💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 087
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 255
  • До морето
5-годишното на предната седалка 😞😞😞

# 256
  • София
"Обсесивно-коНВулсивно разстройство" Joy

# 257
Тази трябва да си върне дипломата Trollface

# 258
Записвам се да следя. За сега само една двойка ми харесва.

# 259
Много мьекат, направо ме побъркват с този акцент и диалект.. особено.. Галин ли беше.

# 260
Обичайните номера при посрещане. Не стана ли ясно, че се изтъркаха?

Годините на Христина си личат, че и отгоре, не можеш да я сбъркаш с по-младите участнички.

# 261
  • София
Светослав го познавам.

# 262
  • София
Мили мои и Мои мили ми идват в повече.. Как така наричаш някой, когото виждаш за 1ви-2ри път Мил??? За Мои изобщо да не говорим..
Според мен това обръщение трябва да го включат на по-късен етап..Сега звучи супер неискрено, лицемерно и тъпо.

# 263
  • София
А тия дето не мякат пък ме-кат. Ето сега двойката от София.

# 264
Толкова се вълнувах да почне предаването, а сега две вечери по ред няма да мога да гледам 😅
Ще ви чета само за сега.

# 265
Обичайните номера при посрещане. Не стана ли ясно, че се изтъркаха?

Годините на Христина си личат, че и отгоре, не можеш да я сбъркаш с по-младите участнички.
За възрастта си изглежда добре. Някои интервенции са излишни. Без тях е по-добре. Но е хубава жена.

# 266
Тази вечер определено много симпатични двойки влизат в сравнение с вчера.

# 267
  • София
Как може човек да обърка българското знаме?

# 268
Ужас, вярно ли тия хора са на 30 и 33г и са екстремно тъпи, то бива, бива липса на обща култура, но тия Сияна и Светло.. са покъртителни!
Край аз това предаване, не мога да си го причиня.
Защо да го гледам 3 м.?О свещенна тъпота и какво говори това предаване, та то е тъжно, млади тъпи хора, дори не е забавно-развлекателно!

# 269
Сияна - колело не мога да карам, кола със скорости не мога да карам, не мога да готвя... Цици и джуки направила, ама мозък няма. Аз ако имам такава жена ще си я държа вкъщи да не се излагам с нея.

Общи условия

Активация на акаунт