💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 789
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 630
Двете двойки остават.

# 631
  • София

Има логика, вече четири сезона правилата са едни и същи.
За съжаление това, че правилата са едни и същи, не значи, че има логика в тях...

# 632
Не е вярно , че винаги първата елиминация е спасяваща . Миналата години първи си заминаха Надежда и мъжа й !

Точно така беше Simple Smile На продукцията не им мигна окото да се отърват от тях, защото явно не виждаха потенциал да им правят рейтинг. Правилото "толкова е емоционално, че не може да се разделим с нито една от двете двойки" влиза в сила, когато искат да спасят някой връзкар.

# 633
Вярно !
Или някой шут като оня Иван и Санита , направо не ги дишах …

Между другото , какво толкова реваха тази вечер , те дори не се познават , камо ли да са близки ! Доста преиграха ми се струва ..

Да рева за непознат ? Да бе .. освен ако не е пред умирачка и да има за какво 😂 ама така за щяло и нещяло 😂😂 няма шанс …

# 634
Много хубаво,  че никой не отпадна.Миналата година Надежда и мъжът й си заминаха на първите елиминации и помня, че ме беше яд защото ми се струваха интелигентни и интересни.
Но нали бяха приготвили Криси и Арти да влязат, някой трябваше да направи път на инфлуенсърите.

# 635
  • София
Реват, защото се поставят на тяхно място и защото Галена първа се разплака и зарази останалите.. А и защото са от по-готините и открояващи се двойки. Също така там обстановката и емоциите са други, не са като нашите пред телевизора 😎

# 636
  • София
Хубаво е, че оставиха и двете двойки. И чудесно се получи, че понатриха носа на Ивайло, защото самочувствието му идва леко в повече.
Започват постепенно да се очертават двойките, които ще са ми по-малко симпатични. На първо място са ми Петя и Дилян, нещо не мога да ги харесам. Петя заради едната прочетена книга и затова, че във вчерашната игра се беше притеснила, че майка й щяла да я види как опипва мъжки задници. Ма тя й позволила на 14 да си ляга с някакъв чичко, голяма работа, че пипнала няколко мъже.
Също Дарина и мъж и Елизабет и мъж ми се струват доста глуповати, но си запазвам правото да си променям мнението с напредването на формата и разгръщането на образите.

# 637

Също Дарина и мъж и Елизабет и мъж ми се струват доста глуповати, но си запазвам правото да си променям мнението с напредването на формата и разгръщането на образите.

Дарина и на мен ми се струва глуповата, а май беше учителка тя. Но мъжът и напротив. Тих е, но помня, че беше добър на знамената. И сега вкара стратегия, като реши в 3 точки да се цели. Но не искам да си кривя душата, не си заслужава да ги държат дълго. Няма да видим шоу от тях.

# 638
Защо се чудите, че много реваха? Плачът е заразен, това е емпатия, и аз си поревах. Много ме издразниха коментарите на Ивайло. Този човек е абсолютен нарцис. Толкова беше сигурен, че ще бъдат предпочетената двойка. Когато видя резултатите, имаше доста злобен коментар, че ще гледа делата, а не думите и че не стават приятели за 3 дни(нещо от сорта). Сега очаквам поведението му да се промени, хитрец е и не обича да губи. В интерес на истината, реакцията на Петър беше много по-сдържана и достойна.

# 639
Двойката Христина и Ивайло не ми харесва заради Ивайло - хем нечистоплътен ми изглежда той, хем малко дървен философ, а Христина се държи като майка му - наставлява го и го успокоява едновременно. У нея ми харесва това, че е изключително спокойна. По спомен тя направи коментар, че било ясно, че двойките ще предпочетат да гласуват за по-слабия противник - също леко злобно ми прозвуча.

# 640
И на мен нямаше да ми липсват, ако бяха отпаднали. Не съм сигурна дали Христина наистина е спокойна или е по-обрана заради камерите. Не мога още да запомня имената на двойките и кой кой е. Май ми идват твърде дълги епизодите и не ги гледам внимателно, а ги пускам като фон.

# 641
  • София
Точно същите двойки и аз не бих подкрепила на гласуване, не знам дали са глуповати, на мен са ми безлични и
 безинтересни, къде с тях-там и без тях...

# 642
И при мен е за фон предаването и не знам имената на почти никого, затова докато четях темата тук, бях си отворила и линка с имената им : https://nova.bg/shows/people/1654/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8/

# 643
  • Варна
Абсолютно, не харесвам Христина и Ивайло, Ивана и Ивайло, Дарина и Денис и Елизабет и Йордан.

# 644
Ивайло как играе социалната игра, някакъв си Денис да не говори с него, как? И си поговори с него, а Денис пък гласуваха за другата двойка. Смело момче.

И между Ивайловците май има напрежение. Ивайло (Тънката вежда) и Ивана също гласуваха за Галена и Петър.
София и Тихо, не бяха ли и те с 22 точки? Та казаха, че печели този, който има повече тройки. Много хубаво играха те, защото схванаха, че бързина трябва, да не четат блузите, ами да дават бързо, пък после ще мислят как ще ги изпълняват.

А максимумът бил 48 точки (теоретично).

Общи условия

Активация на акаунт