💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 091
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 270
Юрисконсултът и завършилата  право са много тъпи и ограничени.Явно нивото на Софийския е паднало драстично!Как е възможно ,нямам думи.Елементарни неща не се знаят.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 22:33 от kotebg

# 271
  • Варна
Не мога да повярвам, че тези продуценти са успели да намерят не една, не две, а стадо малоумници!

# 272
Елизабет и Йордан големи шашми. Добре щеше да бъде да се пообразоват мъничко 😬

# 273
Е как пък никой от новите ,където влизат не знаят Ивайло от Фермата и да не се усетят .Чак пък никой от тях да не го познава от ТВ Head Band

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 21:34 от Еlpida

# 274
  • на село
Софи като ученичка беше в театрална група към читалището, ама Тишо дали участваше там...нямам спомен,  но иначе влиза в роля Joy

# 275
Скука голяма..

# 276
Е как пък никой от новите ,където влизат не знаят Ивайло от Фермата и да не се усетят .Час пък никой от тях да не го познава от ТВ Head Band

И аз нямах никаква идея кой е. Не гледам "Фермата".

# 277
Eкстремно глупави са някои от жените. Да объркаш леите с турското знаме... Да не разпознаеш кое знаме е румънско, кое сръбско? Да кажеш, че volim te е на руски? Грам чужд език да не знаеш и нито еднo знаме освен българското? Голям срам, наистина.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 00:17 от diziler

# 278
Лошото е, че тях изобщо не ги е срам, а им е забавно.
География им трябвало….За обща култура става въпрос тука, не за география

# 279
Е всяка година има изцепки първи епизод. Да ги оставим да се окопитят малко. Simple Smile
Днешните двойки досега са ми забавни.
Светослав много ми хареса.
Жените са мрънкала повечето, ами такива сме си.
Сценките по посрещането са ми излишни.

# 280
сценките май май ги карат да ги правят

хубава игра да им видим общата култура от началото хаха

# 281
И на мен тези сценки, тип скрита камера, не са ми интересни. Не може ли да влязат нормално, като в първи сезон.

# 282
Да де, то е ясно, че сценките са от продукцията, но те са слаби актьори сигурно и не им се получава,досадно е.
Това "мили мои" и "мои мили" някоя година ще ме откаже от гледането на предаването. 😁

# 283
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сценките при посрещането ги превъртам директно, толкова са ми глупави и нищо смешно не виждам в тях.
За полицаите има слух, че той е изневерил с кумата им, били са разделени и тя му е простила и се върнала при него. Да видим ще  го споменат ли по нататък. Не ми харесаха още от пръв поглед. На Ивайло си личи, че е по-възрастна жена му, но е симпатяга. Да се чуди човек какво му е харесала.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт