Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 174
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
  • СОФИЯ
Разни Био забелязах от брошурата. Интересна ми е пастата от червена леща.

# 571
Разни Био забелязах от брошурата. Интересна ми е пастата от червена леща.

Това е от малкото неща, които съм изхвърляла, не се преглъща това чудо!
От нахута може и да пробвам.
От този вид единствено вкусни са ми спагетите на Барила, които са от царевица и ориз май.

# 572
Колкото и да обичаме червена леща, точно тези фусили ама грам не ни допаднаха. От безглутеновите на Лидл ядем пастата от царевица и стъклените нудели от царевица и грах, а от Кауфланд купуваме фусили и макарони от царевица и нахут.

# 573
На нас ни харесаха пастите от леща и грах. От нахут още бе съм ги опитала, но вероятно и тях ще харесаме.

# 574
Подарявам:
Скрит текст:

# 575
  • София
Гръцка седмица. Какво харесвате от нея? Какво ще си купите?

Обожавам петифурите с кокос и шоколадови пръчици. Като ги пуснат си купувам по няколко кутии.

# 576
  • Somewhere far away

Аз пък винаги купувам от маслините.

# 577
  • Mediterraneo

Обожавам петифурите с кокос и шоколадови пръчици. Като ги пуснат си купувам по няколко кутии.

Бях си ги отбелязала, но не ги намерих, май нямаше зареждане. Много орязана гръцката седмица при нас- 2-3 вида питки, маслините, петифури и фета сирене, скука. Обикновено вземам подправки, ама нямаше.

# 578
Хубави ли си кюфтенцата от гръцката седмица с топенето сирене? На фурна ли ги приготвяте, предполагам на скарата ще се разтече сиренето 😄

# 579
  • София
Обожавам гръцката халва и локум. Дано има консерви с бейби октоподчета, защото много ги харесвам.  Ще взема и кюфтенца по средиземноморски. С маслини са и са много вкусни. Та, това ще купя от гръцката седмица. Понякога купувам салата Дзадзики.

От К гупувам фамилна опаковка Лазаня. Не помня на коя фирма беше, но е без консерванти.  Много е вкусна!

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:13 от Amiamo

# 580
И вкъщи обожаваме гръцкия локум и халва. От гръцката седмица купувам също маслини, халуми и питки.

# 581
Взех на жълт етикет веган йогурта с праскова.
Обаче много странно на етикета 1.99 редовна цена, пък от утре на брошурата 2.19. С по 20 стотинки го вдигат.

# 582
  • София
Предполагам, без да съм сигурен, че твоят от днес не е био.

# 583
  • Буркина Фасо
веган е , веган.  пише го. Smiley

Взех на жълт етикет веган йогурта с праскова.
Обаче много странно на етикета 1.99 редовна цена, пък от утре на брошурата 2.19. С по 20 стотинки го вдигат.
до днес цената е една, от утре е друга.  с всичко е така.

# 584
Агнешкото, което е утре, дали е хубаво? Не съм вземала от лидл до сега.

Общи условия

Активация на акаунт