💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 801
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И на мен ми направи впечатление, че това са доста км и проверих, че са 82.5км в посока.

# 601
Обаче забелязвам , че тази година темата мудно  върви , няма активност , като предната .
Това говори , че водещите са ок , участниците са ок и може би и предаването си е възвърнало спокойния , развлекателен и хубав чар !

Но да не бързаме с изводите все още ..

# 602
Е малко попрекалиха. Joy Шкорпиловци на 220 км В ПОСОКА от Тошево е малко невероятно. Joy Отиване и връщане може с условности да има 220 ама чак в посока.
Аз разбрах отиване и връщане било толкова 🙃

# 603
  • До сърцето...
Е малко попрекалиха. Joy Шкорпиловци на 220 км В ПОСОКА от Тошево е малко невероятно. Joy Отиване и връщане може с условности да има 220 ама чак в посока.

Гугъл казва 116 км по най-бързия маршрут (не по права линия).

# 604
Някой може ли да каже смисъла на тази игра , че нещо изтървах регламента и не мога да я разбера .. има въпроси , но ?

# 605
  • София
Да толкова е разстоянието, на мен ми е излезнал резултат по въздушен път..
На тази игра, очаквам втората част, когато трябва да изпълняват условията Laughing

# 606
  • София
Защо измислят игри, в които все жените са прецакани

# 607
  • До сърцето...
Повечето мъже се кефят на обръщението "Господарю" Stuck Out Tongue Winking Eye Личат си скритите мераци и въжделения Joy

# 608
  • До морето
Някой може ли да каже смисъла на тази игра , че нещо изтървах регламента и не мога да я разбера .. има въпроси , но ?

Смисълът е жените да имат мускулна треска на ръцете и отделно 3 дена ще ги правят луди да изпълняват желания. Нищо работа с мъжката роля вчера където първо седяха на стол, после леко приклекнали ги щипаха за гъзягите и накрая имитираха гърч ъъъъъъ танцуваха. Много тежко беше.

# 609
  • София
Футболистът изглежда страшен комплексар. А жена му с това -"ние сме супер" е леко дразнеща

# 610
Адвокатката по майчинство е сладка и добра, но ме дразни как досадно повтаря едно и също нещо по няколко пъти. Футболистът е много антипатичен и отблъскващ. Имам резерви и към полицейското семейство.
Категорично все още съм за Галена и Петър. Smiley

# 611
Къде се намира вилата, в която е снимано предаването?

# 612
Този Денис голяма е мърдА.И хубаво каза жена му, че играта/тичането е на неин гръб пък Емо-не само сега, а целият сезон. Много смешно.
Всички ли са в брак, че не разбрах?

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:00 от *Амбър*

# 613
Къде се намира вилата, в която е снимано предаването?

Вила Екатерина до Ихтиман.

# 614
Галена на 4-то място , а е на елиминация ?! Дарина е последна , а е спасена ?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт