💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 780
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 675
От всички предавания, които започнаха последните дни, това е най-обещаващо и приятно засега. Със сигурност занапред ще има дрязги и скандали, но е напълно нормално, когато толкова непознати са събрани на едно място и имат една цел.
Никоя от двойките не ми е неприятна, може би най-малко харесвам полицейската двойка, защото мъжът ми напомня на Даниел Бачорски.
Тотални фаворити са ми Петър и Галена, момичето е просто разкош. Много хармонична двойка и личи истинската любов. Няма как да не ме радват подобни млади хора. И наистина прилича на Галена Великова, от която пък съм възхитена, тази жена така ме телепортира назад в годините, та тя не е мръднала, все едно сме 2014.
Мария Игнатова ми е много симпатична и много пасва на подобен тип предаване, за разлика от останалите си колеги, разпределени не по предназначение.

# 676
Никой не ме дразни извънредно засега, дори Ивайловците. Има двойки, които са ми неприятни, като полицаите, които явно са масов анти-фаворит, но няма някой, който да ми е отблъскващ, както бяха Сани и Иван и Петър и Радина от миналия сезон. Учудвам се обаче как Христина обира толкова позитивни мнения, на мен ми звучи страшно ограничена и глупава, само че това е прикрито под спокойно и уравновесено поведение, което я спасява. Заради пластичните операции ми е неприятно да я гледам в лице.

# 677
Паднах да се смея с Галена Grinning
Обаче да си призная това с душенето би ме притиснило. Имам страшно силно обоняние и не вярвам хигиената на всички мъже да е на ниво, гнусно е.
Снощната игра беше голяма скука.
Няколко безлични за мен двойки:
От Мадан и юристите.
Дразнещ персонаж остава селския бек Руменчо, ама е и със самочуствие човека, естественно подклаждано от жена му Grinning

# 678
Гледам Ивана споделя техните публикации от Един за друг, май не са останали дълго време вътре или може би снимките вече са към края си, не знам!

# 679
Аз съм единствена сигурно, но на мен полицаят ми е секси 😊и не го намирам за лош. Но съм изпуснала, защо не го харесвате. Виж жена му е шумна и мъжкарана, но е симпатична.
Май почти всички мацки са бойни тази година.
И аз смятам, че Петър е малко флегматичен. Но пък много ми хареса като каза, че са дошли във формата да се нареват. 😁Естествени хора са с Галена.
Мисля си, че тартора и интриганта- заместник на Плитков ще е Ивайло от Фермата. А конфликтите и конкуренцията ще е с другия Ивайло.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 13:28 от *Амбър*

# 680
Като ви чета, леко се разочаровах - значи има двойки и участници от други формати. Някои това го разбират като професия - "да те дават по телевизора". От едно шоу, на друго.
 Всички двойки са ми интересни,  но ценя естественото и неподправено поведение. Когато човек е обръгнал да го снимат, поведението става сценично и фаливо. На мен Денис ми е симпатичен, точно защото се притеснява.
Прави ми впечатление, че снощи когато гласуваха, винаги в двойките решаваше жената. Simple Smile И доста доминиращи жени има в семействата. Излиза, че това е рецептата за щастие - мъжът да се съобразява с жената и да я оставя тя да взема решения. Wink

# 681
Полицайката има хубави очи и коса.
Те си подхождат професионално в игрите, като полицески партньори някак. Те не могат да бъдат други, примерно да се излигавят и да кажат, че тая игра не е тяхната или друго подобно кифленско.

# 682
Полицайката ще я запомня с:” Аз не нося сутиен… Защото не нося сутиен…. Никога не нося сутиен….” и т.н.

# 683
да, ако не носиш сутиен и никога не си носил, не знаеш  кой номер си, а пък мъжът ти съвсем. Той какво каза на този въпрос, предполагам се е опитал да каже някакво число? ха-ха

# 684
Опита се да казва някакви числа, да. Мен ме подразни как тя се гордее с всичко, което прави - не готви, как може мъжът ѝ въобще да изрежда разни ястия; не носи сутиен - възмущава се как може мъжът  ѝ да предполага разни размери. Ами не се ли сеща, че като са в ТВ предаване може да му е неудобно да каже истината. Освен това - фактът, че не носиш сутиен не означава, че нямаш номер за такъв, в случай, че все пак сложиш. Той може да е разбрал, че се пита за номера по принцип. Изобщо, тези игри са пълни с неправилно зададени въпроси.

# 685
Иии толкова му беше на Ивайло доброто поведение. Цели два епизода го одобрявах, много са му даже. Най-неприятен ми беше коментарът му накрая как хората за три дни се пишели, че са му приятели, а накрая какво станало. Той затова по думите посрещал, по действията изпращал. Животът го очукал бла-бла още цинизми. Показва се като отвратително злопаметен. Дори ужасното му самолюбие или лицемерието му спрямо момчето от Мадан не ми бяха толкова неприятни, колкото този коментар. Толкова да си гаден, че да не можеш да преглътнеш, че ви избраха пред това готино момиче Галена. Иначе много ги “обича” тях, много ще се “радва” за тях, а пък как му беше вкаменена от злоба физиономията накрая на гласуването след като им казаха, че остават и всички като се втурнаха да ги прегръщат.
Жалко, това предаване го гледам, защото е най-разтоварващото и миналата година не ме изкефи заради интригите на Петър и жена му,  а тази година Ивайло ще ми отрови обстановката и вече успява да ме напрегне.

# 686
Относно играта с въпросите, жените казаха, че избират кои да зададат(и предните сезони са го казвали)  - дават им примерно 50 въпроса от които те трябва да подберат 30, а мъжете им да отговорят на поне 25. Въпрос на съобразителност е да изберат правилните 30 въпроса, защото са така зададени като да има две опции - "аз-ти" или "да-не", рядко и след голямо налучкване се сещат за третата възможност "никой", "не носиш"...Маргарита имаше няколко такива и съответно губеха време.

От всички само Ивана ми е някак товареща, последен напън да върне младостта, зряла жена с поведение на влюбена 19 годишна, лайф коуч - онлайн съвети раздава, но неукротила нервите на дечко. Така изрита кубчето Ивайло, чак го счупи, тя се обяснява пред момичетата и оправдава постъпката му, че нейния мъж нали футболист...Седнали на диванчето, нещо коментираха какво щяла да каже майката на Ивайло, с обръщението леля Зори Smiley  Ивана на 47 и Ивайло на 30години, колко ли е престаряла майка му, че Ивана да я лельосва.

# 687
Ивана май му каза да се извини на предаването, тя се срамуваше от поведението му, когато нарита кубчето.

# 688
Ми, то и на мен ми стана неудобно. Голямо леке е това момче, вобще не ми допада. Голям зор да хване някой младок, поне да го беше избирала. Просто като му видя физиономията и си го представям как седи и обдъжда жена се с приятелите и се хвали, че е хванал лачена МИЛФ-ка.

# 689
Е, то остана както се казва от хорски срам да не му каже, че е редно да се извини!

Сега си пуснах да чуя точно думите. След ритника на кубчетата, думите на Ивана са: "Е, Ивайло, моля ти се...Не се прави така..." почесвайки се и оправяйки косица допълва: "Аз мисля, че трябва да се извиниш!"
На диванчето думите ѝ са (предполагам след въпрос за гневните изблици на Ивайло): "Гневните му изблици ми влияят по следния начин...все повече не ми влияят. Той се изнервя, оставям го да му мине и след 2, 3, 5 минути и след което той осъзнава, ако не е осъзнал, аз му помагамм да осъзнае."

Възпитателен метод като към дете.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 15:25 от Cafelate

Общи условия

Активация на акаунт