МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 243
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Teddyvas, честита ти миялна! Този уред го поставям наравно с пералнята - много работа върши.

А за моята машина - мъжът ми първи я пробва. След като събра рибарски панталони, сакове за въдици, калъфките на колата и куп други неща, а аз не намерих веднага време за шиене, взе, че се хвана той за шие. За първи път му беше, но бързо схвана и даже много му хареса  Joy. Цели 2 часа не стана от машината. Илиева, моята също е Тойота.

# 181
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Бояна на hella
  GiftБоян  на Наслуки    Gift Владимир и Петър  на mama_hero  ura  ura Сърдечни поздрави Flowers Bouquet
Teddyvas честитоооо нова придобивка......да почерпиш
marsy   newsm10 newsm51
JuliS    chef и ти имаш да черпиш
aktivnaHugако ми останат излишни парички...ще си купя хубава шевна машина newsm10
 на всички  lovekiss

# 182
Честити придобивки! Пълните къщите, а? Със здраве да ги ползвате, наистина са голямо облекчение!

# 183
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ВИНАГИ УПОЕНИ ОТ ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯН!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЪР И ВЛАДИМИР!

Честити ви придобивки!
Тедивас, към миялната прибави дежурен пълнач по график. То поне при нас многодетните има избор в това отношение hahaha
Активна възхищавам се на всеки човек, който може да сътвори нещо полезно и красиво с двете си ръце. Аз в това отношение съм доста вързана в ръцете Cry А пък да ти кажа под секрет съм завършила УПК и имам диплома за шивачка трети разряд. Crazy. Някои от вас сигурно си ги спомнят тези експерименти с образованието от младите ни годии  Mr. Green
И да не забравиш после да покажеш произведенията! Wink

# 184
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ И УПОТРЕБЯВАЩИ ВИНО МАМИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ, ВЛАДИ, БОЯН И БОЯНА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СВИКВАТ ДА НОСЯТ НА КУПОН С ТОЛКОВА МНОГО ПОВОДИ ЗА ВЕСЕЛБА НА ТОЗИ ДЕН![/color

Той празникът вече минал и заминал, днес е триумфът на махмурлука най-вероятно newsm78 сутринта ще се чуе кой препил, кой не, на кой романтиката му дошла вповече, на кой бебешкия среднощен рев Rolling Eyes, но затова са празниците, да се помнят Grinning

# 185
Честито на всички празнуващи, с леееееко закъснение !    bouquet    bouquet    bouquet
Честити придобивки, домашни помощници демек! Леко и безаварийно ползване!
  bouquet За новите мами, добре дошли! Открили сте най-хубавото място във форума!
Днес времето при нас е хубаво, значи ще правим разходка с малкия. И двамата ученици са първа смяна, закуската си споделям с малкия плюс първите игри, и бели  Joy   Вече съм с 4 очи   Shocked   #Crazy  , че се крие и прави разни пакости. Аз нали съм лоша,  му се карам и някои работи не ги прави.Е, сега ще закусваме и бегом на вън.Много рядко стигам до компа и съм предимно читател, но нали затова пишете, някой да чете.  Laughing

# 186
Благодаря много за поздравите, мами Two Hearts txtloves

party023 baloniЧерпя виртуално, дано поне тук стане купона. Нещо се изложих с организацията Sad
 В градината рождения ден мина за половин час!!!
Госпожата бързаше да си довърши заниманията, нали са предучилишна, много учат  newsm12 smile3534 , освен това почти ме изнуди да оставя останалата торта (беше огромна) за "колегите от другите групи", а аз разчитах да си я хапнем вкъщи. Да не говорим, че не разреши на децата да си вземат допълнително, въпреки малките парчета които им отряза - да не им станело тежко.
Добре че поне вкъщи децата се забавляваха с подаръците - друго си е като са 3 никога не скучаят. Боян получи ролери от нас  и голям кран от баба и дядо, пък и момичетата не останаха без подаръци - разни домакински уреди и стана весело, макар и без торта.

Сега обаче трябва да се реванширам с организиране на детско парти събота или неделя, пък вече е доста късно да резервирам клуб или нещо подобно. Стискайте палци да намеря нещо, че и да не е много скъпо.

Хайде поздрави, от нас и да видим Хела да споделиа как е минал празника при адашката на Боян. Хубаво съвпадение - Боян и Бояна, родени на св. Валентин newsm53 newsm51

# 187

Здравейте и от мен Hug
  Копвам ви един имейл, който получих тази сутрин и много ме развесели. Забележете първата реакция и отношението към нашето семейство многолюдно семейство, за което се опитвам да резервирам почивката на море Mr. GreenЕто цялата кореспонденция:

Здравейте,госпожо (собственик на хотел),
>
> Бих желала да попитам какви за възможностите за настаняване на 5-членно семейство с деца на 1,10г, 3г и 5г във вашия хотел.Интересуваме се от пакет от 14 нощувки от 16 до 30 юни 2007г.Предвиждате ли отстъпки за определен брой нощувки и предварителна резервация?
>
> С уважение,
>
> ..................................
>
>Здравейте,госпожо (моя милост)!
До колкото разбирам от писмото Ви Вие сте туроператорска фирма и ние бихме могли да работим заедно и за напред.За това Ви изпращам Оферта с цени за сезон 2007 година. За 5-членното семейство бих направила следното:
За детето под 2 години е безплатно. Освен това върху цялата сума на избран от тях пакет - 5% отстъпка.
Предварителната резервация е задължителна. Ако Ви устройват условията
ми се обадете на тел.........
Поздрави
...............................................
>
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
А в офертата цени нямаше, само преразказ на гореизложения отговор Sick

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 15:07 от pretty_witty

# 188
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Представям си да отиде повече от една майка от нас + деца - ще и се видим като асамблея!

# 189
 hahaha Joy

Туроператорска фирма е нещо ново. Досега само детска градина и пионерски лагер ни викаха.

Ние отвърнахме на удара с каравана.  Twisted Evil Не че и там не са ни питали отбор по какво сме.  Joy

# 190
Н-да. Позната картинка. Мен обикновено ме питат кои от децата са мои, защото май ни едно не прилича на мен...

# 191
  • Варна
Позната история!
Бившият мъж на сестра ми ни викаше ,че сма били от Китайския квартал Mr. Green!
Другото инресно беше,когато трябваше да пивикам такси от майка ми за да се приберем.И казвам на диспечеркат така:-Трябва ми такси с празен багажник/те винаги са пълни с разни боклуци/.Жената ме пита:-Какво ще носите? и аз казвам:-1 голям сак,2 сгъваеми колички тип"чадър" и 3 деца!
Поръчката приета,идва таксито,товарим багажа и таксиджията като видя,че все пак имаме приличен външен вид изръси:-Боже,мислех си ,че ще карам цигани!!!

# 192
хи-хи прити, ми служителката на хотела е права- вие наистина сте си цяла фирма-ООД.
Колкото до изненадата у другите на мен най- смешен ми се вида въпроса:"Ама всичките тези деца ваши ли са?", сякаш немогат да броят до три. Ами ако са четири и +?

Илиева, ти ли беше пуснала линк на предната страница?Страхотно умиление!
Който не го е видял да тича- това се казва ударно изпълнение на плана ...или китайски квартал Laughing Laughing

# 193
Здравейте, момичета! Ей, че ме развеселихте с туроператорската фирма и онова семейство, дето просто искали да имат трето дете Laughing Joy Joy Joy #2gunfire Joy
Благодаря ви за поздравите и пожеланията за ЧРД на Бояна. Като се прибере от училище, ще й ги прочета всички.
Снощи празнувахме с роднини - баби , дядивци, лели... Беше весело, само дето не съм сигурна кой получаваше по-голямо внимание - рожденичката или бебо. Аз вчера цял ден шетах и се подготвях, днес малко релакс ( уж!!!), а в събота ме чака детски рожден ден с най-малко 10 деца. При това у дома. Докато се усетя и удобните часове в подходящите заведения бяха заети. Пък и Бояна иска в къщи - имало по-вече играчки и ...ала-бала такива неща.

Мама Цоцоланка явно още не стигнала до комп. зала. Дано да е само това причината да не се обажда.

Чао на всички от...китайския квартал.

# 194
  Мамчета, изтрих личните данни да не висят в нета, но кореспонденцията я оставих там да си стои като виц  на деня Peace

С много предразсъдъци има да се сблъскваме, защото  няколко поколения двудетен модел наистина са бръкнали дълбоко в народопсихологията ни за жалост Rolling Eyes

А по времето когато бях бременна с и после родих третото си дете, понеже работех от вкъщи и с работодателите общувах по телефона или чрез посредници предимно, си позволих глезотията да си понося косата на раста- дълга и червена... а, познайте къде ли не ме пращаха да се лекувам като ме видеха с децата и корема и после с диванетата и бебето в количката. Обаче като си отрязах растата след година, се оказа, че моята раста им липсвала като част от колорита на квартала Mr. Green

Просто си мисля, че дълбоко в себе си на хората им се иска, ама не им стиска да си родят и отгледат повечко дечица, то страхът от хорското мнение вероятно е голямо шубе Thinking

Общи условия

Активация на акаунт