Хайде на театър - 11

• 64 030
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Добре заварили в темата 😊
Чета ви отдавна, и сте ми полезни.
Абсолютно подкрепям за "Цигулар на покрива", много ми е любимо, за разлика от недоразумението "Целуни ме, Кейт".

Имам един въпрос - гледах реклама на "Всички страхотни неща" в 199, същата постановка като на Бойко Кръстанов ли е това?

# 121
  • В царството на игрите:)
"Булчинската рокля" !
Лека, неангажираща и свежа постановка. Силвия Лулчева винаги ми е на място, както и другите актьори. Доволна съм Simple Smile

# 122
"Булчинската рокля" !
Лека, неангажираща и свежа постановка. Силвия Лулчева винаги ми е на място, както и другите актьори. Доволна съм Simple Smile
в кой театър е?

# 123
Имам един въпрос - гледах реклама на "Всички страхотни неща" в 199, същата постановка като на Бойко Кръстанов ли е това?
Не. Същият текст е в основата, но това е представление на Милко Йовчев, което се играеше по-рано в "Ялта арт клуб".

Точно така е с "Моби Дик", момичета. Прекрасно зрелище, има приносна част и в текста (на Сашо Секулов) - персонажите и диалозите на жените са изцяло измислени, не присъстват в романа на Мелвил. Но драматургично наистина накрая дотежава, като почнат монолозите и включвания от други произведения...

# 124
  • В царството на игрите:)
"Булчинската рокля" !
в кой театър е?
Сатирата

# 125
Не помня, тази информация мина ли?

# 126
  • София
Снощи бях на "Влюбеният Шекспир". Страхотна е! Залата се пукаше по шевовете. Изобщо не усетих как минаха 2.5 часа.

# 127
  • София
Снощи бях на "Влюбеният Шекспир". Страхотна е! Залата се пукаше по шевовете. Изобщо не усетих как минаха 2.5 часа.

Подкрепям! Снощи и ние бяхме на същата постановка, страхотна игра и костюми! Съжалявам, че не взехме с нас и децата!

# 128
  • Sofia
Записвам се с отзив за "Без асансьор". Залата тук не се пука по шевовете и има защо - отегчителна и скучна. Изобщо не ми беше забавно. Сигурна съм, че и аз мога да напиша подобна поредица от глупости.

# 129
  • Sofia, Bulgaria
И аз с положителен отзив за "Влюбеният Шекспир". Много хубава постановка, чудесни костюми и наистина мина неусетно без грам да ми дотегне (което рядко се случва при такива дълги представления). Водих и тийнейджърка - и на нея и хареса много.

# 130
  • София
Аз днес презаверих за "Калигула" за другия месец. Дано се получат нещата. Grinning
Иначе във ФБ четох, че за връщане на пари онлайн хората чакат с месеци... Open Mouth

# 131
Явно снощи всички сме били в Сатирата... Simple Smile хареса ми и на мен без да е уау....Приятелите, които бяха с нас също са доволни...И аз си мислех дали тези два часа и половина  няма да е отегчително, но наистина не се усеща...

Някой с мнение за моноспектакъла на Боян Арсов "Луцифер"?

# 132
Явно снощи всички сме били в Сатирата... Simple Smile хареса ми и на мен без да е уау....Приятелите, които бяха с нас също са доволни...И аз си мислех дали тези два часа и половина  няма да е отегчително, но наистина не се усеща...

E, текстът на Том Стопард и Марк Норман е велик, дори Сатирата не може да го развали Simple Smile

# 133
Идвам със смесен отзив за операта "Медея", премиера. Много впечатляващо сопрано в главната роля, много посредствени декори, костюми и сопрано в поддържаща роля. Иначе музиката е вълнуваща и не се усещат тези два часа и половина с антракт.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 19:55 от Мануна

# 134
Някой гледал ли е в Театъра на Армията някое от представленията "Сирано дьо Бержерак"  ,     "Черна комедия" ,
 "Жена без значение"
Кое бихте избрали ?

Общи условия

Активация на акаунт