💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 792
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 615
Охх много ме е яд за Галена и Петър! Много ги харесвам.

# 616
  • До морето
Галена и Петър ще си тръгнат май, само тях дават.

# 617
  • София
Галена на 4-то място , а е на елиминация ?! Дарина е последна , а е спасена ?!?!?

За елиминациите се водят по последната игра - Галена са последни и са на елиминация, Дарина са първи в играта и се спасяват.

# 618
  • София
Галена на 4-то място , а е на елиминация ?! Дарина е последна , а е спасена ?!?!?
..мда, решено от последната игра..сякаш не е имало нужда да играят предишните.
Да видим развръзката, но от въпросните двойки, не съм сигурна, че някоя ще си тръгне. Трябваше да напуснат тези, които бяха последни в класацията, преди това..

# 619
Не вярвам някой да си тръгне, особено някой от тези двойки!

# 620
Е , то се обезмислят предните две игри !!

Искам да гледам още Галена , дори съм втрещена , че нямат подкрепа ! Толкова ли не са харесвани ?!

# 621
Е , то се обезмислят предните две игри !!

Искам да гледам още Галена , дори съм втрещена , че нямат подкрепа ! Толкова ли не са харесвани ?!
Харесвани са, но Ивайло е по-предпочитан 😉

Иначе Кико и Емо много ме разчувстваха, не предполагах, че могат да бъдат с толкова "меко сърце"

# 622
Ох, стискам палци на Галена и Петър!Много са милички. Дано не изгонят никой днес.
Ивайло малко дървен философ. Абе и двамата Ивайловци нещо..
Кажете де, всички ли са семейства или има и гаджета само?

# 623
  • на село
Мисля, че всички са семейства.

# 624
  • До сърцето...
Предполагах, че и двете семейства ще останат. И добре, че е така, и двете двойки ми харесваха Sunglasses

# 625
  • София
Голямо реване, пък за нЕма нищо.. Nerd Дано следващата седмица игрите са с натрупване и класирането не е на база последната игра, то иначе няма логика..

# 626
Първата седмица винаги минава без елиминирани, така че нищо учудващо. Христина ли е най-възрастната от всички?

# 627
  • София
Голямо реване, пък за нЕма нищо.. Nerd Дано следващата седмица игрите са с натрупване и класирането не е на база последната игра, то иначе няма логика..
Има логика, вече четири сезона правилата са едни и същи.

Двойките, които са на последно място от двата етапа, отиват на елиминация. Двойка, която е на първо място, получава имунитет.

Сано миналата година имаше лека промяна, бяха застрашени повече двойки от елиминация и имаха още една игра за спасяване.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:53 от Niya-

# 628
  • на село
Не, другата  жена, Ивана ли беше, мисля,  че е по- голяма

# 629
Не е вярно , че винаги първата елиминация е спасяваща . Миналата години първи си заминаха Надежда и мъжа й !

Щях да бъда доволна да си заминат още днес Ивайло , но .. щом остават , приемам тогава , че явно няма да влиза друга двойка !

А Галена и Петър да се стягат , да не попадат пак на елиминация ..

Следващата игра е гадна , пак един тон тежести на крехки женски тела …

Общи условия

Активация на акаунт