Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като новата тема, гръцкия език, интернет услуги, празници и лични преживявания. Те споделят своя опит, предлагат съвети и изразяват мнения помежду си, като се обръщат един към друг за помощ и подкрепа. Форумът обсъжда теми като инсталиране на софтуер, проблеми с компютърните технологии, фотошоп, финансови въпроси, семейни ситуации и забавни лични анекдоти.
-
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
„Зверчето“, споменато в публикацията, се отнася до характеристика на малко дете, което проявява определени черти като например припадъци, които водят до забавяне в развитието му. В контекста на публикацията лекарката реагира с припадък, когато вижда детето, което може да се тълкува като израз на загриженост за неговото здраве.
-
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
-
Какъв е уебсайтът, споменат в публикацията?
-
Какви документи са необходими за записване на дете при педиатър?

А и ляхмаджун
Как сте хубавици несравними,ненагледни и прекрасни?
поотраснала.
,имам и мострите-ако има начин ,като спя да ги навра в носа си--ще го направя

....някои са оправдани.....
.....тук в кипър за да знаеш дали всичко е ок трябва да наблюдаваш детето .....за следващите двайсет и четири часа давам инструкции слушай........

..аз съм тук в кипър омъжена от десет години .....и чакам да събера форума по близко до мен ама са се разбягали кой в Никозия кой в Пафос..... 
...ми да в интерес на истината трудно заспах тук в Кипър културата им куца определено и едно такова представление те изважда от релси ....като гледаш другите хора кви неща правят как се развиват.....а тук кака Сийка от квартала отворила едно училище за балет подскачат там разни кипърски дечета-свинчета и си мислят че играят нещо.....
ми дразня се направо...

няма да ме видите и чуете до понеделник.....
....то вие пак ще си чатите аз знам знам.....ама аз кво ще правя без вас...

Ами от мен имаш-Лек път на цялото семейство.Весело изкарване.Да се завърнеш с една торба пълна с положителни емоции.Да събираш впечатления и да ни разказваш после.
Поздрави на нашите събратя в Солунско.........Колкото до ЛР-аз съм примряла за ароматния крем за тяло на Ирис Бербен,който е 200мл. и парфюма ми харесва.Другото ,което ме впечатли са продуктите с Алое Вера-гела за пиене и комплекта първа помощ,в който има и прополис-става за възпаления на кожата,има успокоително действие има още 12 билкови екстракта,абе с 2 думи действа подобно на `фенистила`,но и другите неща ми допадат.Искам да взема и сапунчето от серията Микро Силвър с антибактириален ефект--понеже съм си супер алергична и затова съм се насочила към тези продукти.Без мирис и цвят са-напълно изчистени.Та така-пууууууууу увлякох се-СПИРАМ-аз до утре мога да си дрънкам. П.П.
Ааааа, да ги нямаме такива! И стига си ни зарибявала с тая козметика бре, че тука има хора със слаби сърца
и плитки джобове
, че те пропуснах/ местожителственото ни разпрадалание на списващите тук... Особено това: "1/2 от частта в България са с единия крак на път за Кипър"
Айде планирайте по някоя черноморска почивка, че да се видим бе хора /поне тия дето сме си в БГ още/
и лека вечер!