Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като новата тема, гръцкия език, интернет услуги, празници и лични преживявания. Те споделят своя опит, предлагат съвети и изразяват мнения помежду си, като се обръщат един към друг за помощ и подкрепа. Форумът обсъжда теми като инсталиране на софтуер, проблеми с компютърните технологии, фотошоп, финансови въпроси, семейни ситуации и забавни лични анекдоти.
-
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
„Зверчето“, споменато в публикацията, се отнася до характеристика на малко дете, което проявява определени черти като например припадъци, които водят до забавяне в развитието му. В контекста на публикацията лекарката реагира с припадък, когато вижда детето, което може да се тълкува като израз на загриженост за неговото здраве.
-
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
-
Какъв е уебсайтът, споменат в публикацията?
-
Какви документи са необходими за записване на дете при педиатър?
... а тои горкият е там от един месец и се чуди с кое да се справи по напред
.... ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

....вече ако единия е в БГ пък другия тук тогава само Скайп....или тез програмки дето си ги пуснала не ги познавам и аз мнооого
и се бях подготвила....

..а да видите като се научите не мож ви спрем
..ей всичко си назубря и отивам в някой магазин или периптеро да си пробвам знанията и почвам да търся нещо дето по принцип не ми трябва ама така де да става мохабета ....и да видите шоу аз едно си мисля че говоря друго търся пък трето казвам ....
ще видим как ще стане ......БЛАГОДАРСКО НА ВСИЧКИ ЗА ПОМОЩА....И НА
....СТРАХОТНИ СТЕ
от вътре с бананки...мммм
,а след 3 дни паспорта на малката ще е готов и ще ходя да си взема билет.. ако знаете кво е зверче,такъв характер ми проявява,че лекарката като ни види,че идваме и припада..
,на баща си мяса..
та докато се поизкепе, та да хапне..., в тоя ред на мисли - мерси за кефенцето, 

, ами ела тук да се отчетеш като хората
мнооого хубаво.... 

Лек и успешен ден на всички!!!