Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 190
  • 812
  •   1
Отговори
# 555
Тази от К ни харесва повече от Лидлската. Малките не съм ги пробвала, че на редовна цена ми е скъпо. Ако видя намалена, ще взема.

# 556
  • shumen
Лазаня взех само веднъж и не я харесаха вкъщи и си я ядох сама.От тогава вече не вземам.

# 557
  • София
Кауфландската голяма лазаня е по-хубава наистина. А в Лидл малките са доста по-добри от голямата, която има отвратително дебела и лигава заливка.

# 558
  • Свети Влас
Ние много харесваме голямата лазаня, но много и вдигнаха цената...

# 559
  • София
5 лв за тези малките ли?? Тези не са наред !
В Кауфланд има една , която е на 9 лв на промоция, която много ми харесва, голяма.
Тцъ! Joy Не е 5 лв, а 5,99. Joy В момента имам една преоценена на 4,19 лв. и едва се навих да я взема. Simple Smile Харесвам само тази със сирена. Но май не само у нас се харесва повече, защото когато има промоции, първо изчезват лазаните със сирене. Simple Smile

# 560
Вчера купих банани по 1.95 лв/кг. Много са хубави. Днес пак ще купя, ако има.
Какаовите топчета - зърнена закуска вече са 4, 39лв, а бяха 2,25лв. Според дъщеря ми са в по-голям пакет. Сега са 500гр. Нямам спомен предишните колко са били. Правилно ли казва детето?

# 561
  • София
Вчера купих банани по 1.95 лв/кг. Много са хубави. Днес пак ще купя, ако има.
Какаовите топчета - зърнена закуска вече са 4, 39лв, а бяха 2,25лв. Според дъщеря ми са в по-голям пакет. Сега са 500гр. Нямам спомен предишните колко са били. Правилно ли казва детето?

Бяха 350 гр.

# 562
И аз си взимам малка лазаня със сирена,като ги пуснат намалени - само тя си заслужава с намалената цена;)
Утре ще ходя за сешоар, баници , км, боровинки и може и суши . Тези кексчета , ако ги намеря ще взема за проба за децата;)

# 563
  • София
И аз си взимам малка лазаня със сирена,като ги пуснат намалени - само тя си заслужава с намалената цена;)
Утре ще ходя за сешоар, баници , км, боровинки и може и суши . Тези кексчета , ако ги намеря ще взема за проба за децата;)
При кроасаните са.

# 564
Назад се коментираха замразените кроасани. Кои са хубави? Искам да купя да ги пробваме през седмицата за бърза закуска преди училище и работа.

# 565
  • Варна
Вчера гледах едни бели дамски маратонки по 24.99лв, май наскоро ги пуснаха...като цяло как са обувките от този тип откъм качество? 🤔

# 566
На есен купих три рипсени памучни блузи с дълъг ръкав, около врата.Цяла зима се носят и перат, не са мръднали нито на цвят, нито на вид.Цената им беше към 14 лв. Вчера ги видях по 10 лв., имаше бяло, черно и синьо.
Сигурно си чистят наличност, но си заслужават.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 13:59 от Tony Maria 22

# 567
Вчера гледах едни бели дамски маратонки по 24.99лв, май наскоро ги пуснаха...като цяло как са обувките от този тип откъм качество? 🤔

Вчера си купих, бели маратонки винаги взимам евтини, защото бързо се захабяват и не ми се дават много пари. Носих ги вчера цял следобяд и нямам забележки. Първите минути са твърди, но бързо ми станаха удобни Simple Smile
Търсих също елек и блузите по 8лв, но в два магазина нямаше и ме е яд

# 568
  • велико търново
Гръцка седмица. Какво харесвате от нея? Какво ще си купите?

# 569
Гръцка седмица. Какво харесвате от нея? Какво ще си купите?

Това засега съм харесала.
След малко ще ходя, дано да са ги заредили, че утре няма да имам време да ходя:

Общи условия

Активация на акаунт