Къде да срещна своя човек?

• 17 253
  • 436
  •   1
Отговори
# 120
За Wow намерих една група за БГ  плейъри и вече имам 2 ма приятели от София, хич не е зле.

Иначе ако само в играта търсиш е мал шанс, но и там се запознах с един друг симпатяга, късмет.

А като напишеш в Тиндър "Играя WoW" веднага 10 човека пишат Grinning

# 121
Вчера си седя на двора, отвън минават някакви хора, разговарят. Чувам непознат мъжки глас да разправя: "Имах 50 кокошки, 10 крави, 30 овце, 20 кози...". Надигнах се бързо, за да погледна над мрежата кой е и да го попитам дали може да взимам мляко от него. Зер, 10 крави има човекът, и овце, и кози. И в този момент чувам продължението на разговора: "...и един дракон мина, изгори ми оградата и ги изяде!".

# 122
Не съм чела цялата тема. Вариант ли е нещо като екскурзионно летуване, походи в планината с група? Там, хората стават много задружни, дори и да го няма точният човек, някой може да има брат, братовчед.
Във ФБ има разни организирани походи или спиртни занимания за любители. Във Варна, напр има една група за самодейни бегачи, ходят из цялата страна, млади хора, спортуват, забавляват се заедно. Някаква заетост от този вид, която предполага общуване?
А излизане с приятелки също не е лоша идея, дори пътуване с приятелки някъде-море, ски през зимата. Може да бъдете забелязани от свестни младежи
Имаш дълги отпуски, щом си учителка, ползвай ги за пътувания

# 123
  • Out of the Mix
Светкавица, защо не, всичко може, но е до човек, нали знаеш.
Това с тези походи и организирания трябва да си такъв типаж човек - по-неглиже, раницата на гърба, и да можеш да деяниш все пак, някакъв тренинг и подготовка.
То не е като разходка до Златните до обяд, хапване, разходка, вдишване на чист въздух, и прибиране вечерта, душ и т.н., което е супер иначе, с кеф и аз го правя.
Там си е малко скотско тези организирания, по 3-5-7 дни по хижите. Сървайвър демек.
Не е моето, примерно това. За някои може и е.

Това да разчиташ да срещнеш някой, който със сигурност срещаш, запознавате се всички общо взето, и че задочно ще те запознава с братовчед и т.н., много оптимистично звучи. Simple Smile
Това по-скоро може да се случи между много близки приятели и примерно на рожден ден, или нова година, или събитие някакво, братовчедът да е там. Wink

С приятелка по-може - на СПА, на море, на планина в хотел.
Но пак е свързано с психическата нагласа за жената - да се позиционира, да почне да дава сигнали и случайно да се засекат с двойка самотни приятелски души момчета, и да стане приказката. Grinning

# 124
Темата е стара и много се чудех дали да пиша, но мен ме касаят същите неща в момента.

Тва с интровертите не е точно тъй... интроверти сме, щото е удобно. Като почнеш да правиш неща, които са ти неудобни и ще видиш как всъщност не си интроверт, а просто си залюпен. И аз до ден днешен съм си домошарче и излизам в редките момени, когато ми се излиза само. В по- горните класове като ученик обаче, след като бях решил да не умирам девствен, излизах в морската да каня мадами на срещи всеки ден. Нямаше такъв срам Grinning После като свикнеш да ти казват "не" и ти е все тая, просто се пробваш за спорта. Ако питаш 100, все една ще се излъже да ти каже "да". То в интерес на истината като почнеш да се излагаш по- уверено и те го взимаха за забавно, вместо за странно, пък и на теб ти става по- лесно и не толкова некомфортно да ръсиш тъпотии.

Та, мисълта ми беше - прави са горе, че да си интровертен не те прави автоматично някакъв прокуден от обществото. Просто бих пробвал същото, ама като за по- големи... допускам, че едва ли ще ми пускат ся, ако ги свалям с дъвки турбо какичките.

В на авторката случая е даже по- лесно, тя буквално само трябва някъде да се покаже в приличен вид и няма шанс някой да не я заговори. Даже тва не е толко трудно. Ся лятото като почнете да ходите полуголи и на всичко мъжко ще му светнат очите...  Такива крокодили съм виждал, които пак си намериха мъже, че просто не мога да си обясня кво трябва да не е наред с една жена, за да не си хваща нищо.
Напълно съм съгласен, да трудно е, но ако човек не излезе от зоната си на комфорт, може и още 10 години нищо да не стане, да на интровертите им е по-трудно, но ако човек има достатъчно желание да промени положението си, то е напълно възможно да намери среда и да се запознае с нови хора, просто в началото е много тегава, защото не си свикнал да си сред много хора и да общуваш с тях и нервата е отвратителна, но истината че със времето човек свиква, както с всяко друго ново нещо, но за да се случи това, наистина трябва си наистина решен да направиш промяната, иначе лесно ще се уплашиш и ще се върнеш в зоната си на комфорт, лично за мен, страха да си остана във това положение (аз също съм девствен), е по силен от страха да опитам да променя нещата, но за мое съжаление, прекалено късно си дадох сметка за това.

Тази модерна думичка никога не съм я харесал, в българския език си има съвсем точна дума за което - темерут. Да звучи обидно, но си е точно същото. И да не каже някой, че се подигравам, бях същия до към 15-16 годишен. С тая разлика, че имах приятели момчета, макар и сравнително малко. Но с момичетата бях тотал щета. Следващите няколко години наваксах като усетих, че съм харесван и че не е толкова трудно като цяло.
Иначе водил съм връзка с момиче темерутче, няма такава мъка просто. Предпочитам скандали пред това да мълчи и да не си вдига телефона, и да не знаеш какво става в главата и.
Думата си е на място, лошото е че човек колкото по късно се усети, че трябва да промени нещата, толкова по трудно става, ти си се усетил баш на време, щото минеш ли една определена възраст, без да си създал приятелства/компании и да си се социализирал, без да си имал какъвто и да е опит със момичета(да не си се целувал дори), то после трудно се обръща това положение, да не кажа почти невъзможно за наваксване, може би си бил харесван, за това не е било трудно при теб, но за някои мъже е много тегаво.

# 125
  • Out of the Mix
Излизането от "зоната на комфорт" не е да правиш неща, които не харесваш и са ти сдухани и скучни, защото си личи.
По-скоро означава да си гъвкав, да можеш да се съобразиш с възможностите, ако щеш логистични на отсрещния, в случая жената, с която се общува и сe обмисля виждане.

Или, ако говорим за среда, позициониране, без практика проба-грешка, различни ситуации, да ти се случват и преживяваш със съответните изводи, трудно се "обръгва", върви напред и израства.

Ако си сам, или се чувстваш самотен, искаш жена, гадже и т.н., знаеш, че не си сам и е пълно и с такива жени.
Ще се срещаш с 10-ки, докато се получи нещо, ще получаваш откази постоянно, не защото "нещо ти има", това изобщо не си го и помисляй, а действай "сякаш си" (act as if; гледaй Glengarry Glen Ross и Boiler Room, ще разбереш какво ти пиша), a защото я срещаш в различен житейски момент, който никога не е перфектен и винаги нещо има.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 20:27 от Revoker

# 126
От една възраст нататък все по-малко се иска и се може на практика да се живее с друг човек, говоря за хора които не са живели с друг никога или много години.

В повечето случаи  стават абсолютни егоисти и двата пола и не могат да се съобразяват с никой за нищо.

Освен това претенции и изисквания не падат с напредването на възрастта, а трябват,  иначе се остава сам, какво и да се прави.

# 127
Излизането от "зоната на комфорт" не е да правиш неща, които не харесваш и са ти сдухани и скучни, защото си личи.
По-скоро означава да си гъвкав, да можеш да се съобразиш с възможностите, ако щеш логистични на отсрещния, в случая жената, с която се общува и сe обмисля виждане.

Или, ако говорим за среда, позициониране, без практика проба-грешка, различни ситуации, да ти се случват и преживяваш със съответните изводи, трудно се "обръгва", върви напред и израства.

Ако си сам, или се чувстваш самотен, искаш жена, гадже и т.н., знаеш, че не си сам и е пълно и с такива жени.
Ще се срещаш с 10-ки, докато се получи нещо, ще получаваш откази постоянно, не защото "нещо ти има", това изобщо не си го и помисляй, а действай "сякаш си" (act as if; гледaй Glengarry Glen Ross и Boiler Room, ще разбереш какво ти пиша), a защото я срещаш в различен житейски момент, който никога не е перфектен и винаги нещо има.
а ясно, но ако твоите неща така да го кажа, не те свързват с нови хора, няма друг начин, хората се срещат по няколко начина (поне аз това съм забелязал) училище, университет, работа, хобита, социална среда и чрез приятели/компания, ако за първите две е минало вече времето и нямаш никаква друга среда, чрез другите споменати възможности, то нямаш друг избор, освен сам да търсиш  среда и да се срещаш с нови хора, тук не казвам да правиш нещата които напълно те отблъскват, но по някакъв начин, трябва един човек който иска да излезе от това положение, да се среща с нови хора, а това са хобита, класове по нещо, или ако щеш спортни клубове.

То може да е пълно, но пак трябва да се срещнеш с такива жени някъде, а за това ти трябва среда, аз лично не познавам почти жени на моята възраст и все от някъде трябва да се срещам чрез нещо, било то хобита, или някакви събития, аз лично имам желание да си намеря приятелка и среда, но явно само с желание няма да се случи нищо, не знам къде е пълно с такива жени, но по улицата постоянно виждам все двойки, имам чувството, че е невъзможно да се срещаш със жени в днешно време, ако нямаш огромна компания, или нямаш среда със много жени, не знам как го правят другите мъже?

# 128
  • Out of the Mix
В 2025 г. нещата се случват тук, в Интернет по един, или друг начин - партньорства, запознанства, работа, интервюта, апликации, и какво ли не.
60+% вече от запознанствата мъж-жена са онлайн.
Приемаш новата реалност, а на живо действаш по случайност, работно, или там каквото.
Като онлайн паснете ли си, "усетите" ли се, не протакваш, до няколко дни среща, айде да кажем до седмица.
На мен ми се е случвало често и жената сама да си даде телефона.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 21:56 от Revoker

# 129
Те може и се случват през апликации, ама са ден до пладне в масовия случай. Имам чувството, че няма напълно нормални в тея онлайн местата или поне са с разни серизни минуси.
Това от наблюдения към други, ползващи ги на макс

# 130
  • Out of the Mix
Под "апликации" имах предвид да се записваш онлайн за курсове, клубове, някакви групи по интереси, чатиш, представяш се, ходиш на живо. Иска си социален живот, като цяло. Не е неизморително, но ако го правиш умно, може и да се получи. Непринудено става, живееш си живота, и го оставяш да се случва. В един момент почваш да си цениш спокойствието.
В нито една социална мрежа от тези "за запознанства" нямам рег., не ми трябва, и не ми се занимава. Навярно има тук-таме по някоя бамбина, струваща си, самотна, не бот, или "отчаяна", губейка на време, но имам и много неща да си правя в ежедневието, извън онлайн пространството, и нямам нужда.
Тука лафя, забавляваме се и убивам време.

# 131
От една възраст нататък все по-малко се иска и се може на практика да се живее с друг човек, говоря за хора които не са живели с друг никога или много години.

В повечето случаи  стават абсолютни егоисти и двата пола и не могат да се съобразяват с никой за нищо.

Освен това претенции и изисквания не падат с напредването на възрастта, а трябват,  иначе се остава сам, какво и да се прави.
Така малко звучи, че като минеш една възраст, нямаш много шансове и аз го забелязвам де, най добре е да почнеш рано 16-18, щото минеш ли 20 и косур, толкова невъзможно изглежда, най малкото ти нямаш никакъв опит и от предишни връзки, а масово момичета са пълни вече с емоционален багаж, звучи ми невъзможно да има жена без опит след 20, може би?

Аз имам желание но, само с желание едва ли ще стане, щом до сега не е станало, чувам че масово жените, не искат и да чуят за мъже с малко опит.
В 2025 г. нещата се случват тук, в Интернет по един, или друг начин - партньорства, запознанства, работа, интервюта, апликации, и какво ли не.
60+% вече от запознанствата мъж-жена са онлайн.
Приемаш новата реалност, а на живо действаш по случайност, работно, или там каквото.
Като онлайн паснете ли си, "усетите" ли се, не протакваш, до няколко дни среща, айде да кажем до седмица.
На мен ми се е случвало често и жената сама да си даде телефона.
Ами поне това което аз знам от кухнята (познавах преди време, доста успешни момчета с жените), със така наречените дейтинг приложения, не се стига много далеч за много мъже, защото там само привлекателноста определя първоначално играта, докато на живо явно можеш повече, щото бол непривлекателни мъже със готини момичета до тях, поне това виждам на улицата, аз ползвам Тиндър и Бадоо и я има един мач в месеца, я не, просто мацките имат голям избор там.

Под "апликации" имах предвид да се записваш онлайн за курсове, клубове, някакви групи по интереси, чатиш, представяш се, ходиш на живо. Иска си социален живот, като цяло. Не е неизморително, но ако го правиш умно, може и да се получи. Непринудено става, живееш си живота, и го оставяш да се случва. В един момент почваш да си цениш спокойствието.
В нито една социална мрежа от тези "за запознанства" нямам рег., не ми трябва, и не ми се занимава. Навярно има тук-таме по някоя бамбина, струваща си, самотна, не бот, или "отчаяна", губейка на време, но имам и много неща да си правя в ежедневието, извън онлайн пространството, и нямам нужда.
Тука лафя, забавляваме се и убивам време.

Е аз това имах в предвид де, според мен, ако човек няма никакъв социален живот, или приятелски кръг, то шанса е да търсиш начин  и да си сред хора на твоята възраст, било то на разни клубове, или някакви уроци, няма друг начин, или излизаш сред хората, или чакаш някоя магия да стане, за съжаление на интровертите (като мен), трябва да си го поставиш като цел в началото, особено ако искаш някога да докоснеш жена на живо, щото чувам за все повече мъже в трагично положение (девствени), на късни години.

# 132
Не се самосъжалявай, жените главно такива мъже не искаме да чуваме. Плюс това, надявам се не споделяш на първата среща за сексуалния си опит? На работа не ходиш ли, няма ли някоя колежка? Или приятели с приятелки, които да те сватосат?

# 133
Ни най малко, просто попаднах на темата и викам и аз да драсна моя опит в това отношение.
До сега не е имало хора на моята възраст, а главно 50+ мъже, но професията е такава (техническа), иначе познавам малко мъже и те са до голяма степен в същото положение (не познават жени), иначе щях да опитам да ме сватосат до сега, даже на мен ми е малко странно, как така хората се сватосват, ама трябва да имаш голям кръг явно.

# 134
Наблегни на социалните мрежи, тиндър и някви сайтове за запознанства квито има в момента. Ходи на срещи, много пъти ще те режат, но не трябва да се отказваш, тогава ще се получат нещата. Иначе на тази възраст към и след 30 да чакаш да я срещнеш на улицата няма да ти се получат нещата при положение, че нямаш никакъв опит. Не че е невъзможно, но липсата на опит си личи от далече и е малко вероятно. Освен това наблегни на външния вид, купи си хубави дрешки, ако не можеш да си избереш отиваш в някой магазин и казваш на момичетата продавачки да ти изберат, резултата ще те изненада. Ходи и на фитнес, там всъщност  стават запознанствата, няколко двойки около мен така се гаджосаха. Общо взето тва е, при мен наистина започнах да се очупвам към 17-18 но докато се науча да водя нормални отношения с момичета на моята възраст станах почти на 20, имах няколко провала точно щото бях тотална щета в тези отношения, но в крайна сметка се научих и към 20 вече имах гаджета и няколко само приятелки. Предполагам, че с напредване на годините резачките и провалите болят повече и се изживяват по-трудно, но пред алтернативата на староергенство е по-добре да се напънеш.

Общи условия

Активация на акаунт