Къде да срещна своя човек?

• 17 218
  • 436
  •   2
Отговори
# 315
Елора,
Мисли си каквото искаш за мен. Не ме грее никак. Wink

Тва за парите са пълна глупост, аз съм имал пари, но не съм го демонтирал по никакъв начин. Първите ми гаджета ги возех на разбита лада, сметки не плащах, от 20 годишен все е имало момичета/ жени покрай мен

За секс-връзки нямат. Както казах исках дълга връзка, а за това трябват кинти. Днес ще сме в квартирата, утре пак, на следващия ден пак, а на нея и се ходи по заведения. Пари тя няма, значи аз тряба да осигуря, а ако си на кантар всеки месец не става. И момата си намира по-паралия. Както знаеш, за млада жена не е проблем да намери кой да я е*е.  Wink

# 316
Май бг баби ще има скоро.
Стана леко отвратително, ама едни и същи си пишат на чат..

Не леко, ами страшно отвратително си стана Grinning

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 04:26 от duhduh

# 317
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Елора,
Успокой се, че ще си докараш някой инфаркт.

Хи хи, това ли измъдри?Grinning Нещо по-умно май нямаше какво да кажеш.
Как пък реши, че съм разстроена?
Досега да съм гушнала букета, ако се разстройвах от разни коментари във форума  Joy
Невъзможността ти да отговориш на въпросите ми и начина по който реагираш показват само, че съм права.
Но показва и нивото ти.

Елора,
Давам ти безплатен съвет как да избягаш от подобни мисли.
Бавно иди до прозореца, отвори го, вдишай дълбоко и бааааавно издишай.
Ако видиш пред себе си ярка светлина запази спокойствие, не си умряла. Това е слънцето. Wink

# 318
Eliff, имам доста свободни приятелки на моя възраст. Половината имат профили в сайтове за запознанства. На теория предпочитат връстник, общи интереси, бла бла. На практика прибират 25-35 годишни нехранимайковци с добра физика. Същото с мъжете на тази възраст.

Ведро и активно се живее и без мъж или жена.
Невена, ми хайде малко по-ведро пиши тогава, хем имаш мъж. Иначе ще те запомним с "дъртаци", "прошляци", "никой не ги/ни иска", "не искаме секс", "нямаме нужда от мъж". Както писа някой, твоите приятелки не са нашите приятелки, придържай се към единствено число, първо лице. Така ще постигнеш по-голяма достоверност и може да ти повярваме.

Значи в твоя балон и мъжете, и жените са постигнали само мечтанато в бг мама: млад и потентен партньор. Честито!
В моя балон мъжете около 50 г са с жени в диапазон 40-55, не прибират бездомни и безпарични, събират се на база общи ценности, разбирания, интереси, работят, пътуват, имат хобита, грижат се един за друг и за децата от двете страни. 100% нормалност.

# 319
Аз като казвам, че българките сме мрачни жени...

И аз не познавам около мен явни двойки от 50-годишни жени с 25-годишни мъже. Аз съм в провинцията обаче и не се движа сред артистични, ВИП и пр. разкрепостени среди. За една жена се сещам, където май има такова нещо, обаче 20-и-няколкогодишният се води шофьор, а тя се води необвързана.

# 320
  • Out of the Mix
В моя балон мъжете около 50 г са с жени в диапазон 40-55, не прибират бездомни и безпарични, събират се на база общи ценности, разбирания, интереси, работят, пътуват, имат хобита, грижат се един за друг и за децата от двете страни. 100% нормалност.
Hands Plus1
Ама са "дърти" за Базила. Joy

Невена украсява, и малко стари са й разбиранията понякога, какво е било преди 20-30 г., но е мега колоритна, пише истини и е забавна.

# 321

Елора,
Давам ти безплатен съвет как да избягаш от подобни мисли.
Бавно иди до прозореца, отвори го, вдишай дълбоко и бааааавно издишай.
Ако видиш пред себе си ярка светлина запази спокойствие, не си умряла. Това е слънцето. Wink

Малкия, успокой се, че ще получиш нервна криза.
Това прозира от напъните и тъпия ти спам.
Какви мисли, какви пет лева? Joy
Спри да се напъваш и излагаш.

# 322
  • Обран бостан ;)
JoyJoyJoyJoyJoy

Истинско удоволствие е да те чета. Wink

# 323
Сваляте ли се или аз грешно разчитам ситуацията? Grinning Нали знаете като излезнете с двойка и те все се натискат как е... горе- долу тъй се чувствам, докато ви чета.

# 324
Сваляте ли се или аз грешно разчитам ситуацията? Grinning Нали знаете като излезнете с двойка и те все се натискат как е... горе- долу тъй се чувствам, докато ви чета.

Грешно я разчиташ.
Въпросния е ниско ниво човек.
Някакво ред пилче неспособно на елементарен диалог и почва със спам и простотия.

Оф, то и използването на толкоз емотиконки говори много Wink

# 325
  • Обран бостан ;)
Елора,

Откакто дойде да ми се скараш, една буква не си написала по темата.

Я кажи ти къде срещна твоя човек. Как те впечатли, как го излъга, романтика, туй, онуй, с две думи разкажи как ти напиха менците.

Ако го направиш и ми хареса, ще отговоря на този така наболял за теб въпрос за старите моми.

С уважение

Ал.

# 326
За какво е разправията тук? Пак ли стари-млади, имащи-нямащи? Някой да резюмира, че не ми се четат дузина страници.

# 327
  • София
Днес слушам интернет таткото на едно цяло поколение - Jordan Peterson и човека, каза че много негови студенти го питат същият върпос - "Къде/как да срещна своя човек".

Според JP това е грешено формулиран въпрос. Правилната формулировка би била:

"Какво трябва да променя в себе си за да стана по-атрактивен и по-стойностен партньор за противополижния пол?"

За какво е разправията тук? Пак ли стари-млади, имащи-нямащи? Някой да резюмира, че не ми се четат дузина страници.
Нищо по основната тема Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 12:01 от loodsman

# 328
А ти какво написа по темата?
Нищо.
Питах те нещо и получих детинска логорея и спам Grinning
Даже и да продължа, няма да има смисъл.

По темата писах, ама кой да стопли.

# 329
  • Обран бостан ;)
Днес слушам интернет таткото на едно цяло поколение - Jordan Peterson и човека, каза че много негови студенти го питат същият върпос - "Къде/как да срещна своя човек".

Според JP това е грешено формулиран въпрос. Правилната формулировка би била:

"Какво трябва да променя в себе си за да стана по-атрактивен и по-стойностен партньор за противополижния пол?"

Аха, и после сядаш на дивана в къщи и чакаш Wink

ОФФ
А ти какво написа по темата?
Нищо.
Питах те нещо и получих детинска логорея и спам Grinning
Даже и да продължа, няма да има смисъл.

По темата писах, ама кой да стопли.

Нямаш си твой човек нали ?

Забрави да ти отговарям.

Общи условия

Активация на акаунт