Къде да срещна своя човек?

• 17 231
  • 436
  •   1
Отговори
# 135
  • Out of the Mix
Дрешките сами по себе си няма да помогнат, ако не се чувства добре в кожата, не е изградил стил, стойка, поведение, самочувствие, а това става с опита и практиката. Тренировчици, спорт също само могат да помогнат, първо на него да се чувства по-добре, и повишава самочувствието и здравето. Разширява "спектъра на харесване", ако не е мърляч, спретнат, не мирише зле, което е недопустимо и за мъж, и за жена, хигиена топ, да не се прекалява с парфюми, защото съм се "надишал" на такива жени и ми е втръснало, лятото на 30 + градуса ми се е окъпала с Лави е Е Бел Sweat SmileScream, никаква мазна коса, и без залитане. Голямата част от хората по улицата принципно са неугледни. Зависи от ежедневието му. На срещи се ходи "топ", в ежедневието малко по-лежерно. Примерно, в парка на разходка не ходя с палто и обувка.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 09:19 от Revoker

# 136
То може да е пълно, но пак трябва да се срещнеш с такива жени някъде, а за това ти трябва среда, аз лично не познавам почти жени на моята възраст и все от някъде трябва да се срещам чрез нещо, било то хобита, или някакви събития, аз лично имам желание да си намеря приятелка и среда, но явно само с желание няма да се случи нищо, не знам къде е пълно с такива жени, но по улицата постоянно виждам все двойки
Е, хайде сега, нямало къде...
Уикенда ходихме на Хепи компания 8 човека, едвам намерихме маса да седнем. На няколко маси край нас само жени.
Единият от нашата маса, ерген, отиде да се запознае с едни, постоя 2-3 минути, не съм чул точно какво е казал ама нещо от рода на здрасти, как си прекарвате, много сте хубави, изглеждате ми интересни хора, ще се радвам да се запознаем и да пием кафе някой път - като знае да ти мели устата не е трудно, и се върна с взет фейсбук човека. И нищо да не стане после, и да го отрежат, както ти казва и колегата рф22 след няколко опита все ще ти се получи - стига да не те е срам, да не си досаден, или да не плашиш с нещо жените.
На улицата да ги дърпаш може и да се уплашат, може да изглеждаш странно, ама така на заведение, парти или събитие, сред хора, изглеждаш като нормален човек, който иска да си общува - едва ли ще те изгонят грубо, най-много да не те харесат и учтиво да ти откажат, но пък все ще намериш някоя, която да те хареса.

# 137
Тва в заведенията на мен никога не ми се е получавало, не знам защо, а имам огромен стаж из такива. Дори на улицата или в магазина ми се е получавало много пъти без да го търся, някое момиче ме заговаря просто така, ама все съм бил обвързан да го е***а.. Така че по-добре да пробва в онлайн средата, там въпреки че си има съответните трудности и особености, е по-лесно за човек без опит. Но да, да не се отказва при отказ или отрязване е най-важното, щото няма да му се получи нито от първия, нито много вероятно и от 10-тия опит.

# 138
Само се чудя къде по фитнеси и други се запознават хора, може би някакви колективни спортове, ама на финтес не виждам дори как.
Масово хората тренират с треньори, това е най-модерното. Седи някой и му казва сега това, сега онова и общо взето си приказват. Ако ще се търси връзка с треньор или треньорка може или с  някой записан при същия треньор, ама между хората ходещи там едва ли. Поне половината са с слушалки, а другата половина нямат търпения да си направят серията и да хванат телефона..
Който мине 30-35 камо  ли 40, трябва рязко да свали критериите си, това е основно, иначе каквото и да прави, няма да стане.

# 139
По принцип няма точно място, на което даден човек гарантирано ще се запознае с някого, идеята е да се разшири достатъчно кръгът, за да се увеличи шансът.

# 140
  • Out of the Mix
Нищо не съм свалял, с годините качеството на партньорките ми се е увеличавало - или е била по-готина, или по-умна, или и двете, различни възрасти. WinkRelieved

# 141
Радвам се за теб, ама при тея самотните  или с кратки връзки не е така.
Дори с проста логика се вижда, щом до 35-40 не е станало, след това има в пъти по-малко жени, но се търсят същите неща. Е как да стане?
Сега 6 от тото уцелва някой, ама 99% не.

# 142
Наблегни на социалните мрежи, тиндър и някви сайтове за запознанства квито има в момента. Ходи на срещи, много пъти ще те режат, но не трябва да се отказваш, тогава ще се получат нещата. Иначе на тази възраст към и след 30 да чакаш да я срещнеш на улицата няма да ти се получат нещата при положение, че нямаш никакъв опит. Не че е невъзможно, но липсата на опит си личи от далече и е малко вероятно. Освен това наблегни на външния вид, купи си хубави дрешки, ако не можеш да си избереш отиваш в някой магазин и казваш на момичетата продавачки да ти изберат, резултата ще те изненада. Ходи и на фитнес, там всъщност  стават запознанствата, няколко двойки около мен така се гаджосаха. Общо взето тва е, при мен наистина започнах да се очупвам към 17-18 но докато се науча да водя нормални отношения с момичета на моята възраст станах почти на 20, имах няколко провала точно щото бях тотална щета в тези отношения, но в крайна сметка се научих и към 20 вече имах гаджета и няколко само приятелки. Предполагам, че с напредване на годините резачките и провалите болят повече и се изживяват по-трудно, но пред алтернативата на староергенство е по-добре да се напънеш.
Онлайн средата не е по лесна, това го знам и от много оплакващи се  мъже и от моя опит, точно обратното, сега смятам че на живо ще бъде старата песен на нов глас, мисля че статистиките за успеваемост на средностатистическия мъж в дейтинг приложенията бяха плачевни, просто там се гледа само външен вид и едва ако те харесат може да се достигне до чат, точно за това смятам да се уча да заговарям на улицата, или в мола например, страха да си остана така е по силен от резачките, а и предполагам там всичко е игра на бройки, колкото повече заговориш, толкова шанса се увеличава, лично съм виждал как едно момче на улицата  пред мен, заговори едно момиче от нищото и и взе контакта, но си личеше че има опит, предполагам че докато свикна ще ме режат много, но не искам да си умра девствен, както се каза по назад в темата, при мен усложнението е че нямам никаква друга среда с момичета на моята възраст, защото гледам че успешните с жените мъже, не разчитат само от случайни заговаряния, а и от социалния си кръг, или някакви хобита/ интереси, за това сега се записах на латино танци и евентуално на бокс, но все пак, бих искал да пробвам да заговарям на улицата, мисля че това ще ме разчупи доста, но имам чувството, че сега е по трудно от когато ти си го правил, но се радвам че поне си решил този проблем и то рано, мене много ме е яд че не се усетих по рано, ама като си тъп е така, щото както казах след началото на  20-те, положението е много тежко, много искам да променя положението си, но към този момент е трудно да видя светлина в тунела, явно едно от най човешките неща се оказа препани камък в моя живот, хах моите авери през годините, постоянно викаха че им е писнало от жени и връзки, а аз искам ама нема Wink
Пс повярвай ми, самия факт че може да с остана в това положение ме плаши повече, а и като излезна на улицата, постоянно виждам дебели, ниски, абе всякакви типове със гаджета и това доста ме депресира и постоянно се питам къде сбърках, както казах, ти поне си се усетил точно на време щото после...
Е, хайде сега, нямало къде...
Уикенда ходихме на Хепи компания 8 човека, едвам намерихме маса да седнем. На няколко маси край нас само жени.
Единият от нашата маса, ерген, отиде да се запознае с едни, постоя 2-3 минути, не съм чул точно какво е казал ама нещо от рода на здрасти, как си прекарвате, много сте хубави, изглеждате ми интересни хора, ще се радвам да се запознаем и да пием кафе някой път - като знае да ти мели устата не е трудно, и се върна с взет фейсбук човека. И нищо да не стане после, и да го отрежат, както ти казва и колегата рф22 след няколко опита все ще ти се получи - стига да не те е срам, да не си досаден, или да не плашиш с нещо жените.
На улицата да ги дърпаш може и да се уплашат, може да изглеждаш странно, ама така на заведение, парти или събитие, сред хора, изглеждаш като нормален човек, който иска да си общува - едва ли ще те изгонят грубо, най-много да не те харесат и учтиво да ти откажат, но пък все ще намериш някоя, която да те хареса.
Точно, били сте в компания (аз нямам такава възможност) и пича явно е имал опит и не му е пукало особено, аз нямам никакъв такъв опит, за това смятам да започна да заговарям на улицата, или в мола например, аз почти не съм комуникирал с жени през годините и не съм чак такъв сладкодумец, та най вероятно ще ми е напрегнато и трудно да проведа ненапрегнат разговор, по принцип търпя на шеги и се шегувам, но само сред мъже, във среда с момичета съм напрегнат и самия факт че се чудя какво да кажа, ме притеснява, но май няма какво да губя, точно в заведение най ще ме е срам като за начало, да отида до случайна маса, на събитие или парти изглежда най лесно, но няма кой да ме покани, ако имаш в предвид домашно парти.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 12:54 от Daniel_11

# 143
Не искам да ти развалям идеи и мотивацията, не съм мъж и не знам доколко работи случайното заговаряне, но мен, като жена, по-скоро ме притесняват мъже, които ме заговарят в мола или на улицата. В заведение е някак по-приемливо.

Какви интереси имаш?

# 144
Зависи  и от жените явно, предполагам че някои няма да имат такъв  проблем, но то си и зависи от подхода сигурно, но както казах, лично съм виждал момчета как взимат контакти на случайни момичета през годините и има доста материал в нета, но тук говоря за доста млади момичета и момчета 00+,  може би за 30+ ще е много странно.

Нямам много интереси, а тези които имам, са си антисоциални, точно за това ще се запиша на нови неща.

# 145
Ми, аз съм на 25, пак ми е странно. :д Ама е така, да, зависи от човека. При всеки случай, не трябва да го правиш по онзи крийпърски начин, а по-неглиже.

Предположих, че хобитата ти са по-асоциални, но по-скоро питах, защото ако са от рода на книги, игри и подобни, има доста места, на които да завържеш контакти.

# 146
Сега в моловете има засилена охрана, та и полиция на една ръка разстояние, та сам мъж, който обикаля и заговаря млади жени може да им се набие на очи по недобър за него начин.

# 147
Аз веднага казвам от опит- ресторанти ,барове - абе заведения.Grinning

После от общи приятели ,социални мрежи. Не съм ползвала апликации за запознанства ,но имам приятелки ,които  са си доста доволни от Тиндър. Не ти пречи да пробваш.

Заговаряли са ме мъже в мол , казвам благодаря и гледам да се изнижа.Grinning
Като цяло съвета ми е да се грижиш за себе си ,да изглеждаш и да се чувстваш добре.
Аз не знам защо не се опиташ да си създадеш среда и да не си ориентирана толкова към намирането на мъж., за мен е меко казано странно да нямаш изобщо приятелки.

# 148
Какво общо има това с полицията, не е незаконно за заговаряш някого на обществено място, проблем става според мен, ако си някаква лепка, която продължава да нахалства като те отрежат, а и както казах, факта че го правят други, ми говори че най вероятно е добре прието, поне в големите градове, все пак хората там са доста по либерално настроени, а на Запада заговарянето е социална норма.

Пс не за съжаление, не са такива моите хобита, иначе да, знам че има доста клубове по интереси за такива неща.
Аз веднага казвам от опит- ресторанти ,барове - абе заведения.Grinning

После от общи приятели ,социални мрежи. Не съм ползвала апликации за запознанства ,но имам приятелки ,които  са си доста доволни от Тиндър. Не ти пречи да пробваш.

Заговаряли са ме мъже в мол , казвам благодаря и гледам да се изнижа.Grinning
Като цяло съвета ми е да се грижиш за себе си ,да изглеждаш и да се чувстваш добре.
Аз не знам защо не се опиташ да си създадеш среда и да не си ориентирана толкова към намирането на мъж., за мен е меко казано странно да нямаш изобщо приятелки.
Да, това са и моите идеи като цяло, плюс факта че паралелно с това, ще се постарая да си намеря среда.
Ами за мъжете е доста тегаво в дейтинг приложенията, поне аз нямам успех там.
Гледам да се грижа за себе си и да изглеждам добре, но явно това не е достатъчно, да през годините така се получим че стана така че нямам общи приятелки и момчетата които познавам и те нямат.

# 149
И пак се стига до това което предлагаш и това което търсиш, без значение в приложения или на живо.
С две думи, изискванията са над това което може да предложиш на една жена, която ти харесваш.
И това като върви с години, как мислиш, дали проблема е в нещо определено?
Спад на критериите, за сетен път го пиша.

Общи условия

Активация на акаунт