Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
-
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
-
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания за рожден ден?
-
Какви са мненията за учениците и ученето?
. Цели 2 часа не стана от машината. Илиева, моята също е Тойота.

и ти имаш да черпиш
ако ми останат излишни парички...ще си купя хубава шевна машина

А пък да ти кажа под секрет съм завършила УПК и имам диплома за шивачка трети разряд.
. Някои от вас сигурно си ги спомнят тези експерименти с образованието от младите ни годии 
сутринта ще се чуе кой препил, кой не, на кой романтиката му дошла вповече, на кой бебешкия среднощен рев 
, че се крие и прави разни пакости. Аз нали съм лоша, му се карам и някои работи не ги прави.Е, сега ще закусваме и бегом на вън.Много рядко стигам до компа и съм предимно читател, но нали затова пишете, някой да чете.

Черпя виртуално, дано поне тук стане купона. Нещо се изложих с организацията 
, освен това почти ме изнуди да оставя останалата торта (беше огромна) за "колегите от другите групи", а аз разчитах да си я хапнем вкъщи. Да не говорим, че не разреши на децата да си вземат допълнително, въпреки малките парчета които им отряза - да не им станело тежко.