МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 241
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
ей много ме зарадваха снимките с многото деца. страхотни са, направо им завиждам....хич не им е скучно.
прити.... ще ни включиш ли и нас в твоята туроператорска фирма....

# 196
да си призная, когато бях бременна за трети път и носех две бебета в корема си, почти всички изпадаха в лек потрес от начинанието. И не че ми пука за хорското мнение, но доста доста трудно и късно споделих с мама. И с право. Искаше да дойде в сф., да вземе една пушка и да застреля мъжа ми, че и мен. Представяте ли си. А сега как се радва...

Спомням си като бях малка, как една наша братовчедка очакваше трето. Под укоризнените погледи на близки, родни и малкия град. Въпросът беше Ама късно се усети и нямаше какво да направиш ли? Ужас

Добре, че тези времена отминаха.
Струва ми се сега е само леко екзотично по-големият от две брой

# 197
Да ви кажа, че днес говорих с Мама Цоцоланка по телефона. Много са добре - и тя и Йоан, и големите деца с мъжа й, и майка й. Тя ходи по срещи, почива си, само нета (и ние може би?) й липсва. Но каза, че утре ще ходи в Интернет зала, за да погледне и гласува.

# 198
   Дудуш,освен че живеем близо,май и съдбите ни са близки,и мен ма оплюха с третото,пък сега не щат да си ми го връщат...
   А по случай туроператора...Мен пък не ме забелязват дори,точно когато бях тръгнала за прървата ни среща в неделя,се качвам от първата спирка на 260,и шоферът  естественно няма билети,малко по надолу се качва контрола,но аз седя спокойно с бебо в ръце,и приготвени точно пари.Когато стигна до мен контрольорът,и ми поиска билет,аз най колтурно му подавам парите,а той наежен ми прави забележка че на Горнобански път  имало билети,при което аз отвръщам,че не може да ме накара да сляза с трите деца,само за да си купя билет,а той се прави на изненадан-АМА ВИЕ И ДЕЦА ЛИ ИМАТЕ?! Laughing

# 199
Направо ме разбихте с туроператорската фирма!!! То бива, то може, но чак пък такова въображение!!!
Сега да се оплача, че след края на грипната епидемия в София, моят малък юнак се "тръшна" много качествено. Само дето не знам, дали е грип или някой друг вирус!!!
Но след три дни непрекъснато гушкане вече сме към подобрение!!!
Не мога даже да прочета какво сте писали, но мисля за вас!!!

# 200
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯН!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЪР И ВЛАДИМИР!

Аз докато ви изчета и то честитките станали на патерици.Честито и за новите придобивки.Със здраве да си ги ползвате.
Maminka ,второто и третото ми дете са с година и пет дена разлика.
 Hug

# 201
Добро утро, мами. Много спите днес.Как сте вие и семействата ви? Нали я няма Цоцоланка да ви организира...
Желая ви успешен ден!  bouquet

# 202
           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА ВАНЯ!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,И МНОГО ПОСЛУШЕН!!!  bouquet
   Добро утро на всички!!!Ние сме си в къщи-БОЛНИ. Confused

# 203
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada TadaЧестит 15 - ти Рожден Ден   bouquet  Георги  на vanyia
ttotov да оздравявате барзо     Joyразмина ти се значи глобата в градският транспорт lalalala
Мама Цоцоланка как ли е без разписването във форума  typeuu?
СуперТеди радвам се че оздравява детето
...колкото до туроператорската фирма  ooooh!представяте ли си какъв интерес ще предизвикаме на бала
ох днес трябва да направя някакви курабийки   chef че малкият откога ме врънка,да купя за неделя халвичка Много ми се иска утре или в неделя да е хубаво времето за да идем на разходка извън града,да обикаляме из гората,да потичат децата по полянките....да си почина немислейки за нищоооо

# 204
Честит Рожден ден на ГеоргиnbirthdayДа расте жив, здрав, с много усехи в учението!

Днес сутринта изпратих част от гостите. Майка ми остана да ми помага малко около седмица, за да мога да поработя повечко. И аз сега се правя, че работя, а всъщност открадвам време за форума Mr. Green Добре, че бабите не разбират от компютри smile3521

Вчера се чух с Nevi, която е на Златни пясъци и може би утре ще се видим, стига да успея с подготовката за детския рожден ден след обяд.

Само аз ли съм в този форум, дето не съм майстор-готвач. Ето и Дидка ще прави курабийки, за мама Цоцоланка знаем , че е класа...и т.н. всички все правят разни такива неща, а пък аз...нищо. Хич ме няма по правенето на такива разни сладки неща. Аз съм само по яденето - там съм специалист Mr. Green.
Лек и спорен ден на всички!

# 205
Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията!
Това е моето голямо момче-
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2198336
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2198338
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2198342

# 206
Мами, благодаря ве, че ме откривате навсякъде!!!!! Благодаря и на активна, и на Сватята и на СуперТеди,че ми се обадиха по телефона! Благодаря и за вниманието тук, във форума.

Ами накратко - пътувахме добре към Добрич, тук майка ми така се зарадва като ни видя... Тя все още бе в болницата и ние пуснахме в стаята пръв да влезе Йоан, но тя не го позна. Но... познала якето и чак тогава се усетила кой е това. То якето вече 3-то дете го носи и затова..... Разплака се милата..... Иначе шетам активно, готвя, мия, не давам на майка нищо да прави.  В същото време не смогвам на срещите с приятелки, довечера съм на китайски ресторант с племенницата ми. В неделя да не се каня ще ходим на куклен театър с Йоан - тук в Дч винаги ми е харесвал кукления театър.
Живи и здрави в понеделник вечерта пътуваме за Благоевград и от вторник вече ще съм на линия.

Не успях всичко да прочета, но разбирам,че има нови придобивки - честито на всички, да ползвате уредите безаварийно!
На ималите скоро рожден ден,а и на тези, на които им предстои това - ЧРД! Здраве, игри и много любов и щастие!

Като се прибера по-подробно всичко ще чета!

Да ви кажа нещо - не ми липсва много компа - почивам си и от него, един наркотик по-малко за известно време! А и установявам и нещо друго - и без комп се живеело  Mr. Green

Он мен поздрави и прегръдки, прекарайте си хубави почивни дни със семействата си, аз като се прибера и снимки ще пусна от прекарването ни тук!

# 207
 #Cussing out

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 12:10 от Мама Цоцоланка

# 208
 #Cussing out

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 12:10 от Мама Цоцоланка

# 209
  • София , Монтана
Здравейте казвам се Петя,на 24 години съм.Имам една дъщеря казва се Кристияна на 2годинки и 1 месец е.Аз и съпруга ми сме от Монтана но живеем в София.В Монтана има работа но парите които може да получи мъжа ми няма да ни стигат в никакъв случай,за това сме в София.Аз съм студентка,вече задочно.Никъде не съм работила на трудов договор и за това несъм получавала маъчинство.Но май се унесох с представянето.

Общи условия

Активация на акаунт