💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 097
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 300
Ивайло далеч не се е появявал само във "Фермата". Има подкаст канал в тубата и безброй интервюта с участници от Игри на волята, Фермата, Максимален реванш, Бързата лента, Сървайвър и мн. др. хора, известни не от предавания.

Въпреки всичко нито го знам, нито ме вълнува. Куцо, кьораво и сакато има подкаст в днешно време.

# 301
  • UK
Привет, записвам се при вас.
Вчера двойките ми допаднаха, днес обаче с тези изцепки... Направо съм потресена от липсата на каквато и да е обща култура, това поне знамената на Германия, Белгия, Италия да не знаеш....

Никой не позна замъка в Единбург обаче Stuck Out Tongue

# 302
  • Асеновград
Аз също никога не съм гледала фермата и изобщо никой до момента не познавам, а не е като да не гледам телевизия.😅

# 303
Футболистът си  знае знамената и банкнотите - браво, има и други начини, не е само ученето.
Позна и знамето на Ямайка!

Напротив.Каза,че баща му го е учил и настоявал да знае.

# 304
Рядко помня участници, но Ивайло си спомням колко ми беше антипатичен. Не става въпрос дали е интелигентен, а за това, че е кофти като човек. Един такъв неприятно  арогантен ми е.
Със знамената положението беше много зле, но най съм потресена от юристите.

# 305
Много ми харесаха Ивана и Ивайло! Надявам се, продължат с успехите.

Иначе фермерския Ивайло ми е изключително гнусен, най-вече с това натрапване на екрана. Миналата година Иван, тази той-просто нямам думи. За разлика от него, жена му ми е приятна и се чудя какво прави с него🤔

# 306
Засега и на мен повечето са ми симпатични. Прави впечатление, че тази година всички са бракувани и с деца (май само Кики и Емо и Галена и Петър нямат). Освен това всички двойки са добре сложени, няма пълнички участници от калибъра на Иван и Сани, нито пък твърде възрастни, които обикновено не успяваха да се впишат сред по-младите.

# 307
  • София
Аз донякъде мога да ги оправдая за желанието да си правят сценки и  номерца - превъзбудени и приповдигнати са, че са избрани, че са там, че им предстоят вълнуващи преживявания и си правят спомени. На нас ни е скучно, но те очевидно се забавляват.
Ивайло ме изненада много приятно, не очаквах, признавам си.

# 308
  • София
Мъж с оскубани вежди не мога да възприема..визирам футболистчето..

# 309
На Ивана от Ивана и Ивайло първото изречение “Аз съм Ивана. За мен годините са просто ъъ… номер”

# 310
Футболистът си  знае знамената и банкнотите - браво, има и други начини, не е само ученето.
Каза "Форинт, форинт? Това ми звучи румънско. А аз познавам румънския покрай румънската чалга" Grinning Е да, ама форинтите са унгарски, леите - румънски.

# 311
Много ми е симпатична жената на Румен, дори доста ми напомня в лице на Александрина на Феодор ...

# 312
Аз също никога не съм гледала фермата и изобщо никой до момента не познавам, а не е като да не гледам телевизия.😅
Е... явно доста неща си пропуснала Wink

Пeтър е от "Фермер търси жена"
Ивайло и Ивана са от "Сървайвър"
Ивайло Герасимов е от "Фермата"
Светослав е от "София-ден и нощ" и "Summer flirt"
Денислава е от "Игри на волята" и "Един за друг"

# 313
  • Варна
Me for president,  ти що си тук?
Първи ли ви изгониха?

# 314
Каза "Форинт, форинт? Това ми звучи румънско. А аз познавам румънския покрай румънската чалга" Grinning Е да, ама форинтите са унгарски, леите - румънски.
Исках да кажа, че освен в училище, или баща ти да те е учил на столиците, има и други начини да натрупаш обща култура, напр. пътуване, гледане на мачове/спорт и да се справиш с тази игра.

Осави ги форинтите, все пак всички знамена каза, и тези, които не трябваше да знае.

Общи условия

Активация на акаунт