Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като новата тема, гръцкия език, интернет услуги, празници и лични преживявания. Те споделят своя опит, предлагат съвети и изразяват мнения помежду си, като се обръщат един към друг за помощ и подкрепа. Форумът обсъжда теми като инсталиране на софтуер, проблеми с компютърните технологии, фотошоп, финансови въпроси, семейни ситуации и забавни лични анекдоти.
-
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
„Зверчето“, споменато в публикацията, се отнася до характеристика на малко дете, което проявява определени черти като например припадъци, които водят до забавяне в развитието му. В контекста на публикацията лекарката реагира с припадък, когато вижда детето, което може да се тълкува като израз на загриженост за неговото здраве.
-
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
-
Какъв е уебсайтът, споменат в публикацията?
-
Какви документи са необходими за записване на дете при педиатър?

.......
.....
.....

без да прави препратка, че е някаква си глаголна форма
Иииииии, много изнервящо!
... Та те моля, понеже го учиш езика по учебник, да ми обясниш на прост български език /като за проста блондинка
/ има ли
... то преди се чудех на майка ми как тъй се буди нощем, та после не може да заспи, па накрая и цъфне рано-рано сабхлян.., ама ей ме на - "бодра смяна" по нейните стъпки вървя, демек и аз същата кукундрела съм тръгнала да ставам
Чета и ви се радвам.Ама пък ще се включа за повечко малко по -късничко.Снощи се завърнахме и всичко е `мармалд `---да се поразвихря и сядам на компа
Луд умора няма.
Той е--------като магаре на лед`-----но и аз си знам моето,за което вчера измуках ред причини.............и той ми каза,че съм права.Наблегнах на Кипър,понеже с езика нямаме проблеми,а това си е плюс.Ооооооооохххххххх ще ви раздухвам по-късничко моите действия 
Така ми беше примъчняло вече за тебе! Само не казвай, че сте били нейде из бургаско, пък не си ми се обадила..., щото тъй както ми е примъчняло, този факт изобщо няма да ме спре да ти нашокам канчето
/па макар и само виртуално/ 

Малко далаверка да врътнем!