💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 758
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Седнали на диванчето, нещо коментираха какво щяла да каже майката на Ивайло, с обръщението леля Зори Smiley  Ивана на 47 и Ивайло на 30години, колко ли е престаряла майка му, че Ивана да я лельосва.
Не е наричала майката на Ивайло "леля", счуло ти се е. Не че я защитавам, но то би било нелепо и да го направи, предвид, че двете най-вероятно са си почти наборки.
Иначе точно като майка се държи с него, много показателно беше как го смъмри след кубчето. Но като се замисля, не зная дали е възможно да се избегне това менторстване, при положение, че е толкова по-възрастна от него. 17 години са голяма разлика. На практика би могла да му бъде майка.

# 691
Дано да ми се е счуло, беше в епизода с опипването на дупетата. И съм я състарила с 1 година Ивана, да ми прости.

# 692
Ами всъщност те и двете се държат снизходително и като майки с мъжете си.

# 693
Съвсем на място си беше смъмрянето, не го слагам в графа "майка-син". И съпруг да ми е и по-възрастен да е пак бих го смъмрила, не бих си затворяла очите за това, което не е одобрявам. Та искам да кажа, че я разбирам!

# 694
  • София
Интересно е да видим и такива отношения. Двете двойки, хею се припокриват - риалити, голяма разлика, имената, хем имат разлики. От интересните двойки са ми, не като за победители, даже мисля, че бързо ще се изчерпят.

# 695
  • До морето
На Ивайло Фермерски и Христина разликата е 7 години. Не е чак толкова фрапираща, като при другите. Като са започнали връзка, той е бил на 30, тя на 37 (плюс -минус). Просто тя изглежда по-голяма и по-състарена заради несполучливте си интервенции. Когато я даваха преди 3 - 4 години във Фермата въобще не изглеждаше така. Сега се е окепазила и прилича на леля му.
Докато при другите 17 години са си 17 години. Отделно зализания му инфантилен вид на Ивайло. Някой друг 30 годишен би стоял далеч по-адекватно до Ивана.

# 696
Не съм чула Ивана да лельосва "свекърва" си. Просто се обръща към нея по име, чух я да казва Зори нещо си, но не и леля Зори. Освен това това с "лельосването" е малко "селско", ще ме извинявате, а тя ми изглежда "градски" тип, не вярвам да се обръща към някого с лельо, чичо и т.н. освен към собствените си роднини, които попадат в тази графа.
Обаче, на мен мъжа и Ивайло ми прилича на неосъзнат гей, не знам, но не мога да се отърва от това усещане.

# 697
Христина ми прилича на певицата Ивана, а е 11 години по-млада. Наистина се е окипазила с интервенциите.
Очаквах Светозар и Гергана да ме дразнят, но засега доста свежо се държат и не се вземат насериозно.

# 698
Не е казала, сега си го пуснах. Извинете, няма да трия, заради последващите коментари, счуло ми се е.
На диванчето са с Ивайло и с чувство за хумор и възхита Ивана коментира дупенцето на Ивайло, казала на момичета да пипат, сега им се паднало...Ръцете ѝ били все на дупенцето, сега майка му щяла да го чуе. "Извинявай, Зори, обаче...моите ръце."

# 699
  • София

да, ако не носиш сутиен и никога не си носил, не знаеш  кой номер пък мъжът ти съвсем.
Снощи тя беше със сутиен..т.е. може рядко да носи, но носи! В такъв случай той си има размер и този размер се търсеше в играта, а не 18 пъти да повтаря, че не носела... А и не ми се видя да е толкова минимален размерът й, че да си позволи да не носи..Но това си е нейна преценка.

Румен ли беше този от Трявна.. прилича ми на дон Цеци, но дон Цеци беше доста по-весел и усмихнат от него..Този е малко сухар..

# 700
Иии толкова му беше на Ивайло доброто поведение. Показва се като отвратително злопаметен.
Зависи с коя двойка са на кантар Ивайло Г. и Христина.  Ако беше заедно с онзи с козята брадичка (забравих му името) и жена му, дето щяха да са номинирани... Ивайло Г.+Христина щяха да имат повече от 3 прегръдки, сигурен съм, онези бяха в немилост.  Пламен и Галена са доста обичана двойка, затова и получиха повече подкрепа.

# 701
  • Sofia
Не съм чула Ивана да лельосва "свекърва" си. Просто се обръща към нея по име, чух я да казва Зори нещо си, но не и леля Зори. Освен това това с "лельосването" е малко "селско", ще ме извинявате, а тя ми изглежда "градски" тип, не вярвам да се обръща към някого с лельо, чичо и т.н. освен към собствените си роднини, които попадат в тази графа.
Обаче, на мен мъжа и Ивайло ми прилича на неосъзнат гей, не знам, но не мога да се отърва от това усещане.
На мен също ми прилича на такъв, затова си го прекръстих "модерният ляв". Еми отива му, аз какво съм виновна.. 😂😂
П.С. Впрочем той откъде е? Усещам диалект от типа на Перник, Радомир, но може и да бъркам.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 07:30 от Crystal_Noir

# 702
  • София
Уфф..успокоих се, че не съм единствената с подобна мисъл за вратарчето Laughing Не бил баш футболист, вратар бил..

# 703
Галена (души врата на  Светозар) - О, Пеше, мойто пиленце!
Галена (души врата на Петър) - Олее, т'ва е Петър, онова беше друга нотка, има кожата на Петър, а онова беше само парфюма му... там. Не мога да го обясня, просто ароматът изкрещя "Аз съм Петър".
Simple Smile
Галена: Наистина ли дупета ще докосвам? Ако знам на кого са и ми хареса, ще знам на кого са, ама като не знам на кого ще пипам дупето, не ми е много приятно. Simple Smile Мисля, че ще ми стигнат 2 мин за 3 дупенца.
1. (Пешо) - Хващам първото дупенце, хем изглеждаше стегнато като на Пешо, ама зачудих се доста.
2(Ивайло ) - Ох, пиленце, мое, ти си бе! Ах, боже, боже! Не издават звуци, обаче, железни! Ох, барам ги агресивно, защото искам някой да издаде звук!
3. (Светльо) - Туй много хърбаво бе, то не е яло! Беше мънинко.
Хайде, издайте звук де!
Мария: Няма да издадат звук, ама и  ти се стараеш да издадат звук!

# 704
"Оф, ще ми спукаш силикона"-това от следващия епизод. Голяма простачка е тая Сияна.
На мнение съм, че колкото повече силикон, корекции и преправяна уста  има по себе си жената, толкова по-малко мозъчни клетки има.Сума ти пари са дали да се направат на маймуни.
Естествените момичета са ми стократно по-симпатични, достойни за възхищение и радост за окото.

Общи условия

Активация на акаунт