Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 158
  • 812
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не блокират касите, а хората ги блокират. Маркираш и слагаш вдясно. И не пипаш повече. Това е.
Мдаа, и като реши везната, че марулята ми е твърде тежка за маруля (щото тя наистина си беше едричка Laughing) и семената за цветя са супер леки пакетчето и изобщо не ги засича - та, иди спори с касата!!! Супер изнервяща е тази везна, да измислят друг начин с/у кражби.
Да не говорим, че много често не ми стига мястото и се чудим какви кули да правим и как да ги трупам?! А където е без везна си слагам и от другата страна.

# 661
Като гледам, често даже за служителите е пълна загадка защо пак е блокирала касата... Добре, че винаги има поне по един правостоящ от персонала на тези каси.

# 662
  • Mostly in my mind
30те % купона за азиатските продукти за колко броя е валиден според вас? Не е упоменато.

# 663
На касите за самообслужване веднъж при мен не можа  да отчете при активиран купон такъв за продукт за 1 ст. - и служител не се справи, но при следващото пазаруване успях да ползвам купона пак на такава каса, така че може да е бил проблем в системата точно с него. Като цяло не съм имала проблеми с тези каси, рядко в нашия филиал съм виждала блокирали, супер удобен начин на пазаруване (за по-малки покупки) е с тях.

# 664
Минах сутринта за вода. Имаше доста намаления. Взех пилешки бутчета на -50%, Някакъв шпеков салам , сушеница 3 броя, и сирене немско твърдо на -30%. Доста видове чери домати имаше. Взех и обичайните зелени салати и спанак

# 665
# 666
E, като всичко ново и различно, и за касите на самообслужване се иска период на свикване и на усъвършенстване. Нищо не е заработило перфектно от първия път.

# 667
За какъв период на свикване и за каква човешка грешка говорим? Защо в Кауфланд никога не ми блокира касата? Само такива използвам. В Лидл 2 за 3 минути, още на първи артикул. Нищо не съм теглила, маркирам и оставям, и край. Служител наличен няма. Просто се изненадах, че на съвсем нов обект касите дават толкова грешки. Самата служителка, която дойде и тя нямаше идея защо се се случва, а имаше и вече блокирала каса. Тези си имаха везна, там проблем нямаше. Да похваля, че ми хареса как са направили менюто за избор на продукти от пекарната-печива и закуски. Лесно се намират.
Бяха пуснали ябълков сок в малка кутийка със сламка по 5 в стек. Те от постоянния асортимент ли са? Вчера взех, защото ги видя за първи път.
И друго странно за пореден път в този филиал е пълно с газирана вода, а в "нашия" изобщо няма.

# 668
# 669
Верно е интересна, даже има подтекст накрая, как се става гей .
Нищо против "различните" , обаче Simple Smile

# 670
  • София
На мен ми харесва да си пазарувам на касите на самообслужване - не ме замерят касиерките в Лидл с продуктите на лентата (сори, ама скоростта, с която тя ги приплъзва по лентата; и 2ма да сме, трябва да ги хвърляме в количката); не се притеснявам, че бавя опашката, ако приложението на банката ми забие (в началото ми се случваше); следя си спокойно на каква цена ми излиза определеното нещо (щото много продукти няма да си ги купя точно сега, ако не е въпросното намаление, отстъпка и т.н.). И също, мога, ако искам с 10 различни купона на отделни сметки. Grinning И като цяло, по-бързо става плащането, отколкото, ако се редя на опашка.

# 671

Много готина. Развесели ми деня Simple Smile

# 672
Здравейте! Сигурно е писано, но дали ще мога да върна Парна четка Silver Crest след изтичане на 30 дневен срок от   датата на покупката? Изобщо не излиза пара от отворите. Исках я само за едни завеси в спалнята, но съм разочарована.

# 673
Подарявам
Скрит текст:
Ако може купонът за яйцата?

# 674
  • Mediterraneo
Здравейте! Сигурно е писано, но дали ще мога да върна Парна четка Silver Crest след изтичане на 30 дневен срок от   датата на покупката? Изобщо не излиза пара от отворите. Исках я само за едни завеси в спалнята, но съм разочарована.

Ако срокът е 30 дни за връщане, няма да може да я върнете, но да предявите рекламация- да.

Общи условия

Активация на акаунт