Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
-
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
-
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания за рожден ден?
-
Какви са мненията за учениците и ученето?
за съжаление!
. Обаче сега съм се амбицирала от безбожните цени на спалното бельо и даже си купих платове за чаршафи и... ще ги боря! Аре, бе, те ли ще ми се опрат!
И аз някога се пробвах,бебо още спи на нови чаршафчета,бях нашила двайсетина...Но до там ми стигнаха нервите...Сега машината дори и не си спомням къде съм я забутала,а оверлогът още тогава му видях сметката-счупи се...И аз си падам повече по мъжките занимания,за това и ме майтапеха преди да родя Преслав,че майки като мен женски не раждали...Абе то майтап, майтап... 
,малко нерви от моя страна, ама така е -който иска да спести от платен паркинг- да умножи двата лева по 15 и ще разбере къде е далаверата.

а да е някой леко вирусче. Целувки на малък юнак!!! 
Весел празник му желая!
говори много, прави изречения, разбира всичко, което й казваме, проявява страхотна интелигентност, 
До коренната промяна в отношението към учението има още време, нооооо началото е добро.