Къде да срещна своя човек?

• 17 209
  • 436
  •   1
Отговори
# 180
Мисля че си доста в филма, първо заговарянето не е притесняване по никакъв начин и по никой закон/правилник, най важното е щом ти кажат не, или не ти обърнат внимание, да не притискаш дамата, иначе споделям лични впечатления, вчера бях в две големи мола (по работа) и почти нямаше охрана, а полиция въобще, пак по телевизията някакви празни приказки.

Ако имаше мозък, щеше да извади добрите съвети още от първата тема, която пусна тук, и да работи върху себе си, травмите си и социалните си умения, а не един месец да философства с дълги фермани и да убеждава хората тук как не са прави, и няма да стане.
Този форум е пълен с хора с богат житейски опит, включително и в семейните отношения, отделно хората са на различна възраст, с различен профил. Да се пренебрегват всичките тези добронамерени мнения, да се опонира на всички и всичко, и да се повтаря едно и също като латерна - не е признак на наличие на мозък, ако ме разбираш.

Ами точно извадих добрите съвети и работя по себе си, но за съжаление, повечето хора в първата тема удряха на подигравки и глупави съвети, малко бяха съветите които ми вършеха работа, това че някой дава съвет не означава че е полезен, добре че имаше съвестни хора, които ме насочиха към правилните среди, където има мъже с опит и от тях смятам да се уча как се прави, това че някой дава съвет не означава че ще го приема и той де факто е полезен съвет, за това и не видях смисъл да се продължи темата.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 15:28 от Daniel_11

# 181
Забравих да напиша какво се случва все по-често с мъже, които години наред не намират своята половинка.
Ами внасят си от чужбина, в повечето случаи филипинка и са доволни уж..
Вече при жените, май е по-сложно за внос.

# 182
Мисля, че наистина ще се окаже бот или трол.

# 183
Полицията в мола е цивилна, недей да лежиш на тая кълка.

После защо жените влизат в “мъжка енергия” и се държат като темерути. Имам една усмихната и добра приятелка, която все се чувства неудобно и я страх да не обиди някой досадник, та все ѝ се качват на главата.

Не ти е проблемът, че си грозен, смотан или девствен, проблемът е, че си дървен философ, който се самосъжалява.

# 184
Ми пич, пробвай бе, тук разрешение ли ни искаш? Ти търсиш съвет, казваме ти тук сума ти хора какво мислим, ти си знаеш твоето, ми добре като знаеш кво да правиш няма нужда само да генериране трафик.

# 185
Аз не търся съвет, аз всъщност реших да дам съвет като човек с такъв проблем, темата не е моя и аз много добре вече знам какво да правя и как да го правя, както казах, някои от от хората още от предишната тема ме насочиха към среди с успешни мъже, вместо да си чешат езиците с глупости и подигравки.

Така че няма нужда..

# 186
  • Out of the Mix
Радвам се за теб, ама при тея самотните  или с кратки връзки не е така.
Дори с проста логика се вижда, щом до 35-40 не е станало, след това има в пъти по-малко жени, но се търсят същите неща. Е как да стане?
Сега 6 от тото уцелва някой, ама 99% не.
Кое да е "станало"?
Хората се срещат, разделят, не се получава, с един по-дълго, с друг по-кратко.
Някои не искат деца, други не искат да се обвързват, 3-ти са си самодостатъчни.

Напротив, след едни години мъжът има повече възможности, ако не е блял; улегнал, понатрупал всякакъв положителен багаж, опит. 35-50, ако се поддържа докъм 55 са топ годините, а в диапазона 36 докъм 45 можеш да си с всякаква жена, и много млада, и около твоите години.

Даниелчо и за мен е трол, сега се сетих за темата му преди време, и нямам "нерви" да се "обучаваме".
То, за да има диалог, трябва поне малко опит да има човек, и за да дръпне напред, а той все едно е сукалче, говориш, не отбира.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 17:37 от Revoker

# 187
Разбира се , че е различно да те заговорят в бар или в мол .😀
Онзи ден си зареждах колата и момчето ми направи комплимент , приятно ми стана , но като са ме гонили в мол или по улици ми е било безкрайно неприятно и крийпи .

# 188
Дори с проста логика се вижда, щом до 35-40 не е станало, след това има в пъти по-малко жени, но се търсят същите неща. Е как да стане?
Кое да е "станало"?

Напротив, след едни години мъжът има повече възможности, ако не е блял; улегнал, понатрупал всякакъв положителен багаж, опит. 35-50, ако се поддържа докъм 55 са топ годините, а в диапазона 36 докъм 45 можеш да си с всякаква жена, и много млада, и около твоите години.

Даниелчо и за мен е трол, сега се сетих за темата му преди време, и нямам "нерви" да се "обучаваме".
То, за да има диалог, трябва поне малко опит да има човек, и за да дръпне напред, а той все едно е сукалче, говориш, не отбира.
На теория сигурно.
Я се огледай навън как са хората на 50год, масово изглеждат пред пенсия..или доста зле.

# 189
Познавам двойки, които са се запознали на латино танци.
В много барове организират такива вечери.
Но никой не е казал, че танците трябва да са латино. Може да са народни.
Груповите занимания са подходяща среда за запознанства и връзки.

# 190
замисли се колко от познатите ти жени (понеже е абсурд да нямаш познати жени) биха реагирали добре на искане за техен контакт на улицата или в мола.
Е ако мъж отиде при жена и каже "ще ми дадеш ли телефона си" - едва ли. Пък какъвто ще да е хубавец, възпитан и т.н.
Номерът е да захванеш някакъв разговор, да има някаква комуникация, пък ако изглежда да си направил добро впечатление след няколко минути - тогава телефони и фейсбуци.
Аз по улиците не съм гонил жени, но по заведения, партита и събития имах доста опит навремето си. Но там някак си контекстът е друг - аз съм тук и без теб и не заради теб, пия си питието, забавлявам се с компанията си, ти също си се озовала тук, забелязах те и дойдох да ти кажа здрасти. А на улицата какво е - аз съм тръгнал сам "на лов" и дърпам която мине... ми и на мен ми се вижда крийпи.

# 191
Веднъж един ми вика - дай си телефона.
Викам му - 600 лв, откъде накъде Joy

# 192
Скрит текст:
Кое да е "станало"?

Абе то можеш, ама младите не се редят на опашка за 40-годишни мъже. Естествено, ако си много богат и известен е изключение, ама повечето 40-45-годишни не са много богати и много известни. Това, че вече си успял да си изплатиш ипотеката, не е толкова голям плюс за 20-25-годишното момиче, че да предпочете чичото пред баткото. Трябват много други бонуси, че да вземат връх.
Понеже съм имала връзка с 40-годишен в ранните ми 20 бих казала, че тези връзки са интересни, поучителни, забавни, но имат срок на годност и младите момичета напълно го осъзнават, ако не в началото, то до втората година. А за някои други момичета, които нямат моя късмет, пък си е чисто наказание подобна връзка, ако са много влюбени и решат, че 20-те им години са чудесно време за ревност, еректилна дисфункция, лежерни, кротки събирания, щото мъжът вече се е наживял и разни тийн работи не са му интересни, недай си боже съмнителни отношения с бивша, деца, издръжки и прочие.
Аз винаги съм препоръчвала запознанства чрез обща компания, познати, роднини. Което разбира се изисква повече излизане с връстници, да не отказваш покани, да бъдеш и ти инициатор, да излезнеш от зоната си на комфорт. Така увеличаваш шансовете си да се запознаеш с някого многократно. Моя позната постоянно се оплаква, че е необвързана и не намира своя човек, а отказва всички покани за излизане. Или я мързи, или не било нейното, или на определено място вече била ходила... Ами така не става.

# 193
  • Out of the Mix
Елора хумористична и забавна, както винаги. Wink
И моят телефон е толкова. Не съм с "топ" модел, даже ми е на 3 г., но повече не ми трябва, перфе е. Ще го ползвам докато държи.

Да, Манди. Всичко, каквото си описала е така, спор няма.
Проблемът е в твоята позната.
Аз не се ограничавам, и излизам с широк кръг жени, но не в ранните 20, дори съм казвал 26-29+, като долна граница.
Горната също е "широка", докъм 40-44, според зависи.
Мога да си го позволя.
До човек и конкретни обстоятелства, момент и напасване, комфорт е.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:07 от Revoker

# 194
  • Обран бостан ;)
Да ви кажа под секрет, моите граници са в килограми 50-60 Wink

Общи условия

Активация на акаунт