Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като новата тема, гръцкия език, интернет услуги, празници и лични преживявания. Те споделят своя опит, предлагат съвети и изразяват мнения помежду си, като се обръщат един към друг за помощ и подкрепа. Форумът обсъжда теми като инсталиране на софтуер, проблеми с компютърните технологии, фотошоп, финансови въпроси, семейни ситуации и забавни лични анекдоти.
-
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
„Зверчето“, споменато в публикацията, се отнася до характеристика на малко дете, което проявява определени черти като например припадъци, които водят до забавяне в развитието му. В контекста на публикацията лекарката реагира с припадък, когато вижда детето, което може да се тълкува като израз на загриженост за неговото здраве.
-
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
-
Какъв е уебсайтът, споменат в публикацията?
-
Какви документи са необходими за записване на дете при педиатър?

/
,
.изпревари ме блонди .......
..тъкмо щях да кажа че този път заглавието ми хареса и хооп гледам нова тема .....
недей да пускаш подсказващи сайтове на учещите се ми нали трябва да се научат самички да се опитат то така на готово мноого лесно....
.....
...малееее 1.80.....
..кво правите бе хора тук всички ли високи сте се събрали .....
..трябва да тръгна със стълбата... 
.....брат ни какъвто е мъжага
.....а това човече дето си сложила за намиране на работа е супер
Недей тъй да й се караш на
! То тоя сайт дава само тектовете написани на гръцки, пък превеждането им пак за нас - учащите си остава
Даже по-скоро аз трябва да й мрънкам
щото досега поне имах някакво оправдание, че не мога да чуя добре какво се пее...
и като незнам как се изписва съответната дума на гръцки, няма как и да я проверя в речника какво значи..., пък сега и от това извинение съм лишена
Да имаше как да ги наритам тия облаци към Кипрото...
раз два ....и урааа за
Malkata hodi v hubava detska gradina,no za 2 meseca boleduva 3 puti - konunktivit,virus niakakuv,posle herpesi,posle prusta si preshtipa i taka natatuk.No ina4e sme dobre.Ve4e 4atkam malko grucki,muja mi polzva slujebna kola i si pravim razhodki i voubshte se 4uvstvam prekrasno.Interneta oba4e e skup.Iskat ni 170 evro depozit i otdelno 100 za prekarvane,koeto prekarvane stava sled dve sedmici i zatova za sega niamaqme.Ne moga da kaja 4e sme se zamognali,no si imame vsi4ko nujno.S edna duma - haresva mi

+
... та ей ме на - първа в темичката.

...няма нищо че си имала малко трудности на общия план сте се справили чудесно....
...за детето е нормално да премине през някои заболявания особено като ходи на детска градина по простата причина че тук болни не болни ги карат на детска и логично по предразположените деца ще се прихванат ......ти се моли да не хванете въшки че незнам тогава
....а за интернета сега излезе един рекламират го но не съм питала за цени интернет и телефон заедно мисля че
само дето на моя мъж много не му харесва че той не е свикнал да мързелува така