МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 237
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Здравей, Петя! Драго ни е че се реши макар и малко рано да се присъединиш към нас. Винаги съм знаела че ще имам повече деца и виждам че и ти си взела това решение. Много се радвам че младите хора днес все още имат дух и вяра и ценят онези неща които не се купуват с пари! Вече предприемате ли мерки за разрастване на семейството? На мен ще ми бъде много приятно да тръпна в очакване заедно с теб. Това са мигове които никога не се забравят - да очакваш чудото на природата и да усещаш живота който расте в теб! Макар и скоро да го преживях вече ми липсва! Това е неповторимо изживяване!
Цоцоланке, изложихме се и наспамихме темата с тебе! Чакаме те с нетърпение!
Ваня, едно пораснало момче! Да ти е жив и здрав, само радост да носи в живота ти!
Виждам че варненските мами развиват сериозна дейност, да ви се похваля - оказа се че Дидуш живее близо до нас. Значи и аз си намерих компания за виждане. Тотов, ако слизаш към сф - може и ти да свиркаш да се гледаме!
Дидке, завиждам ти за полянките! Ние също обичаме такива неща, но чак като се стопли ще ги посещаваме. А дотогава има още мнооого време Sad за съжаление!
Тедивас, работи ли уреда? Както вече казах това ми е най любима вещ , заедно със пералнята!
Аз пък имам шевна машина, а не мога да шия на нея! Щото съм правена за момче! На мен ми дай ВиК, ел и др инсталации - там съм ОК! Е, шила съм ло някой тегел, главно да съединя два чаршафа, но резултата е катастрофален! Изглеждаше сякаш на бутилка водка е правен тегела... Grinning. Обаче сега съм се амбицирала от безбожните цени на спалното бельо и даже си купих платове за чаршафи и... ще ги боря! Аре, бе, те ли ще ми се опрат!

# 211
   Давай Кланг,ние сме с теб!!! PeaceИ аз някога се пробвах,бебо още спи на нови чаршафчета,бях нашила двайсетина...Но до там ми стигнаха нервите...Сега машината дори и не си спомням къде съм я забутала,а оверлогът още тогава му видях сметката-счупи се...И аз си падам повече по мъжките занимания,за това и ме майтапеха преди да родя Преслав,че майки като мен женски не раждали...Абе то майтап, майтап... Hug
   А защо да чакаме да тръгна към София,само времето да се поуправи,и да пооздравеем, и ви каня съседките на по кафе горе у балкана!А може и на по нещо по така! Wink

# 212
Ттотов, какъв балкан бе мила. Ей, къде живееш!Кланк и ти"Като слизаш към София..." Laughing
То май понякога май наистина забравяме, че съществува и по далечен свят от близката бакалия или кварталното пазарче.
ето, снощи разширих полето си на действие- слязох с колата + циганетата до централна автогара и след 15 минути се оказа, че милите ни общинари ми спретнали вечерна (21ч.) разходка по тъмните улици до наказателния паркинг на ул.Козлодуй. Не ми излезе скъпо- само 30лв., сълзи от страна на децата"Ами ако не ни дадат колата?" Cry,малко нерви от моя страна, ама така е -който иска да спести от платен паркинг- да умножи двата лева по 15 и ще разбере къде е далаверата.
Не ги обичам тези паяци- нищо,че са прави. Даже не съм убедена в правотата им, защото вместо да ни помагат за свободното пеш- или авто- предвижване, гледат само да ни приберат парите.

# 213
  • Варна
Честит Рожден ден на Георги.  Да расте жив и  здрав ! newsm59  ura  happy bd
А аз много се дразня като разберат,че имам три деца и да започнат да ме гледат със съжаление,сякаш ще им ги изтърся на тях. Направо ми иде да ги fight
Няма страшно Кланг,като поразшиеш един, два пъти някой тигел и ще свикнеш.Аз сама съм си ушила покривката на леглото,възглавничките.Претапицирах си и дивана и табуретките.Така се бях заинатила на тия табуретки,че докато ги ушия понеже бяха заоблени и криви и беше много трудно да докарам прави тигели, а и на другия ден трябваше да връщаме телбода или там както се казва за мебели ,че накрая от инат след като се преборих с тях ,вече беше станало време за работа.Ама като искам да ми е уютно няма как.
 Hug

# 214
   Дудуш,вървиш след мен и разбиваш мечтите ми!На ти София на тебе,и подобните там паяци,а на мен остави БАЛКАНА...Друго си е тук...БАЛКАН Е И ТУЙ ТО!!!

# 215
Ехеееее, Цоцоланке - пак те отървах аз Hug Радвам се че сте добре в Добрич, ама си идвайте вече че ни е скучно без вас! Peace Mr. Green Иначе не е лошо да си починеш малко от нет-а Mr. Green
Дидке, казвай бързо какви сладки направи, че аз нели съм с нова фурна....дай ми сега на готварство да се отдавам тези дни Mr. Green Mr. Green Даже днес си купих резачка за тесто че да правя сладките и соленките къдрави!!!!!! Mr. Green
КланГ-че - ако искаш съвети относно шевната машина - винаги съм насреща със съвети и обаснения - нали първата ми професия беше дизаинер в шевното производство - на 9 машини мога да шия Embarassed не се хваля ама си е голямо приемушество да можеш да шиеш. Мога да ушия както рокля за мен така и панталон за мъжът си - за чаршафчета и драперийки да не говорим. Та ако ме сбараш на линия по-свободна - питай смело!!!!! Hug
Супер Теди - оздравявайте бързичко - дано не е грип Praynig а да е някой леко вирусче. Целувки на малък юнак!!! Heart Eyes
Прити - това с туроператора мноо ем зарадва. Никога не съм се сещала че мога да се възползвам от намаления по тази линия. Пък ако се съберем наистина за море 2-3 многодетни семейства , направо лагер-смяна можем да организираме....което НЕ Е ЛОША ИДЕЯ!!!!!!Знам че е рано но какво ще кажете за една такава морска отпуска тази година??Има ли ентусиасти?
Blush Mr. Green Hug
Петя, радвам се че си при нас, и аз като КланГ винаги съм смятала че ще имам 3 дечица - та ДОБРЕ ДОШЛА!!!! И чакаме всяко ново попълнение в семейството ти! Heart Eyes
Честит Рожден Ден на Георги!!!!Жив и здрав да расте!  bouquetВесел празник му желая!
Ние днес направихме една обиколка с мама и сестра ми , и Яни разбира се по пазара. Дори избрахме овошки за ранчото. То всъщност не е ранчо..а само място което купихме есента, и дори има бунгало което живот и здраве ще стегнем налято. Това е терен с дължина 125м и широчина 12м.  и е ливада с овошни друвчета - много е приятно но засега нямаме време да се занимаваме с него....Надявам се като стане голям денят че ще имаме време повече за разходка до мястото...като се има в предвид че е на 3-4км от града само!
Айде - лека от нас!!!!

# 216
Честито на Георги! Да се наслаждава докрай на чудесната си възраст и да стане чудесен възрастен!   bouquet
Завиждам ти Джулис за уменията с шевната машина. Преди години се бях амбицирала и дори ходих на курс по шев и кройка. Имах някои успешни дрешки след това, предимно детски. Но си останах със старата машина с един прав тегел и вече нищо не ми се прави.Пък и намерих добра шивачка.
Ей, това за туроператорската фирма е сладко.Ние май предпочитаме планините и палатките, нали е равно при нас и гледаме за нещо високо.Преди години , като живеехме в София , през уикендите се качвахме на Витоша, децата много обичаха.Сега ще учим малкия на планински преживявания.
Здравей, Петя! Сигурно много искаш повече деца, ще видиш колко е страхотно.И аз от малка съм искала три, защото имам брат и сестра и ми беше хубаво като кака.
Хубав уикенд и много топли семейни преживявания ви пожелавам!  Laughing

# 217
Джулис, освен многодетни сте и многоимотни-на това му викам берекет! А пък за новата фурна направо ти завидях. За къдравата резачка да не говорим. На сладките и соленките слагаш ли знака Пълна къща? Laughing Laughing
Ттотов, вземи си оправиш операционната система на компа и да си инсталилираш скайп-а.
Много ви се радвам!

# 218
Честит Рожден Ден на Георги!

Да е жив и здрав, да се радва на живота и да стане достоен човек!
newsm59 newsm18  Party Time newsm18

Ей, човек за малко ви изпусне от поглед, и вземете, та изпишете сто страници! Вече не ми се пише, само ми се чете!

# 219
Илиева, благодаря ти за това ->  http://dalliya.narod.ru/3.html, с такова умиление разгледах снимките  Heart Eyes Препълнена къща направо  Wink  Laughing

teddyvas, честита ти/ви миялна машина. Много се радвам за новата ви придобивка...  Grinning

Весел уикенд на всички многодетни семейства (и не само  Wink )!

# 220
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас, минаваме да се разпишем!

И ние сме от четящите Embarassed, но не ви забравяме!

Ние ме добре, Тея както подобава на най- малка, ни се качва малко по малко на гламвите, иска само внимание и търчи след мени и вика Мама гуш и само се държи за полата ми- в случая за панталона..... Joy говори много, прави изречения, разбира всичко, което й казваме, проявява страхотна интелигентност, не че ми е гардже де..., като че ли е вярно, че всяко следващо дете ие по- умно от предишните.

Дали е заради конкуренцията в семейството? newsm78

Йоана учи добре, събота и неделя ходи на ски вече от доста време, справя се чудесно, малко соленичко ми излиза по 30 лв. на ден, ама какво да я правя като се радва.... чак сама става сутрин от мерак.

Кака Ели почти не живее у нас, обикновено е или при майка ми в Лозенец, или при гаджето, но това ме устройва, макар че ми е малко по-нанагорно с домакинстването, затова пък не се разправям неперкъснато с нея, тя откровено си признава, че много я мързи понякога- а според мен винаги я мързи, но това е друга тема  Joy

Грипа го попрескочихме с малко хреми и кашлици, дано няма повече болести, че аман- всички се тръшват в един и същи момент, даже  и таткото, а мъжете, както знаем всички, са бетер децата. Wink

Хубав ден и целувки на всички многолюдни фамилии! Hug

# 221
Добро утро!
Пипи, къде в полите на витоша домуваш? Май ще се окажеш и ти комшийка! Наш Каро също ходи на ски събота и неделя и през ваканциите... Таксата е между 17 и 25 лева зависи от това дали ще ползват "блек" (според Кардам, иначе влек). Треньора и жена му стопанисват някаква хижа ли какво ли там, има винаги на разположение запалена камина и чайче, сандвичета и др. Следят кой мокър кой измръзнал....с две думи доволна съм! Е, храната отделно се плаща де, но принцесата е 0.60 лв. което си е съвсем разумно...
Джулс , каква фурна, бе? Пак съм пропуснала нещо! Хлебопекарна ли? Ако нещо -рецепти за хляб - имам много хубави. За брашното "Техра" са но и за други предполагам ще станат. Типово си купувам най обикновенно и си става супер! Ако някой знае други небели брашна да казва че тая техра много ме дразни с цени и липса на разнообразие! То те си имат голяма гама , ама не я намирам по магазините! В Била има само 3 вида от които ние ядем 2...
Секстет, Цвете, мама Цоцоланка изчезна и ти стана читател.... ще има глоби!
Юле , ще те ползвам за консултация, ама първо да си прибера машината от бабата на мъж ми!
Тотов, какъв Балкан , бе, джанъм? Това не е ли Витоша? Аз още си живея с мисълта че Горна Баня си е отделен град, не съм искала да намеквам каквото и да било! Имам познати дето живеят там и те така си казват - Ще слизаме до София за...нещо си!
Сузи, няма да свикна с шиенето - щото с крайно нежелание и по задължение , едва ли не се хващам! Но сигурно си права, че не е кой знае каква философия!
Толкоз от мен, че имам ябълка да стискам - вече пием сокче! То пием е силна дума, плюем е по подходяща ама...нейсе!

# 222
Здравейте  Grinning
и аз да се разпиша.

Пипи и аз мислех скоро да споделям такива наблюдения за най-малкият ми син. Постоянно търси компания, вре се по ръцете ни за гушкане и мисля, че се очовечва много по-рано в сравнение с другите двама. На мама гарджето, по всичко се е метнало на майка си - хем красиво, хем умно Joy. Е, те и другите са такива, обаче този най-много прилича на мен.
Хела, не се притеснявай и аз съм тъй за сладките неща и питките. Хич не ги умея. Embarassed Затова си хапваме от магазина и наблягаме на шоколада. Embarassed

Аз днеска да ви се похваля пак. Петър започна вторият срок с летящ старт и донесе цели три шестици в къщи за една седмица Laughing, една по природознание и две по математика. А по тези предмети завърши срока с четворки! Най-много се радвам, защото и той се чувства насърчен и окрилен и се надявам да продължава в същия дух. Естествено никакво отслабване на контрола от наша страна няма да има. Stop До коренната промяна в отношението към учението има още време, нооооо началото е добро.

И сега да ви кажа какъв въпрос ми `заби` днес моят съпруг: Кога е подходящото време за четвърто дете?  Аз му отговорих: След третото Joy Joy Joy

# 223
Галче, фенка съм му на мъж ти, но няма да го срещам с моя - че туку виж стане заразно! Grinning
Много се радвам за Пепи, сега е момента да не изпускаш фронта. Дръж здраво докато е амбициран!

# 224
  • София , Монтана
Здравейте,мами.Благодаря ви за топлото посрещане.Аз ви казах че ми се иска да имам още деца,но забравих да ви кажа че за момента "нося много дини под една мишница".Аз живея в София с мъжа ми и дъщеря ми.Ние и двамата сме от Монтана и тук няма кой да ми помага,мъжами кара тир и почти не се прибира,а когато се прибира е в 8-9 вечерта.Та исакх да ви кажа че аз почти сама си гледам малката.Освен това съм и студентка в Свищов (задочно),а и имам да уча и магистратура да уча.Исакше ми се първо да зажърша бакалаварската ми степен,малката да тръгне на ясла и да тръгна на работа защото неми се седи пак 2 години вкъщи без никакво майчинство,само с детските.За сега ми е много рано да имам още деца,но желание не ми липсва.Сърцето и разума в мен се бонтуват и засега разума надделява.Несъм чела какво сте писали назат в темите вие как се справяте,но като гледам колко ви е весело ви завиждам благородно.Имам две приятелки които имат по 3 деца и ми е малко ясно как сте и вие.Ако мога да ви разкажа още за което не се сещам питайте.

Общи условия

Активация на акаунт