💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 781
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 660
  • Асеновград
Ивайло в голям хитрец и комплексар, много добре знае че трябва още в началото да се хареса на повечето двойки, защото като види къде са в класацията и усеща на къде духа вятъра и че ще им трябват гласове, затова в началото беше дори приятен за гледане, после малко по малко започна да вади кирливите ризи, вчера вече ми стана ясен..чак си помисли че който не гласува за него било стратегия как да остранят по силната двойка, бъдеща конкуренция..🤦🏻♀🤦🏻♀
Те ако бяха такава конкуренция щяха ли да са пред телевизора.
Това че говори с Денис "да го приобщи и да му даде съвет", според мен си беше чист опит да го спечели на негова страна, и още един потециален глас. Но много ми хареса че те пък гласуваха за Галена и Петър.
Вчера цяла вечер съм стискала палци на Галена и Петър, много ги харесвам, и мен ме спечели на играта с дупетата🤣😂, умрях от смях.
А Ивайло с тънките вежди също ми е доста неприятен и с комплекси, а и на двамата Ивайловци харесвам жените, добре че са те..
И двамата не съм ги гледала в другите формати но и не искам😂.

Иначе все повече като двойки ми допадат Кики и Емо, Светозар и Гергана, Михаела и Венци, и Сияна и Светослав, мисля че те ми се отличават най-много и са позитивни и готини млади хора!
Елизабет и Йордан също са готини, но не мога да повярвам че са учили право, на акъл ми изглеждат като 7-класници, иначе и те имат потенциал според мен.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 09:11 от Yana.GG

# 661
да, но Ивайловци са с половинките си в това предаване, различно е, колкото и да са силни физически те в игрите, като гледам Христина, въобще не и даваше зор, да е по-бърза, защото не била спортен тип.

Христина пък станала 'Кралицата на къщата', странно ми е младите да одухотворят на-възрастния. Какво намират в нея, ще видим по-късно.

# 662
В

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 10:05 от Braze

# 663
  • До морето
Те и двойките бяха отписали Денис и Дарина. Щяха набързо да се разделят с тях. И нямаше да има рев и сополи или поне щяха да са по-малко.

Ивайло наистина го обработваше Денис, за да го има като един сигурен глас за вбъдеще. С капацитета си на селски хитрец, веднага се ориентира, че са аутсайдери и е полезно да ги придърпа към него, да им обърне малко внимание и те да са му верни до гроб (справка Петър и Радина и Иван и Саня). Въобще не очакваше, че още същата вечер ще се изправи пред телевизора. А още по- шокиран беше като не му се отблагодариха за оказаната чест.
Даже подозирам, че Денис и Дарина сега ще са му най-черни от всички, които НЕ гласуваха за тях.

# 664
И аз симпатизирам на Христина, много приятна и фина жена, не се натрапва и не търси внимание непрекъснато, мисля че е там, за да се забавлява, а не за победа на всяка цена.

Нейният Ивайло не ме дразни, не съм гледала Фермата и не знам какво е правил там, но определено обича и иска да е тартор и другите да се въртят около него и да пърхат с мигли.

Има високо мнение за себе си, смята се за неотразим (не са само думи, за да става смях) и снощи се видя колко ядосан беше,че не получиха повече подкрепа.
Мисля, че си нарочи Галена и Петър и ще има престрелки с тях.

Той, със сигурност, е влязъл с цел да е в топ 3 и определно не е толкова хрисим, колкото се опитва да се изкара, сдържа си истинските чувства и ,за сега, си мери приказките си, но до кога ?

Галена и Петър - тя е сладка, ама малко твърде превъзбудена ми е на моменти, а той е твърде пасивен, да не кажа флегматичен.
Ако я няма нея, не бих се й сетила кой е. Обаче си личи, че са много влюбени един в друг, просто греят един до друг.

Другият Ивайло и жена - той не ме кефи, аз по принцип не обичам такива зализани и гелосани мъже, освен това ми изглежда злобен. Ивана ми харесва, не ми е направила кофти впечатление с реплики или поведение.
Относно неговата ревност към нея - ами, те сами си го правят, вчера тя показва разни йога пози и се дупи в прилепнал клин, другите мъже и да не искат да гледат, то какво да правят - да се заключат в банята ли? Тя е от жените, които обичат мъжкото внимание и го търсят, Ивайло много добре знае, може би е несигурен в себе си и се притеснява да не я отмъкне някой друг.

# 665
Не разбрах много  защо София и Тихо, защо гласуваха за Ивайло/Христина. Да не би да спят в една стая? Миналата година си ставаха много близки съквартирантите по стая.

Маргарита и Михаела  пък много се сближили с Ивайло/Христина.

# 666
  • софия
2 дена му беше на Ивайло прикриването. От другата седмица ще започне да се изявява, както сме гледали във Фермата. Жалко, защото предаването започна добре и няма много дразнещи двойки.
Сияна нещо не ми харесва за момента, Тихомир също ми е леко странен и неприятен.

# 667
До тук единствените дразнители в предаването са ми двамата Ивайло- вци. Един типаж са - злобни, агресивни, самовлюбени и коплексирани. 
Всички останали все още ги гледам с удоволствие.

# 668
  • София
Ивайло и Христина са в една стая с Галена и Петър.

# 669
Ивайло от Фермата е едно комплексирано лекенце. Той е на принципа да нападне първи, за да не го нападнат него. Но е доста лабилен и си показва истинската същност при най-малката провокация. Прави се на много забавен и оригинален, а всъщност е до болка банален. Най-много се потресох, че след всички гадости и излагации които сътвори във Фермата, не се покри, не се смири, а взе че си направи подкаст, т.е. той проблем в поведението си не вижда.
Христина ми е учудващо симпатична, чак се чудя какво прави с него.
Ивана на Ивайло също ми допада, силна жена е, не помня вече колко време прекара сама на изолиран остров в Сървайвър, но беше доста. Чак се чудя тези силни жени с богат житейски опит какво правят с тоя комплексирани недорасляци. Интересно би ми било мнението на някой психолог. 😁
Другите двойки са ми някак безлични, все още се обърквам кой кой е. В миналия сезон (само него съм гледала) от раз запомних Радина и Петър, Виктория и Явор, Сани и Ванката и Димана и Христо. Имах си фаворити и двойки, които трудно изтърпявах. Сега, някак си, всички са еднакви.

# 670
За момента ми харесват Светлослав и Сияна, Михаела и Венцислав, Гергана и Светозар, а най-големи фаворити са ми Петър и Дилян, малко ми е неприятно, че я е хванал толкова млада, но са ми толкова забавни и свежи, че съвсем забравям. Grinning

# 671
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен беше ясно, че Ивайло много няма да издържи и ще избухне в целия си потенциал.
Жена му обаче ми е страшно симпатична, не разбирам как му се е вързала, то постоянно натъртва за тия нейни гърди, то поне да са природни дадености да ги споменава.
Другия Ивайло го гледах в Сървайвър, същия неприятник беше и там. И Ивана не беше много приятна в Сървайвър, ще видим тук как ще изпъкне.
Йордан не ми е дразнещ за разлика от жена си, на която хобито е да гледа турски сериали🤦🏻♀
Дарина и Денис са ми безлични, както с тях така и без. Полицаите от самото начало са ми дразнещи и тепърва ще стават още по, жената най-вече.
Другите са симпатяги и приятни за гледане.

# 672
  • София, България
Помнете ми думата - в зависимост от това кой се задържи, за мен в основата на скандалите ще са и полицаите. Тези и двамата обичат да командорят и хич не изглеждат доволни като не стане тяхното.  Grinning

# 673
Полицаите и мен ме дразнят, но не мога да преценя точно с какво. Ивана и Ивайло са ми много нелепа двойка, нямам против разликите в годините, но те и изглеждат, и се държат, все едно тя му е майка.

# 674
  • София
Жената полицай дразни с това, че преиграва във всяка ситуация. Взела се е за голяма актриса и използва полето за язява, но не фино, а дървено, но толкова си може. Мъжът й ми е ок, не ме дразни, учудващо.
Най-антипатичен ми е футболният Ивайло с нелепите си веждички. Как може един мъж да се харесва така? Той и без това не е първи красавец, нито като човек е готин. В Сървайвър как го надхитриха и хич не се усети.

Общи условия

Активация на акаунт