МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 254
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ!
МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

И заповядайте на купон! Ще има две торти Simple Smile и много много шампанско!

# 166
На именниците - Честито!
На рожденниците - още по честито!
Мами, в другата тема много слаба активност, а има да се решават важни неща! При това спешно! На новите мами, и тези които не пишат там - моля заповядайте! Темата е Пълна къща - Клуб на многодетните родители 3.

# 167
  • Варна
Честит рожден ден на малките и по-големи рожденици!   newsm59На техния празник винаги да има в изобилие веселие и любов!  newsm76

Честит Трифон Зарезан и Св.Валентин! Явно денят предполага купон и за влюбените, и за разлюбените, и за млади, и за стари, въобще - за всички!  Wink
Приятен ден ви желая, с изненади и много споделена близост!   bouquet

# 168
  • Пловдив
Честит празник момичета! Бъдете пияни от любов и нека се лее любов като вино!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на всички рожденици!    bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • Варна
Вижте какво се получава от много любов!
http://dalliya.narod.ru/3.html

# 170
Страхотни са!Явно любовта е била в голямо количество.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!  smile3525

# 171
Честит рожден ден на Бояна на hella!Честит рожден ден на Боян на Наслуки!Двойно честито на Петър и Владимир на mama_hero!
Дечица, бъдете здрави, усмихнати и щастливи!

Честит празник и на всички влюбени, обичани и честващи днес имен ден!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 14:57 от aktivna

# 172
Честит рожедн ден на всички сладки палавници! Да са живи и здрави и да радват всички наоколо си. И много весели игри.

На мамите: честит празник!  newsm51  Не случайно свети Валентин и Трифон Зарезан съвпадат - нали виното и любовта винаги вървят заедно.
Бъдете здрави, бъдете влюбени и щастливи, отглеждайте прекрасните си деца и раждайте още.
За да ни има.  newsm10

# 173
Честит Рожден Ден на Бояна!
Честит Рожден Ден на Боян!
Честит Рожден Ден на Владимир и Петър!
 newsm59 nbirthday  party023  Gift newsm38 newsm67

Хе-хе, как ме зарадва това семейство с многозначетата! И какви хубави родители!

# 174
  • София
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!

[ЧРД НА[/color] БОЯНА,БОЯН,ПЕТЪР И ВЛАДИМИР!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активна,честит ти подарък!Със здраве да си го ползваш!

И аз да се похваля купихме си миялна машина!Сега мъжете я монтират.Много съм щастлива!А и получих шоколад за празника  Joy  м-м-м,ням,ням.

# 175
  • по пътеката
4естит празник, многодетки! много любов и радост да ви носят близките! весело празнуване и пове4е емоции!

# 176
Марси, така няма да минеш.... Разкажи от къде си, що праиш у Тунис ли беше? Рожденни дни на децата , ... Такива ми ти работи... АЗ нещо не разбрах май, ти живееш в Тунис, а две от децата ти са в България - така ли? Сигурно ти е много мъчно!
И да не се стреснеш - имаме си тука МРУ - многодетен разузнавателен утряд! (знам как се пише отряд, но така е по благозвучно!)

# 177
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН и ТРИФОН ЗАРЕЗАН" мили ми майчета
аз направих соленки под формата на сърчица и фльонги - мислех заедно да си ги ядем довечера но децата гледам добре са се справили следобеда hahaha ...едвам успях да скатая 4-5 сърчица за Галин . Да не си помислите че така безпричинно се хванах да правя соленки???Неееее...
Получих си подаръка за празника още събота - нова вградена печка с горещ въздух и турбо вентилатох - bowuu и сега всеки ден приготвям разни нещица до обяд - че нали следобед съм на работа...
Мирела ме изненада с картички и снимка в паспарту, а Къци ми се расърди че уроците по математика започвали в петък ...било едва ли не през почивните дни ooooh! Снощи писахме домашни по бълг. език, днес ще изпитвам по география... и такаще влизаме в ред и това е!Няма хън-мън  Mr. Green
Честит Рожден Ден на Бояна!
Честит Рожден Ден на Боян!
Честит Рожден Ден на Владимир и Петър!

Живи и здрави да са!!!!!Весели и щастливи!!!!
Добре дошла на мама Марси - и аз се включвам към КланГ с молба да ни разкажеш за себе си и дечицата си!
Лека и нежна вечер ви пожелавам !

# 178
  • по пътеката
айде за любопитните и протокола! да, 2 големи деца са в бг! а малката си е с мене!и живеем в тунис! тя е триези4на, то май и големите са ,заради системата в бг!смешна е как говори бг, 4акаме да се видим (дай боже) това лято и да упражним езика!ина4е е голяма емоция като се съберем вси4ки и като се запо4не диалог на 3/4 езика! аз ставам разногледа да превеждам за вси4ки!за мъ4но ми е  безкрайно, едва ли някой, който не е разделен за по-дълго го разбира, а за мене още пове4е, тъй като децата са станали моят живот!когато някой ме пита ве4е се замислям какво съм по професия, може спокойно да кажа -мама!то си стана като трудов стаж при мене! ина4е моят избор е може един от най- редките като гледам, май съм от нестандартните хора, дето мислят най-малко за себе си, но искам на тях да им е максимално спокойно!сега си 4атим, гледаме, говорим , споделят и искат съвети!едно + е, 4е ги възпитавах като хора с менение, решения и самостоятелно и крити4но мислене! бог да ми ги пази!

# 179
тедивас, честита ти миялна. страхотна придобивка. лично аз много мрънкане  измрънках докато я добия преди време, но си заслужава Peace то с толкова народ и чинии даже една идва малко. сега се чудя кой да я зарежда? голямата дъщеря вече е годна май, но я помързява...
Джулис, винаги съм се чудила какво не сме си доучили навремето, че сега повтаряме материала...
хайде, преспах две трети отдецата, в обозршимо бъдеще се надявам и най-малката да кротне, че и ние да разберем от празника Wink

Общи условия

Активация на акаунт