💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 681
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 885
  • SF
Всички участници много ми харесват. Много се забавлявам с игрите с въпроси и отговори заради нелепите отговори, които мъжете, поставени в стресова ситуация, дават. Simple Smile
Общата култура куца. Това е видимо и без да се правят игри на тази база. Вижда се във Фейсбук кой как умее да пише и колко му се чете.

# 886
Тази година нали щеше да се влиза в предаването още една двойка или това отпада и аз не съм разбрала ?

# 887
  • SF
Не разбирам въпроса.

# 888
Ако влизаше друга двойка, вече щеше да е влязла. Едва ли ще влязат нови хора след третата седмица.

# 889
  • Melmak
А предаването кога е снимано? Финалът заснет ли е вече, или снимките продължават?

# 890
Здравейте, някой да е засичал на Петя Инстраграм профила Simple Smile

# 891
https://www.instagram.com/petqhh/ ето я Петя.
Предаването Един за друг в Инстаграм е последвало участниците този сезон.

# 892
  • София-Младост
А предаването кога е снимано? Финалът заснет ли е вече, или снимките продължават?
До средата на март ще снимат.
Красива е Петя, но сякаш е от тези обичйно хубавите момичета. На моменти ми изглеждат еднакви, дори и в снимките.
Няма търпение за довечера, обичам игри с въпроси, ще се види потенциала.

# 893
  • SF
Той вече се вижда. Но дано епизодът да бъде интересен.
Много мир и хармония цари във Вилата на любовта, както наричат терена. Ще се опитат да ги поразбишкат малко.

# 894
Много им рано според мен за игра тип кой е интригант, кой е еди си какъв Grinning по принцип тези игри им ги дават на малко по-къден етап когато вече има оформени лагери и е ясно кой кого не харесва Grinning

# 895
И аз мисля, че това е целта в толкова ранен етап да ги започнат с игрите с противопоставяне. Прекалено хубаво и спокойно им беше 2 седмици. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 896
  • Бургас
Какво ражда дъба?
Отговор - Кестени
😂😂😂

# 897
  • София
Учителката е..мани-мани..и има претенции тя да изпитва.
Мария много добре ги чете, няма лапсус.

# 898
Ивайло на Христина да не се обажда че може да излезе и той идиот и да не знае отговорите.

# 899
Защо Ивана и Ивайло смятат, че бомбата умишлено е при тях? Другиите как биха могли да знаят къде ще гръмне .. ?

Общи условия

Активация на акаунт