💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 094
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ужас. Този полицай съвсем ми падна в очите.

# 286
  • София
Юрист консулта и завършилата  право са много тъпи и ограничени.Явно нивото на Софийския е паднало драстично!Как е възможно ,нямам думи.Елементарни неща не се знаят.
Пише се и се произнася "юрисконсулт" обаче. Hands V
Много ниска обща култура на последните няколко двойки, голяма излагация! Тази последната девойка не знам как реши, че нещата са написани на английски. Все си мислех, че всеки може да разпознае поне английския, ако не друго. За френския даже няма да отварям дума, явно очакванията ми са много завишени.  
Вчерашните май извадиха късмет с това, че играта не беше за знания.

П.П.: Червено, бяло, зелено било френското знаме. Astonished
"КОмОникация", мдаа. Joy

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 22:49 от Reinа

# 287
Мария му подсказа на Денис да взима българското знаме...

# 288
  • софия
Голяма излагация са днешните двойки. Нито една не ми стана симпатична. Ивайло ще развали предаването, плиткови номер 2 си ги представям.

# 289
  • До морето
Голяма излагация днес, потресаващо тъпи са двойките. Млади хора с малки деца,  без грам обща култура.

Вчерашните ядоха кебапчета и си разпределяха гащите, ама да не лъснат и те като тиган на месечина.

# 290
Че той Ивайло по-хубаво води предаването от Чолаков и Мария .Догодина да отива да води той Joy

# 291
От кой Сървайвър бяха тези , наистина са ми много познати ? Ивана не беше ли доста време на острова на изгубените ?

# 292
От кой Сървайвър бяха тези , наистина са ми много познати ? Ивана не беше ли доста време на острова на изгубените ?
И двамата са от предпоследния сезон. Този със Зоран

# 293
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
5-годишното на предната седалка 😞😞😞

ужас на такива трябва да им се вземе шофьорската книжка и без седалка

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 00:07 от emiusa

# 294
  • До морето
Има дар слово Ивайло и изобщо не е глупав, но ми е неприятен. Не мога да забравя изявите му във Фермата.
Всъщност аз на него бях по - бясна тогава, защото онзи другият алкохолизиран комплексар беше ясен, че толкова си може. Но Ивайло се омаза жестоко в чуждите л@йна и даже май му беше приятно.

# 295
И аз нямах никаква идея кой е. Не гледам "Фермата".
Ивайло далеч не се е появявал само във "Фермата". Има подкаст канал в тубата и безброй интервюта с участници от Игри на волята, Фермата, Максимален реванш, Бързата лента, Сървайвър и мн. др. хора, известни не от предавания.
Сървайвър 2022, последния, който води Владо Карамазов. Иначе.. предпоследния общо.

# 296
На мен днешните двойки ми изглеждаха симпатични във визитките - бяха усмихнати и позитивни млади хора. Когато започна играта обаче всичко позитивно умря. Много ниска обща култура, че чак липсваща. Отказвам да повярвам, че това е масовото ниво.

Ще се опитам да се абстрахирам от това и да гледам на нещата от забавната страна.

# 297
  • До морето
Тази вечер давали ли са Петър и Галена? Дори в миманса не ги видях.

# 298
Футболистът си  знае знамената и банкнотите - браво, има и други начини, не е само ученето.
Позна и знамето на Ямайка!

# 299
  • Асеновград
Привет и от мен! Аз вчерашния епизод го гледах по късно и не успях да пиша, но съм позитивно настроена, никой не ме дразни все още и веички двойки са ми много симпатични, освен може би полицаите..но тепърва ще ги видим.
Забелязвам че всички двойки са един типаж, но различни по своему, на мен ми харесва, не знам, миналите години някак имаше много разлика в годините например и най-възрастните двойки винаги първи си тръгваха, тази година това са го пропуснали и според мен е по-добре.
До момента и от днешния епизод са ми много сипматични, като изключим играта, наистина малко се поизложиха, но ще го отдам на притеснението им, все пак е първа игра, опитвам се да не съм прекалено осъдителна.😁
Ето сега например Ивана и Ивайло на пръв поглед изобщо не ми харесаха, но ми се струва че точно те ще са книгата която да не съдим по корицата..
Иначе на всички да правят сценки при влизането наистина вече е изтъркано и досадно..

Общи условия

Активация на акаунт