Неуважително ли е за половинките ви?

• 14 621
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Тя всъщност не му е съпруга, доколкото разбрах.

# 151
Няколко пъти написа, че му е жена.

# 152
И аз залагам на незадоволеност. Явно сексът не е достатъчно добър и с нужната честота, заглежданията обаче не зависят толкова от това, а от силата на либидото на съответния индивид, някъде беше научно обяснено. Сега вече кой как го прикрива или не, е отделен въпрос. Повод за драми не виждам в самите заглеждания, но явно има и други проблеми, там вече не знам.

# 153
Писа нещо като "не сме гаджета, заедно сме от много дълго". И после "жена ми е". Това не значи, че му е съпруга все пак. Съпруга означава - брак.

# 154
Не можеш да задоволиш човек, който не те иска, уважава, зачита и тн. За мен, техните отношения са по навик, зее някаква пропаст там.

# 155
Не можеш да задоволиш човек, който не те иска, уважава, зачита и тн.
Или който няма задоволяване.
Ако една жена ми е съпруга аз ще използвам точно тази дума, когато някой ме пита за типа на връзката ни. Но ако на колегата тази жена не му е съпруга, тогава не трябва да се сърди, че зяпа други мъже, при положение че не е ударил големия коз за официално затвърждаване на връзката.
То може и затова да са тея подмятания от "жената му".

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 18:20 от Абуто

# 156
Може връзката ви да няма развитието, което тя очаква. И да иска да демонстрира, че има още риба в морето.

Или при нея няма директна връзка между устата и главния мозък.
мисля същото. Ти си познаваш човека и прецени кое от двете е вярно.

# 157
Вероятнно не й стига да я водят само на кафе, иска и пастички.

# 158
Интересно ми е, какви са подбудите на тая жена, та да се държи така?
Когато до теб стои твоя човек, не само е неуважително, но и просташко да точиш лиги, по всеки преминаващ салам.
Важи и за двата пола.

# 159
Щото чуждия салам ти се вижда като суджук. Малко даже така като бабек.
Пък чуждата пача - като филе моньон.

# 160
Мнееем, тази си е просто дразнеща и иска да унижава. Според мен даже не е сексуална. Кълве.

# 161
  • София
Искам да разбера дали това е нормално поведение, дали аз не се филмирам нещо, дали аз не греша, да не би аз да съм ревнивец, защо, просто искам да си отговоря на тия въпроси и да продължим.
Защото ние имаме проблем и в интимен план, инициативата винаги я поемам аз,а отговорът, ами така съм свикнала, промяна един месец, после пак същото.

Инициативата да се съберете твоя ли беше? Мисля си, че не я привличаш и се опитва да ти намекне какво харесва.

# 162
  • Варна
Зависи колко е комплексирана за външния си вид половинката.

Започна нова работа и го питам как са колегите, колежките. Каза, че Н. е симпатична, усмихнах се и продължихме с другата тема. Никога не си е позволял да каже " Тази, ако ми падне", "Бих я думнал веднъж"
При мен се изчерпва до "Става" , така и не виждам мъж с по-блестящи очи от неговите.
Хубави хора има навсякъде и оценяването на вида им, начина на обличане за мен не е проблем.
Разбира се, ако връзката ви куца в други направления всяка негова/нейна дума ще е дразнеща и неуважителна.
Ако се отнася превъзходно с теб, няма да го отчиташ като нищо.

# 163
Същото мисля и аз.

# 164
  • София
Не е нужно човек да има комплекси, за да не му е приятно човекът до него да коментира външния вид на хората, независимо с добро или с лошо.

Общи условия

Активация на акаунт