💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 053
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 180
А Светозар другаде появявал ли си е, не съм гледала "София ден и нощ", ами е много познат.
Участваше в едно онлайн реалити Summer flirt. Аз пък пропуснах с какво се занимава в момента...

Мария Игнатова вече не е сама с кофти лице и корекциите на Христина са отврат.
Дааа, а пък и двете са хубави, защо си го причиняват не зная.

Много ми допаднаха Петя и Дилян.

# 181
В този сезон обаче наистина жените са красиви и поддържани !
В миналия бяха в доста потресаващ вид повечето например ..

# 182
Светльо каква роля е имал в “София ден и нощ” ?
Не си го спомням 🤔
Светлозар беше Явор със Симона бяха двойка Joy ,беше един хилав. В Уикипедия пише ,кои влизат днес.
Не Светлозар, а Светозар. И не беше със Симона, а с една Зара, дето е с леко дръпнати очи, полувиетнамка е Wink

Той беше татуист. Не помня дали се казваше Явор точно...

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 23:44 от diziler

# 183
И аз се чудих откъде ми е познат Светозар. В "София ден и нощ" не го помня, но помня една безумна тъпотия с водещ Лудия репортер - "Summer Flirt". Там има и други образи - Габи от "Ергенът"; Кристин с големите бомби; една мома, с която Филип Буков се бъзика... Не знам дали сте го гледали, голямо дъно беше. Grinning
https://www.vbox7.com/play:8eef4653f4

# 184
Мария не ме дразни, мислех, че ще се чувствам като в "Господари на ефира", но още не. Май е с висок ток, мислех, че ще е по-ниска до Емо.

Иван и Сани, Кристина и Артьом, Елена и Пламен - някак си много аматьорски подход, най -естествено им се получи на Елена и Пламен. Ванката -вече с опит в смешките, инфлуенсър, но Сани не му е на нивото.

Не разбрах какво стана с тези първите двойки, които ще се разменят мъжете и жените, и след като им повярват, ще се целуват  с истиската си половинка...
А пък познати двойки не трябваше да слагат...

Ето, двойката с талант за водещи - Петя и Делян, фотографа.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 22:49 от Pepina_n3

# 185
  • До морето
Тази Хриси от последната двойка нещо ужасно си е направила на лицето. Във Фермата като я показваха беше много хубава жена, сега рязко се е състарила с тия филъри и подпъхвания.

Май всички без полицейската двойка ми харесват.

# 186
  • София
Най-накрая симпатична двойка 😁

Joy

Хаха, не разбрах момченцата чии са, за внучетата ясно Joy
Ивайло има двама сина, във видеото май само единият показаха.

# 187
Но ще слушаме диалекти, по-скоро северните Русе-Добрич. Имаше и един софиянец май.

# 188
  • Rock & Roll feeling ...
Лошо впечатление ми направи, че мъжа на Маргарита има 4 годишна дъщеричка.
Т.е. той е приключил с предишната си жена, докато първото хлапе е било много малко.
И хоп намерил любовта на живота си. А дали не е зарязал жена си заради колежката?

# 189
Привет и благодаря за новата тема! С нетърпение ще очаквам информация за зодиите на участниците

# 190
Кристина и Емилиян (HR и търговският представител) ще са силна двойка.
Пък тази игра с куката и плюшени играчки е много трудна, колкото пъти съм опитвала за детето, трудна работа, бях изчислила, че е невъзможна, а те - 2 мечета.

# 191
  • Варна
Божеее, кой е тоя Светозар??

# 192
Харесаха ми Галена и Петър, може би и тези от Харманли.

# 193
Аз нямам фаворити засега.
Семейство ала Юли Тонкин са ми леко дразнещи, а онази полицайка-темерутка ми навява спомени за Здравка от сезон 3, която също беше някакъв хейтър, вечно недоволна и нацупена.
Единствените горе-долу адекватни на фона на останалите са ми двойката от Добрич - Кики и Емо.

# 194
  • София
Кристина и Емилиян (HR и търговският представител) ще са силна двойка.
Пък тази игра с куката и плюшени играчки е много трудна, колкото пъти съм опитвала за детето, трудна работа, бях изчислила, че е невъзможна, а те - 2 мечета.
Ха да, сигурно тяхната машина е малко по-стегната и затова почти всички си хванаха мече. Другите по паркове и панаири много са ги разхлабили..
Имам на пръв поглед добри впечатления от повечето двойки, само в последната мъжът-Ивайло ми се струва по- властен и постоянно натякващ някакви неща на гримьорката, но ще видим дали ще ми се затвърдят тия впечатления.
Двойката с фермера ми харесаха-Петър и Галена май бяха, както и Кики и Емо.

Общи условия

Активация на акаунт