Къде да срещна своя човек?

• 17 246
  • 436
  •   1
Отговори
# 285
  • Paris, France
А, те нашите и пари не искат. В смисъл не колкото нас като бяхме на тяхна възраст.

На пълнолетните деца обикновено не им пука в каква връзка са родителите им. Поне на мене не ми пукаше вече. След 20г брак едва ли всичките са пълнолетни.

# 286
А, те нашите и пари не искат. В смисъл не колкото нас като бяхме на тяхна възраст.

На пълнолетните деца обикновено не им пука в каква връзка са родителите им. Поне на мене не ми пукаше вече. След 20г брак едва ли всичките са пълнолетни.

Вашите, защото са си у вас, никъде не ходят и май няма изгледи да се изнесат. Т.е. живеят си с родителите. Ама той е на 50, вероятно не живее с децата си, има голям шанс поне едното да е студент, а и другото натам да е тръгнало.

Всъщност, една жена вероятно тия въпроси ще я интересуват повече за сериозна връзка, отколкото обича ли разходките на лунна светлина и може ли да прави мусака и спагети "Карбонара".

# 287
  • Paris, France
Кандидатстудент си е голямо перо в бюджета, но и студент също. И да не иска пари за купонясване и пътуване има огромни разходи по студентски такси и наеми. Място в общежитие до нас е 900€ месечно и това за който има стипендия обикновено. За двама студенти е още по-голяма тесла. Бащата кого ще гледа по-напред - единия студент, другия или новата? Съмнявам се, че някоя ще иде за единия подслон, спагети Карбонара, Мусака и масаж, че и в гората да я влачат да и плямпат. Котките са по-добрата опция, нали? 🐈

# 288
Кандидатстудент си е голямо перо в бюджета, но и студент също. И да не иска пари за купонясване и пътуване има огромни разходи по студентски такси и наеми. Място в общежитие до нас е 900€ месечно и това за който има стипендия обикновено. За двама студенти е още по-голяма тесла. Бащата кого ще гледа по-напред - единия студент, другия или новата? Съмнявам се, че някоя ще иде за единия подслон, спагети Карбонара, Мусака и масаж, че и в гората да я влачат да и плямпат. Котките са по-добрата опция, нали? 🐈

Ами, според желанието и възможностите (бюджета) е перото. В България много от университетите са държавни,вече май са и без такса, кандидатстването също може да е никакво перо, общежитията са сигурно по петдесетина лева месечно, студентите работят. Може и в чужбина да учат и няколкостотин хиляди да похарчат за образование на отрочето. Всеки сам си преценя. Говорим за възрастни хора с големи деца, които са си техен си личен ангажимент, а не на нови партньори. На жената какво има да ѝ гледа? Основното за мен е, че не бих съжителствала с нечии чужди големи деца.

# 289
  • Paris, France
Основното за мен е, че не бих съжителствала с нечии чужди големи деца.

А с твоето? 🔞
Ти си още младичка, но след 10-15г може и с котки да не искаш да съжителстваш, камо ли с чужд мъж.

# 290
  • Обран бостан ;)
Търсенето (от моя страна в случая) бих отпочнал с това какво мога да предложа, защото така смятам за редно.
Скрит текст:
Търсенето на човек не е като търсенето на тениска и аз може и да искам неща, гдето изобщо да не мога да покрия. Затова ми се струва по-удачно да споделя първо нещо за себе си, тоест търсенето да започне с представяне. Например: харесва ми да пътувам у нас и навън. Харесва ми да разглеждам градските архитектури, музеи и да вкуся, доколкото е възможно, от местния живот - храна, питиета, навици и традиции. Концерти - да, стига да ми харесва музиката, дискотеки - не, не е моето. Харесва ми да чувам и виждам нови неща, не е задължително да ми харесат всичките. Харесвам дългите разходки в гората (знам доста за дърветата и животинките). Много е хубаво, когато има с кого да се споделят тия преживявания. Харесва ми вкусната храна и да, мога сготвя доста повече от мусака, без да имам претенции за шеф-готвач. Това е свързано с онова, което харесвам най-много - да правя нещо с ръцете си. Дали ще е основен ремонт, реставрация на някаква вещ, поправка на нещо, дали ще рисунка, стол или маса, чили кон карне или хосомаки, удовлетворението от направеното и доволната усмивка отсреща (или моята) е безценно. Масажите също влизат в тая категория. И така нататък...

Може да имаш успех ако увеличиш конткактите си на живо. Няма да е лесно, но (на база обстановката тук) интернет е губене на време , а в някои случаи и средства.

Скрит текст:
Елора,
Успокой се, че ще си докараш някой инфаркт.

Но като гледам, жените до 55 имат повече избор във всяка една възрастова категория... За съжаление на мъжете, тази тенденция се обръща в нежелана за тях възраст Joy
Ако са милионермки - да. Иначе - влажни мечти.

# 291
Основното за мен е, че не бих съжителствала с нечии чужди големи деца.

А с твоето? 🔞
Ти си още младичка, но след 10-15г може и с котки да не искаш да съжителстваш, камо ли с чужд мъж.

Надявам се да ми е самостоятелно детето, като му дойде времето, ще го мисля. Но моето дете е малко. Говорех, че потребителят може да се ориентира към жени с пораснали деца. Една жена с малко дете е ясно, че ако е с всичкия си, няма къде да го остави детето, то и бащите не умират от желание да са основен родител, така че неминуемо би възникнал и ангажимент към детето.

Докато с пораснали деца нито има нужда мъжът да е милионер, нито жената трябва да е. Всеки си помага на собствените деца, ако е преценил, сам си се оправя и стига и в битов план нещата да са равностойни, нещата са доста балансирани. Изключвам обаче случаи, когато мъже след дългогодишен брак им дотежава да се оправят с битовизмите сами и си търсят заместителка, която да поддържа изцяло сама домакинството и да им създава семеен уют. Ясно е, че в такъв случай, мъжът, ако не компенсира в друга посока, няма да го бъде, защото никой не обича да се чувства използван.

# 292
Май настана объркване.
Темата е “Къде да срещна своя човек“, а форумът бгмама. Дадох пример как си представям нещо и няма да навлизам в повече подробности. Тук не е платформа за запознанства, макар че доста неща разкрих, за който може да мисли. Ако някой се интересува от размера на това и онова, спецификации, снимки и други неща да пита лично мен, ще му отговоря.
Единствения съвет по темата дотук беше да се увеличат реалните контакти.

# 293
  • Out of the Mix
Бънз, хубаво за "личното", но бъркаш - платформата е за абсолютно всичко, от теб си зависи. Да се казва как ще, все тая, просто някакво име, лого.
Хората правят бизнес, купуват, продават, запознават се, някои се женят.

# 294
  • София
Май настана объркване.
Темата е “Къде да срещна своя човек“, а форумът бгмама. Дадох пример как си представям нещо и няма да навлизам в повече подробности. Тук не е платформа за запознанства, макар че доста неща разкрих, за който може да мисли. Ако някой се интересува от размера на това и онова, спецификации, снимки и други неща да пита лично мен, ще му отговоря.

Някой попита ли защо не може да привлече мъж в живота си, че не ми се четат 20 страници ? В смисъл базовите неща - дебела ли е, грозна ли е, скучна ли е, морска звезда ли е в леглото, върви с една кофа нериалистични претенции, обсебваща ли е и т.н. и т.н.

# 295
Май настана объркване.

Точно защото не е форум за запознанства, аз лично си пиша принципно. Ако си мислиш, че някоя те чете със затаен дъх какво си бил разкрил и намекнал за себе си и после дешифрира, объркал си се, да. Ето, аз ей сега се върнах в историята и узнах, че имаш дъщеря на 21, въпреки че предполагах, че няма да си с малки деца,  а пък имаше хора, които предполагаха, че може и да си с малки. Не те четем внимателно, пропускаме неща, но то не и кой знае колко важно. Т.е. за теб и евентуалните партньори със сигурност е важно, но за странични хора не е.

# 296
Най-накрая мъж, който не бърка бг мама с ало-обявите. Sweat Smile

# 297
  • Обран бостан ;)
Някой попита ли защо не може да привлече мъж в живота си, че не ми се четат 20 страници ? В смисъл базовите неща - дебела ли е, грозна ли е, скучна ли е, морска звезда ли е в леглото, върви с една кофа нериалистични претенции, обсебваща ли е и т.н. и т.н.

Тук подобни въпроси са неуместни защото всички жени са красиви, умни, богини в секса и притежават енциклопедични знания по всички въпроси. Wink

За мъжете пишещи тук всичко е наобратно  Trollface

# 298
  • София
Бънз, напротив, каза ти се на какви въпроси трябва да си отговориш, за да прецениш реалистично къде се позиционираш, а ти вместо това се опита да си направиш реклама, ама беше доста слаба работа. За снимките пък сам се предложи. Та стана ясно, че се пробваш тук, но никой не е виновен, ако не ти се получава.  (и да уточня за да няма объркване, нямам грам интерес, имам си семейство, пиша на общ принцип и от любопитство)

Бънди, когато в една възрастова категория жените са по-малко от мъжете, чисто математически, имат по-голям избор. Останалото вече е конкретика, а аз коментирах статистиката на Невена.

# 299

Тук подобни въпроси са неуместни защото всички жени са красиви, умни, богини в секса и притежават енциклопедични знания по всички въпроси. Wink

За мъжете пишещи тук всичко е наобратно  Trollface

Българките сме мрачни жени - проблеми - битовизми, липса на пари, болести и пр., ни сдухват либидото.Ако един мъж не допринася за облекчаване на тези неща, а е в тежест, получава морска звезда в леглото и то, ако има късмет. Иначе се радва на самотни удоволствия. Виж, на циганките никакви проблеми не им пречат на чай шукарието и либидото, така че те са по-добрата опция при такива изисквания..

И всъщност мен това ме учудва - как има мъже, демонстриращи почти никакви изисквания и очаквания, освен някаква визия и креватен мерак у жената, не могат да намерят с години каквато и да е жена, че да я чукнат.

Общи условия

Активация на акаунт