Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 178
  • 812
  •   1
Отговори
# 495
Подарявам

# 496
има ли пак някакъв проблем с приложението? цъкнах го на касата обаче нито имам бележка нито нищо- все едно изобщо не е отчетено - какво се  случва?
Дай им час-два.

# 497
  • Бургас
И аз ходих за елек към 15 ч, но нямаше нито една останала бройка. Това в Бургас-Изгрев.

# 498
  • Paris, France
Някой ползва ли лидълския мултикукър и доволни ли сте? Виждам, че има програма бавно готвене и пържене с отворена клапа и без капак. На тях би ли могъл да изпече кекс? Знаете ли колко струва допълнителна купа (иноксовата вътрешна) и откъде се поръчва? Лесно ли се намират резервни части като клапи и гумени уплътнения? Имам предвид този:

https://www.lidl.fr/p/multicuiseur-electrique/p10010155

Предварително благодаря.

Утре го има на оферта и се чудя дали да не го купя.

# 499
  • shumen
Грозде взех аз и се хареса.Много хубаво е с едри зърна и няма семки.

# 500
Ходих и аз в обновения магазин на Пещерско шосе. На мен ми харесва сега повече отколкото преди. Сега сякаш изглежда по-голям и по-подреден. Много ми харесаха и витрините за месо. Няма нужда вече да се дупиш и ровиш над тези хладилници. Дано във всички магазини да станат такива. Не ми се сториха на мен високи витрините, а съм ниска, но не съм се опитвала да взимам нещо. Касите с касиер забравих да ги видя какви са, но сигурно са като в този на Македония. Иначе разпределението е сходно с този на Македония. А и този на Източен май беше така нареден.
Пак ще отида тези дни да го разгледам повече, че днес много набързо минах.
Но много ми хареса на мен.

# 501
На мен точно рафтовете за месото най-много не ми допадат. Не мога да видя добре месото. Предпочитам да се дупя, отколкото да не мога да видя добре какво има в тарелките с месо...

# 502
Още не съм ходила в обновения филиал. Вчера пазарувах другаде, че ми беше по път, но ми събудихте любопитството. Ще гледам след работа да намина.

# 503
И аз смятам да го посетя. Така се надявам и в нашия да сложат каси на самообслужване. Дали мога да питам някъде предвиждат ли такава промяна? Joy
Ще ходя аз да търся пак газирана вода. В нашия има само малки бутилки и това е.
Обаче не бях взимала от много време кърпички за очила, защото имах количества. Онзи ден взех, друг им е дизайна на опаковката, но кърпичките ми харесаха много. Сравнявам със старите, новите са по-добри. Повечето пъти сменят ли нещо и качеството пада съм забелязала.

# 504
  • София
Хоп-Троп, виж новата брошура, 4 бутилки са на цената на 2. Дори по някаква причина сега да нямате ( не знам защо, при мен винаги е налична), то тогава ще докарат. Те са различно опаковани по 4 в стекче, до 12 бутилки на покупка

# 505
Имате ли петъчни купони?

# 506
Имате ли петъчни купони?
При мен няма такива.

# 507
И аз нямам ..не съм гледала брошурата ,за да видя какво е било написано ..но щом не ми е в списъка ,значи не е драма. Вчера минах за банани , пуешка шунка и суши . Днес за пиле,още банани и закуска на големия.
Много скромно го карам, но ми се налага да водя малката на училище сутрин и така и така излизам ...та минавам набързо. Иначе по-рядко;)
Много се надявам списъка за пазаруване да го прехвърлят от старото приложение към Лидл Плюс,че ми харесва.

# 508
Реално няма смисъл да имат две приложения за едно и също нещо, стига да подходят търговски и да може докато с е разглежда брошурата директно да се добавя избран продукт в списъка. Не е чудо невиждано, има го при някои търговци.

# 509
Моля за отзив за миксера от новата брошура. Става ли за месене на тесто с квас? 600 вата, дали ще е слаб за до 1 кг тесто?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт