💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 788
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък харесвам Христина...

# 646
И на мен ми харесва Христина.

# 647
  • София, България
Бях сигурна, че няма да изгонят никой, обаче все пак съм леко разочарована, че оставиха този дразнител Ивайло. Сега съм почти сигурна, че ще го гледаме до края! Дано не съм права… жена му е симпатяга, но заради него искам да си ходят Grinning

Иначе някой по-назад спомена за неособено активната тема тук - смея да кажа, че тази година са ги подбрали симпатични двойки. Няма огромни дразнители още от началото (дори Ивайло мога да изтърпя за сега). Най-лошо впечатление за сега ми правят полицаите.
Ивайло (на Ивана) повечето хора не го харесват, но ми прави впечатление, че е много умен и пресметлив, което е важно за тази игра. Simple Smile

# 648
  • София
Галена освен, че има същото име, но и има абсолютно същия глас, дикция и акцент като Галена Великова, която е жури в Денсинг Старс .Astonished

# 649
  • София
И двете двойки, които бяха "на телевизора", има какво да дадат на шоуто все още, според мен. Малшанс беше да се изправят едни срещу други. Радвам се, че решиха да ги оставят. Във фб спомената вече Надежда от миналата година коментира, че само тях не са ги пожалили на първо гласуване, което е тъпо, ако е факт. Помня тя с какво желание влезе. Петър (на Радина), пък е писал, че техния сезон бил "специален" и затова... не знам намеква ли нещо.

# 650
emeto,  тъкмо се канех да пиша същото.
И жестовете с ръцете са едно към едно, погледите, маниерите..
И в лицето си приличат...
 Как е възможно това ?!?
Галена освен, че има същото име, но и има абсолютно същия глас, дикция и акцент като Галена Великова, която е жури в Денсинг Старс .Astonished

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 02:16 от el73

# 651
Във фб спомената вече Надежда от миналата година коментира, че само тях не са ги пожалили на първо гласуване, което е тъпо, ако е факт. Помня тя с какво желание влезе. Петър (на Радина), пък е писал, че техния сезон бил "специален" и затова... не знам намеква ли нещо.

Техният сезон беше много неприятен и странен. Хем изглеждаше все едно продукцията насърчава интригите, хем порязаха малко дори и самите главни интриганти Радина и Петър. Все едно снеха подкрепата си от тях в някакъв момент. Набързо ги изгониха още на първата им номинация, нямаше връщане за тях както имаше за други двойки, сега също не присъстваха в първия епизод. Не че не ме радва фактът, че така ги прецакаха, но ми е странно защо. Може да е защото имаше много негативни мнения за тях, но то имаше много и за Иван и Сани и въпреки това продължават да ни ги навират.

# 652
Ивайло как играе социалната игра, някакъв си Денис да не говори с него, как? И си поговори с него, а Денис пък гласуваха за другата двойка. Смело момче.
Е да, но още от следващия ден вече отношението към Денис вече е променено, обзалагам се. Ивайло го е нарочил като неблагодарник, хахаха.
Не е вярно , че винаги първата елиминация е спасяваща . Миналата години първи си заминаха Надежда и мъжа й !
Точно така. Миналата година най-възрастната двойка я разкараха още в третия епизод. А занапред... от екипа като видят, че има опасност да отпадне някой, дето им прави рейтинг... тогава на Емо в слушалките му се казва, че никой няма да отпадне тази седмица и той го съобщава. И така стана с Ванката, за наш ужас, хахаха.

# 653
Тя беше със затворени очи. Какво обоняние при опипване на дупетата? Тя не ги е и душила. Абсурд просто.
Със затворени очи ли бяха ? Не помня, ами пак не пречи да усеща парфюмите им. Преградата изглеждаше лефтерна. Силните парфюми се усещат отдалече и носят дири след себе си. Иначе не си обяснявам как ще ги познае по друг начин

# 654
Подкрепям изписаното досега. Много се радвам на двойката на Галена, хармонични са и личи, че се обичат и забавляват. Дразня се на пренавити двойки, които ще направят всичко и ще си развалят отношенията с всеки, за да спечелят. Не видяха ли, че продукцията решава.
  И мен ме дразнят Ивайловци, единият дървен философ, а този с тънките вежди е с едипов комплекс. Голямо дразнене, пък ревност, кой бил гледал жена му. Ами, поддържана жена, ама има много други хубави за гледане, да не е само тя. Дано гледаме весел и разтоварващ сезон. С тази игра много се смяхме с мъжа ми, добре беше.

# 655
  • София
Много ми хареса в началото, когато някои двойки разкриха любопитни ситуации от техните запознанства или предложения. Това ми е далеч по-интересно от някои игри... Не излъчиха всички двойки, явно са подбрали най-любопитното, както става винаги. А уви, тук няма Мирон...

Играта беше забавна и не особено лесна, особено когато става въпрос за точност.
Как може Петър да направи само 7 точки не знам и то май е тренирал баскетбол, ама ето на, случва се...

Адски неприятно, че на елиминация застанаха точно тези две двойки. Харесвам ги и двете. Особено Галена и Ивайло. Галена е страхотна, а Ивайло е много забавен с много точни коментари. Далеч, далеч пред останалите мъже е. И е идеален за предавания тип 'Биг брадър' Това предаване не е точно такова, но мисля, че съм ясен какво имам предвид и как ако бяха напуснали толкова рано, щеше да е сериозна загуба.
Изненадан съм, че събраха само 3 гласа, защото Иво е доста популярен вътре, но явно Галена е масова любимка (и има защо), а и сълзите и трогнаха много хора.
Сега обаче Хриси и Иво ще са в тежка ситуация, защото няма да имат стартов бюджет за следващата седмица.

# 656
  • До морето
Толкова е забавен Ивайло, че още в четвъртия епизод взе да нагарча. Даже, ако правилно хващам погледите на Мария Игнатова, вече и на нея й е досаден. Много иска да е популярен, да е лидерът, около него да се върти всичко и има данни за това. Започва добре, плямпа много (вижте по колко синхрона има на епизод), може да говори увлекателно, обаче нещо, някъде бърка. Пресолява манджата и в един момент от готин пич с чувство за хумор, става злобно мрънкало, което търси как да те уязви.

Залагам, че той ще е този, който ще почне да ги настройва едни срещу други и още другата седмица ще го видим. Хахо - хихи и ей така между другото ще оформи коалициите. 3 двойки гласуваха за тях. Толкова му трябват за твърда коалиция, като за начало. Тепърва ще става все по-неприятен, помнете ми думата.

*Разсъждавам си на база, това което съм гледала във Фермата и това, което виждам тук.

# 657
  • Sofia
Много точно описание на Ивайло, а това е право в 10-та. "Пресолява манджата и в един момент от готин пич с чувство за хумор, става злобно мрънкало, което търси как да те уязви". Може да е ерудиран, но е злобно човече, с комплекси. Напрежението между двамата Ивайловци тепърва ще се разраства, и това е само началото. Затова ги оставиха, да изгубят "златната си кокошка"- провокатор и дразнител още в първата седмица, нямаше как да го допуснат. Ако резултатът беше друг, Галена и Петър си заминаваха.

# 658
  • София
И двамата Ивайловци са ми много неприятни. Единият самовлюбен нарцис, който не умее да губи. Злобен. В по-младият има нещо отблъскващо. Прилича ми на психопат от някой хорър филм. Не знам защо, такова чувство оставя в мен.

# 659
Ивайло и във Фермата беше същия. В началото имаше някои попадения и добри моменти, но се мисли за доста по-умен, отколкото всъщност е, което в крайна сметка води до това, че започва много да си вярва и да изпитва огромна злоба към хората, които не се държат с него все едно е гуру на мисълта. Тази злоба специално във Фермата не се ограничи само до типични риалити интриги, а имаше ескалация до заплахи как щял да счупи главата на една от участничките. Абе, накратко изобщо не е такъв уравновесен философ за какъвто се представя. Доста е лабилен, когато усети, че някой не го вижда така, както той иска да бъде видян.

Колкото до другия Ивайло - и него съм го гледала в друг формат (Сървайвър) и да, определено не е толкова тъп, колкото стереотипът би ни накарал да мислим (демек футболистчето с оскубаните вежди). Това, което го погуби в Сървайвър беше, че много се водеше от гордостта си. Той искаше да е лидер на своя собствена коалиция, въпреки че имаше шанс да се присъедини към вече съществуваща такава и да остане по-дълго в предаването. След това имаше един съвет, където си помисли, че ще изненада всички, а те се усетиха какво им готви и го изиграха на свой ред (Ивайло си изгърмя имунитета безпричинно и изгониха негова близка) , оттам нататък подви опашка и след няколко епизода напусна предаването по собствената воля. Не мисля, че се е променил особено.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 09:05 от Oliboo

Общи условия

Активация на акаунт