💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 679
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 900
Ох, голяма мъка!

# 901
Тая пък Кики блокирала... абе признай си че не знаеш че Аида и Травиата са опери на Верди.

# 902
  • София
Като гледам сме яко затъпял народ, колкото и да не ми се иска да го казвам

# 903
  • София
Леле, потресена съм от липсата на обща култура! Бях подготвена от рекламата, че ще са зле, но чак пък толкова не очаквах. Голяма излагация, страшно много глупости се казаха.
Ивайло също се изложи впрочем, нищо че се тупаше в гърдите, защото трите основни цвята не са червено, зелено и синьо, а червено, жълто и синьо.

# 904
Много глупави хора, да не знаеш какво е калиграфия... мега зле

# 905
Толкова тъпо обяснение на Тишо, даже не може да застане зад решението си....

# 906
  • София
Много глупави хора, да не знаеш какво е калиграфия... мега зле
Полицайка..какво да се каже повече..
Кики си измива ръцете с блокаж...

# 907
Аз отказвам да повярвам че наистина са толкова зле тия хора и само чувам- аз блокирах. Абе просто нямате никаква обща култура, 6 континента... без коментар

# 908
  • София
Просто не мога да повярвам какво гледам. Излагация.

# 909
Сериозно ли каза "На прощаване"... майко мила, точно днеска го излъчват да видим колко знае народа за България.

# 910
Изключително долна игра .. женската злоба край няма! отвратена  съм .... и наистина е крайно несправедливо едни и същи да играят .. Дарина и Денис +2 точки .. еми те не са играли въобще....Елизабет и нейния, също .....

# 911
Не знам кое е по-смешно - отговорите на определени въпроси (като първия български космонавт Юрий Гагарин), колко са лабилни и колко лесно се сърдят, или пък непрекъснатите оправдания за липсата на елементарни знания - притесних се, блокирах, не чух Grinning

# 912
Ох, толкова харесвам Кико-Емо и Мишето-Венци, дано устискат 😬

# 913
Ей, това са хубави игри. На психика.
Кики и Емо първи не издържаха, не виждам смисъл Емо да държи сметка кой и защо казва само Кики, ми що па не.
Ако идеята е наистина да спечелиш, а Кики е трагична в общата си култура, ми много ясно че нея ще дават. Казаха въпроси от 1 ви до 5 клас.
Дразнят се, че другите ги обстрелват, не се дразнят, че са ужасно зле ....

# 914
Ей, реших да гледам малко, от първи епизод чак сега...
Големи драми - нападали ги. Някой от участниците каза - сниши се и изчакай да отмине излагацията. Ама не, на простите хора все някой друг им е виновен...

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 21:46 от Лъчестлъч

Общи условия

Активация на акаунт