Идеи за допълнителен доход?

• 8 482
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Според мен трябва да се редактира темата . Едно е да търсиш допълнителна работа , където можеш да намериш в джобс или там другите сайтове , според това ,което те влече и града ти . Допълнителен доход разбирам , когато изработваш някакви неща и ги продаваш . И сега тук какво трябва да направим ? Естествено , че ще звъниш и питаш като не те устройва не те устройва . И най - важното е  , че не се споменава за кой град става въпрос за да могат съгражданите ти да съдействат .

# 31
Ако работиш на 8 часа, не си длъжен да искаш позволение от работодателя, ако ще работиш някъде другаде до 4 или по-малко часа отгоре.

# 32
Това не е точно така. Има фирми, които включват в трудовите договори клауза, че служителят няма да работи допълнително в конкурентна фирма, а също и дейност, която предполага конфликт на интереси с позицията, която заема при тях. Или, че служителят е длъжен да ги уведоми за втория трудов договор и да получи разрешение от тях да го подпише. При държавните фирми също има ограничения, свързани с евентуален конфликт на интереси.

# 33
  • София /Абсурдистан
Относно ръчно изработените неща - много зависи. Продават се, но ако може много, много евтино. Понякога няма смисъл.

# 34
За полицаите знам, че нямат право на втора работа, но наистина не знам за останалите.

Общи условия

Активация на акаунт