💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 699
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Е,  то с 1 прочетена книга за 24 г., няма как да е друго,  НАТО в 19 век Joy

# 871
Пешо и Галена са ми фаворити за финал. Най-много тях харесах.

# 872
Пешо и Галена са ми фаворити за финал. Най-много тях харесах.

И аз Heart Eyes

# 873
  • София
Дилян прие историята като лично написана от жена му и се чудеше защо тя искала да ходи в Гърция, пък реално не искала 😄 Хич не беше в час тоя човек..

# 874
  • На морето!
Аз сега си пускам да гледам и ми прави впечатление,  че някои жени четоха толкова монотонно, че сигурно и те самите не  запомниха историите.
Светозар е много приятен.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 23:11 от Rapariga

# 875
  • Варна
Много забавна игра. Смях се до насита. 🤣🤣

# 876
Радвам се, че Петър и Галена си взеха играта и не са застрашени. И двамата са ми по детски искрени и чисти.

А на Дилян и Петя им личи, че са там, за да се забавляват, а не толкова за победа.

# 877
  • UK
Повечето мъже на мен ми направиха много лошо впечатление с каква гордост казваха, че не помагат на жените си, и още по-горди как не ги слушат като им говорят. Най-лошо ми направиха Светослав и Румен относно домакинските задължения.

Бая се посмях с Петя и Дилян, този човек как не разбра и в синхроните каква игра е играл, не знам. А Петя като четеше направо звучеше все едно срича на места, ама то как да се научи човек да чете гладко с една книга само. Trollface

Нямам търпение за утрешната игра и излагациите. Laughing

# 878
  • София
Галето е толкова емоционална, колкото беше и Габиту Sunglasses Сладурка е...

Утре на куиза ще бъде интересно...да видим "юристите" и госпожа еднокнижкова..

# 879
  • София
Забавна игра. Хареса ми епизода. Simple Smile

Ивайло се справи много добре, но не съм изненадан, защото той много пъти е заявявал, че познава много добре жена си и я слуша внимателно. И като цяло Ивайло не говори празни приказки никога. Визирам фермера, не безвеждовия.

Браво на тримата мъже, които си взеха играта, защото подобен тип игра си е направо непосилна за нашия пол... Признавам си, много често се кима без да се слуша и разбира всичко... Стара мъжка слабост.
Отличниците са Емо, Пепи и Иво.

Изненадах се, че Крис като инспектор не запомни какво му говореше Маргото, което е по-скоро индикация, че май изначално не я слуша много, много какво му говори...

Голям смях с Дилян и неговия Занзибар... Големи скици са тези двамцата.

Много неприятно впечатление ми оставиха Иво вратарчето (или безвеждовия ; сървайвъра) и Тишо с отношението към половинките си. Първия поне се извини пред всички. Румен пък е там явно да се прави на шут и жена му да ходи подир него и да слугува.

Иво се опита да намери обща приказка с адаша, ама последния си е самодостатъчен. Имам усещането от всички видяно и чуто досега, че ако Ивана и Ивайло се озоват пред телевизора ще са АУТ, заради него, защото никой не го харесва вътре... Но мога и да се лъжа.

# 880
  • София-Младост
да, по две двойки едновременно е голяма боза, ние още не ги познаваме кой с кой е, те ни показват микс от кадри...

Кой е ходил в тази Вила на Любовта? Колко стаи има в нея? Защо се налага двойките да са по 2 в стая? Стана ми жал за София и мъж, че слагат матрака на диванчето на земята, защото иначе не може да се спи...
Има 11 двойни стаи, 1 апартамент и 4 бр. студио. Целта е да се харесат (да се сближат)по двойки явно, после при гласуването това е нож с две остриета понякога.

# 881
Петър наистина слуша Галена като му говори - личи си, че са се намерили. Много харесах отношението на Ивайло към Христина. Те също са много хубава двойка. Симпатични са ми и семейството от Перник. Въобще чудесни хора са избрани този сезон.

От друга страна разбрах какво е събрало Светослав и Сияна, но съм в недоумение кое друго освен детето ги държи заедно. Смятам, че и Ивана заслужава до себе си по-добър или поне не толкова егоцентричен партньор.

# 882
  • Пловдив
Повечето мъже на мен ми направиха много лошо впечатление с каква гордост казваха, че не помагат на жените си, и още по-горди как не ги слушат като им говорят. Най-лошо ми направиха Светослав и Румен относно домакинските задължения.

Това е защото са с половинките си едва от няколко години и момичетата все още са ентусиазирани да им угаждат.
Ще ми се да ги видя след пет- шест и пак да се подхилват ехидно, че само “четат вестник” с вдигнати на масата крака. Да да! Естествения семеен подбор ще ги намести в коловоза, или поне повечето от тях. Светослав направо го виждам с престилка и ролки на главата…

# 883
11 стаи, за 13 двойки, не знам, но някак не ми е справедливо, трябва всички да са при едни и същи условия. Ако целта е да  живеят в полеви условия, да го направят за всички. Сигурно в БГ има и много по-хубави вили, малки хотелчета с 13 стаи  в приказни места.

# 884
Предполагам вилата им е близо до местата, които подготвят за игрите. То не е само да спят някъде на хотел, нали имат място което са направили с банки където правят залозите, терен за игри на открито, това голямото студио в което снимат закритите игри. Всичко това трябва и да е близо до София щото водещите нон стоп пътуват за снимки, та явно просто тази вила просто им е удобна като локация щом вече толкова години все в нея снимат

Общи условия

Активация на акаунт