Къде да срещна своя човек?

• 17 237
  • 436
  •   1
Отговори
# 300
Елора,
Успокой се, че ще си докараш някой инфаркт.

Хи хи, това ли измъдри?Grinning Нещо по-умно май нямаше какво да кажеш.
Как пък реши, че съм разстроена?
Досега да съм гушнала букета, ако се разстройвах от разни коментари във форума  Joy
Невъзможността ти да отговориш на въпросите ми и начина по който реагираш показват само, че съм права.
Но показва и нивото ти.

# 301
Ето, аз ей сега се върнах в историята и узнах, че имаш дъщеря на 21.....
Т.е. за теб и евентуалните партньори със сигурност е важно, но за странични хора не е.

Брей, наистина голямо мислене е паднало върху посочената от мен възраст.
Sunglasses
Уви, страничните хора и техните странични мнения съставляват 99% от мненията във форумите у нас.
Simple Smile

# 302
Бънз, напротив, каза ти се на какви въпроси трябва да си отговориш, за да прецениш реалистично къде се позиционираш, а ти вместо това се опита да си направиш реклама, ама беше доста слаба работа. За снимките пък сам се предложи. Та стана ясно, че се пробваш тук, но никой не е виновен, ако не ти се получава.  (и да уточня за да няма объркване, нямам грам интерес, имам си семейство, пиша на общ принцип и от любопитство)

Г-жо Принципно Любопитство, не мога да опиша радостта си, че не попадам в таргета ви! Simple Smile
Останалото е толкоз йофтинко, че в магазинче тип "всичко за всеки" ще върви по 5 за левче.

# 303
  • Out of the Mix
Лъвица, за пръв път май някой те нарича така. Joy
Мали. SmileSmile
Вече се "презастраховаш" иначе с "нови мъже". Grinning

# 304
  • София
Ми налага се, Ревоукър, че после ме изненадва информация как съм сваляла някой, пък не съм разбрала Joy Пък и не обичам да подвеждам. Иначе прякорът е добър, хареса ми Laughing

А на човека видно не му е станало приятно мнението ми, но просто си казах нещата каквито са. Той си решава дали може да извлече полезното или ще предпочете да се обижда Wink

# 305
Не разбрах защо захапахте човека за представянето. Както каза съфорумката:
Най-накрая мъж, който не бърка бг мама с ало-обявите. Sweat Smile

Авторе, наблегни на повече контакти офлайн и филтър на мненията тук/онлайн/, ако се задържиш.

Хората около 50 обикновено  са постигнали някаква финансова независимост, жилищна самостоятелност, нямат грижите покрай малките деца, защо пък толкова да е трудно намирането на връзка?! И да, чертите на характера са от значение и идват преди всичко останало, щото не подлежат на промяна.

# 306
  • Out of the Mix
Знам, знам, Лъвица, точна си и коректна, разтушвай там, и не се напрягай много.
Ето ти едно витаминозно коктейлче от мен за "захранване" - морковче, круша, ябълка, прясно изцедени. Flowers PearFlowers AppleTropical Drink

Елиф, всичко е точно.
Мисля, че му "смляхме" доста неща. Simple Smile

Реално темата принципно може много да се разшири и към много други аспекти, не че не е коментирано всичко и преди.

# 307
  • Paris, France
Хората около 50 обикновено  са постигнали някаква финансова независимост, жилищна самостоятелност, нямат грижите покрай малките деца, защо пък толкова да е трудно намирането на връзка?! И да, чертите на характера са от значение и идват преди всичко останало, щото не подлежат на промяна.

Защото възрастта плаши. Защото малко хора искат 50+ годишен/на. Превръщаме се в жилищно настаняване и финансово подпомагане след 50г. Нищо повече. Не се искаме един друг. Всичките 50 годишни, които търсят връзка пишат, че искат възрастова разлика +/-10г, но пишат и отговарят само на -15г, а за много от тях сме динозаври и дядовци и баби, както писа Лъвица.

Като съм жилищно и финансово осигурена, какъв да го диря с 50+ годишен? Или той с мене. И двамата бихме предпочели кипящ от живот млад човек, особено аз 🤣.

# 308
  • Out of the Mix
Е, Неве, по модела на Лъвица, де.
Наборче, наборче, кво да ви е, екстра, екскурзийки, ала-бала.
Ама, младият ще иска секс, а ти не, бидейки менопозална, ко праим ся? Joy

# 309
  • Paris, France
Отдавна спрях да пътувам и не ме влече. Не ходя и с мъжа ми по all inclusive, поети от компанията, ще тръгна с 50+ годишен дъртьо да ми хърка в стаята, как да не!

Ако съм сама и искам мъж временно и рядко, с приятелка в Куба или Ямайка за месец и стига толкоз. Куба мирише на секс.

Да, след менопаузата нуждата от секс отпада. Тук от 55-60г мъж се интересуват само търсещи къде да живеят без да плащат наем и това е. От самия него никоя не се интересува. Младата иска млад, а старата бяга от старостта му като дявол от тамян.

# 310
Май бг баби ще има скоро.
Стана леко отвратително, ама едни и същи си пишат на чат..

# 311
Отговорите в болд, пиша от телефон, та затова.
Отдавна спрях да пътувам и не ме влече. - Ти да, много други не
 Не ходя и с мъжа ми по all inclusive, поети от компанията, ще тръгна с 50+ годишен дъртьо да ми хърка в стаята, как да не! - Грубо, а няма нужда. Възрастен си искала вероятно да напишеш, но в тази категория попадат хората над 70

Ако съм сама и искам мъж временно и рядко, с приятелка в Куба или Ямайка за месец и стига толкоз. Куба мирише на секс. - Нерелевантно за БГ.

Да, след менопаузата нуждата от секс отпада. Кой коментира след МП? Говорим за друга възрастова категория
Тук от 55-60г мъж се интересуват само търсещи къде да живеят без да плащат наем и това е. От самия него никоя не се интересува. Младата иска млад, а старата бяга от старостта му като дявол от тамян. Обобщения на килограм, със съмнителна полза.
Животът на 50 и изобщо може да се живее ведро и активно, може и между четири стени и "ние сме вече взели-дали". Изборът е личен.

# 312
  • Paris, France
Eliff, имам доста свободни приятелки на моя възраст. Половината имат профили в сайтове за запознанства. На теория предпочитат връстник, общи интереси, бла бла. На практика прибират 25-35 годишни нехранимайковци с добра физика. Същото с мъжете на тази възраст.

Ведро и активно се живее и без мъж или жена.

# 313
Невена, ама и ние имаме приятелки Wink
Ми не са като твоите. На твоите ли да вярваме или на нашите? Wink
Също да кажеш от кога са ти впечатленията от Куба. Щото моите са от сравнително неотдавна и бая се различават от твоите описания Simple Smile
Бая, бая, та направо коренно.

# 314
  • Paris, France
Личните впечатления са отпреди 11г. Ако искаш, сподели твоите като по-пресни! Около мене има доста кубинци и според тях става все по-зле там. На френските карибски острови също живеят много кубинки.

Блазе ти за Куба. Аз едва ли ще ида отново някога там ☹. Вие май основно там ходите.

Няма лошо твоите и моите приятелки да са различни. Все пак ти и аз не сме еднакви. Живееш на друго място, доста различно като стандарт, манталитет и бррррр, климат.

Общи условия

Активация на акаунт