко от люти чушки.

# 491
За останалите ок 90% от състава, встрани от вода и сол, етикетът мълчеше Simple Smile.
Ами това са останалите 90%, вода и сол Satisfied

# 492
Купих филе от пъстърва, на кутията етикетът е с цена 19,99 лв. за килограм. В бележката е 25 лв. за кг. Много подвеждащо.

# 493
Днес отидох специално за елек и си купих. Много ми харесаха, но към 10ч имаше останал един L, един М и останалите S. Имаше блузки, кецове и разни други неща, но беше пълно с хора и не успях да доразгледам.
Чери доматите са хубави, бананите както винаги - също. Пуешката шунка става, не е лоша.

# 494
  • Somewhere far away
има ли пак някакъв проблем с приложението? цъкнах го на касата обаче нито имам бележка нито нищо- все едно изобщо не е отчетено - какво се  случва?

Общи условия

Активация на акаунт