💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 659
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 945
Фермера имал широкоспектърни знания? На фона на другите ако си помпа самочувствието освен.

Да, човек. Изключително нелицеприятен, мазен лицемер! Ужасен е.

# 946
Наистина съм в ужасен потрес от всички тия млади хора. Може би защото в моето обкръжение такива няма, не съм осъзнавала досега колко ниско ниво на обща култура може да съществува. Най- тъжното е че такива като фотографа с четвърти клас се размножават... нищо добро не ни очаква за съжаление.

# 947
Ивайло е точно между слепците и едноокия е цар. Ама то неговото самочувствие не знае край. Две да знае ще си мисли, че знае двеста. Вижте как го коментираха, че прави лошо впечатление с непоискани си съвети. Това е защото си мисли, че има много акъл за даване.

# 948
  • София
Леле, потресена съм от липсата на обща култура! Бях подготвена от рекламата, че ще са зле, но чак пък толкова не очаквах. Голяма излагация, страшно много глупости се казаха.
Ивайло също се изложи впрочем, нищо че се тупаше в гърдите, защото трите основни цвята не са червено, зелено и синьо, а червено, жълто и синьо.

RGB са си основни цветове, RYB - също.

# 949
Не може да му се отрече, че Ивайло фермерски има най-широка обща култура.
Венци душицата и на него му текат сълзи.
Аз съм за тях. Останете много сте забавни!! На Кристина мрънкането няма да липсва, ми то не може само с красота.

# 950
От двете двойки съм за перничани. До скоро другите двама ми бяха любимци, но Кики много се изложи днес.

# 951
  • София
Не намирам, че Ивайло се е изложил заради цветовете. Съвсем нормална грешка за човек, който се занимава с цветова обработка, снимане, компютри и тн, там основен модел е RGB, който той каза. Като виждаш това всекидневно, стават грешки.

# 952
Утре ще гледам епизода, че днес пак изпуснах, но по коментарите ви съдя, че явно е било покъртително нивото на знания.
Емо е образ, Кики е вечно кисела и недоволна. Симпатизирам в случая на перничани.

# 953
На мен и двете двойки са ми симпатични, май повече перничани. Яд ме е ,че изборът ще е между тях,при наличието на двойки които почти не виждаме и забравяме, че изобщо са там.

# 954
  • Melmak
Не искам да оправдавам Дилян, но да си кажа, някой беше писал защо не е ходил на училище. Нали е бил цирков артист. Тези деца трудно успяват да ходят на училище. В моя клас имахме такова дете, още от 1 клас до 7 клас пътуваха с цирка. Не идваше на училище повече от 2-3 седмици годишно. Взимаше изпити и беше в някаква самостоятелна форма на обучение.

Може и Дилян да е бил в подобна форма на обучение, в която реално не се учи нищо…

Пак да кажа, не го оправдавам. Да не говорим за жена му, тя съвсем зле.. пък уж трябва да е учила…

# 955
Тези хора как ще изкарат до края на сезона, не знам... То е рев, то е драма... Само Ивайло Фермерски нищо не може да го трогне. Laughing

# 956
  • София
Кики и Емо ще са аут за съжаление, а имаше други, които трябваше да са на тяхно място...
На Кики липсата на знания, /пардон "блокажа"/, беше постресаваща..
Перничаните не ги давам Hug

# 957
  • Melmak
Перничаните са ми в топ любими двойки, надявам се да останат.

# 958
Много харесвам перничаните, искам те да останат. Кили и Емилиян също са готини но наистина много харесвам другите повече.
Да попитам какво стана с Подкаста на Десислава, миналата седмица я нямаше явно.

# 959
Ох, май и ние ще рИвем днес! (:

Общи условия

Активация на акаунт