💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 674
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 930
Аз не гледах от началото, та някой ще ми каже ли защо част от двойките не играят и са в друга зала?

# 931
Защото имат имунитет.

# 932
  • софия
Кой друг, освен теб, е виновен, че не знаеш нищо, в случая много елементарни неща, та и чак да си нарочен?
Ако знаеш, няма да си - много, да не кажем изобщо няма да си -.

# 933
  • София, България
Не мога да разбера защо някои са толкова сърдити все едно другите са длъжни да ги пазят и да не им задават въпроси.

Абсолютнооо! И се сърдят, че си прехвърляли бомбата за да трупат точки и да се спасяват?!
Ми нормално е да искат да се спасят, в такава игра са. Да не са отишли на бал.

# 934
Аз не гледах от началото, та някой ще ми каже ли защо част от двойките не играят и са в друга зала?
Първи са след двете игри.... вече всяка седмица ще има имунизирани.

# 935
  • София-Младост
Кой е първият български космонавт?
-Юрий Гагарин
-грешка
А Йордан чак отвори уста, че как да не е бил той.
От схеми само се самоунищожават. Защо Емо не играе, не разбирам!?!
Факт е, че се забива в такъв момент, но и те бързат да отговорят на първата секунда.
Тихомир много се изложи със задържането на отговора.

# 936
Така и не схванах логиката му да не отговаря 😂

# 937
Емилиян и Кристина ,чак пък  толкова забиха на въпросите .Йвайло /Фермата/ много добър.
.   Ха , цигането отговорило на 2 въпроса за трети клас и получава аплаузи че е мнооого добър . Цялото ниво е трагично.  Още по-смешен е със самочувствието си  и че не може да схване че в очите на слепите е “красавец” т. е умник . Олигофренът дава оценки и за играта като гениална…….

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 21:45 от gerido

# 938
Много са нелепи как се сърдят и търсят причина навсякъде, но не и в себе си. Разбират каква е правилната стратегия за оцеляване обаче пак се сърдят, ако някой тях ти избира.
А това оправдание с напрежението и как не можеш да отговориш се изтърка след десетия елементарен въпрос. Значи не си напрегнат на въпроса за Невена Коканова, но се сети за Пинокио. Разбирам да се притесни в началото или айде до средата, ама те толкова пъти я избраха би трябвало да притръпне. Като не знаеш кажи си, много по-зле изглежда така с оправданията. Гузен негонен бяга.

# 939
  • Melmak
Трагедия са тези хора. Наистина ли не могат да се справят с въпроси пети клас? Аз се чудя какви хора има по земята????

И нагли на всичкото отгоре, другите им са виновни, че не знаят кой е Гагарин. Ами.. и да те посочат, като отговориш правилно, ще подадеш на друг и готово. Това е играта. Като предишните игри ги губеха, то беше гъбата беше тежка, то какво ли не беше. Оправдания да има. Сега били паникьосани. Няма угодия..

# 940
Може на всички нивото да е ниско, но реално погледнато Петя се справя доста по-добре от част от конкуренцията. Кики е доста по-зле.

# 941
  • Melmak
Ох, тази Елизабет била правист. С какво е влязла в университета??? История??

# 942
Фермера имал широкоспектърни знания? На фона на другите ако си помпа самочувствието освен.

# 943
  • Melmak
Фермера имал широкоспектърни знания? На фона на другите ако си помпа самочувствието освен.

Да, на този фон.. голяма работа се изкара. Пълен смях.

# 944
  • София-Младост
Така и не схванах логиката му да не отговаря 😂
Беше на края на двете минути, искаше да забави, накрая да каже Сърбия и да предаде щафетата, така бомбата гръмва при следващия.
20 човекс в отбора по волейбол, това беше култово!

Общи условия

Активация на акаунт